winning11

查看: 7220|回復: 20

[指 壓] 請教師兄關於指壓揀囡問題

升級  33.33%

一星會員

如果我入咗房,派俾我D囡我睇不啱,可不可以叫前臺換一個來?如果又不啱心水,仲有冇得換?甘一共可以換幾次呢?如果到最后都揀不到啱心水嘅囡,甘可唔可以不畀錢落樓呢?唔該師兄指點下!祝師兄次次屌到正嘢不中雷!

升級  41.85%

二星會員

入房前同鐘房講「點睇」或者「介紹」,正路囡囡開門會問你O唔OK,你話OK佢先會入房,唔OK鐘房就會叫第二個女畀你睇。可以睇幾多個,冇標準答案,師兄一般教落睇三個唔啱就好走,或者見到員工黑面都無謂再紏纏落去。女唔啱,走人唔使畀錢。

但小心有啲女上鐘心切,一開門就衝入房,呢個時候叫唔叫番佢出去,就睇你好唔好意思開口了。再絕啲如果條女一入房就拉低件衫畀你睇到露點,換女就可能要畀錢,不過好少會咁。

升級  33.33%

一星會員

我是新人一粒,好多嘢不識,唔該樓上師兄教誨!受益非淺,順便問埋另一個向題,宜家141有的囡系大陸囡持雙程証來香港兼職,如果同佢扑嘢時不好彩被阿sir捉到,阿sir問我愿不愿意做証人時,一般係點処理比較好?如果我不愿意做証人,阿sir會不會仲登記埋我D資料,假沒阿sir一定要我回答有冇同條囡做過,咁我系照實過我同佢做過個D嘢,定係話説未做過,只係來按摩的。咁如果個條囡招咗話做過,咁阿sir會唔會話我做假供呢?總之我係想越少事越好,快D抽身走人最好,唔該師兄指教!,辛苦師兄指教,

升級  36.67%

一星會員

思覺失調 + 妄想被迫害症 ???

升級  63.7%

二星會員

船頭驚鬼,船尾驚賊,甘就不要出來玩。所以指壓場和k壓場都是持牌經營,不需担心查牌。

升級  33.33%

一星會員

你無mark開,就要輪牌
你坐響房度等囡囡敲門同開門,一開門就用眼睇
睇下食唔食得落,食唔落,講聲唔好意思,條女會關門走
食得落就話ok,條女會入嚟
個人建議睇個陣唔好剩係睇樣,睇埋身形
有d女著衫正常,除衫有腩;著衫用pad大波,除衫細波
都會經常發生
所以身形好難睇得清楚,都係盡量睇同評估
唔好叫人響門外除衫比你睇,因條女始終響出面多人地方同好唔尊重,玩都顧下人地感受
入咗房就無得話唔要,如有任何唔滿意,粗粗地食完算,咪走個陣同keeper講下or上嚟寫下報,起碼叫試過
你只係唔見幾百,人地都有比你插過,好來好去咪幾好?
未入房理論上可以狂彈
我有朋友試過彈過五六個,最後睇唔啱唔使畀錢走人,無比人話亦無比人打,但唔好預人地開心笑住送你走~

玩指壓等開門係幾好玩,普遍女服務好無死魚,間中遇到好野又好開心,呢d係指壓優點
如果想用揀女神嘅心上去玩,不如玩其他貴野啦…

升級  33.33%

一星會員

Review 發表於 2023-12-11 19:17
船頭驚鬼,船尾驚賊,甘就不要出來玩。所以指壓場和k壓場都是持牌經營,不需担心查牌。 ...

我有時會去好偏僻的樓鳳到。我都知道香港召妓冇違法,但系驚D囡冇身份證俾人拉連累到我。其它冇嘢。

升級  33.33%

一星會員

CarlCarlCarl 發表於 2023-12-11 21:29
你無mark開,就要輪牌
你坐響房度等囡囡敲門同開門,一開門就用眼睇
睇下食唔食得落,食唔落,講聲唔好意思 ...

師兄講得好明白,師兄應該出來玩好耐了呱!好多技巧都分享出來,對我一個新人來講,已經學到好多嘢了!唔該晒!

升級  56.67%

一星會員

而家通常D囡都好進取。你話想多個/唔啱。佢哋都會吹到自己好好咁。死唔願走。所以我一般都會上嚟睇報告(師兄D 報告應該係真掛!?)或者同鐘房講明要瘦底好招呼。

升級  10.37%

二星會員

hkhr 發表於 2023-12-11 22:13
我有時會去好偏僻的樓鳳到。我都知道香港召妓冇違法,但系驚D囡冇身份證俾人拉連累到我。其它冇嘢。 ...

師兄調轉佐。理論上指壓桑拿一定要請有證囡囡,否則會拉人封舖。1仔大多無證。
驚囡囡無身份證惹麻煩更應去桑拿指壓

升級  33.33%

一星會員

你講得啱聽!但師弟我有時想換下口味,屌返下後生的囡囡,甘唯有搵樓鳳嘍。

升級  63.7%

二星會員

hkhr 發表於 2023-12-11 22:17
師兄講得好明白,師兄應該出來玩好耐了呱!好多技巧都分享出來,對我一個新人來講,已經學到好多嘢了!唔 ...

指壓、K壓、桑拿場 都同夜總會一樣要申請牌照營業,所以是可以玩得安心的。如夜總會查牌都只是查囡囡身份證。一樓一就難講呢。

升級  41.85%

二星會員

Review 發表於 2023-12-13 09:34
指壓、K壓、桑拿場 都同夜總會一樣要申請牌照營業,所以是可以玩得安心的。如夜總會查牌都只是查囡囡身份 ...

Google吓「搜鷁」,每年起碼兩次掃指壓兼拉人,鋤佢哋管理色情場所,你覺得真係攞正牌?
最合法反而係一樓一,單對單,只要條女夠秤,嫖客根本唔會有事;條女有身份證亦都冇事,冇證都只係拉條女,幾時見掃黃啲疑犯搭住膊頭咁上豬籠車係會有男人?全部都係女之嘛。

升級  33.33%

一星會員

fu46709394 發表於 2023-12-14 00:34
Google吓「搜鷁」,每年起碼兩次掃指壓兼拉人,鋤佢哋管理色情場所,你覺得真係攞正牌?
最合法反而係一 ...

師兄正確,果然老江湖,只要條女夠秤就無問題,不過有啲場話高質加多幾十蚊就要小心,大部分係7日鮮無香港身分證,如果中正查牌查證就會搞耐少少

升級  44.07%

二星會員

最緊要唔好扮醒扮串搞到阻差辦公

升級  63.7%

二星會員

fu46709394 發表於 2023-12-14 00:34
最合法反而係一 ...

我大大話話都玩20多年,不論指壓、 K壓 或夜總會,查牌都是查因身份証,所以師兄所講的我就no comment 啦。

升級  33.33%

一星會員

你講得啱聽

升級  33.33%

一星會員

一開门見條女著黑黑色松身裙,9成有腩,如佢隻手放在腹部,百分百有腩

升級  33.33%

一星會員

520A 發表於 2023-12-20 08:50
一開门見條女著黑黑色松身裙,9成有腩,如佢隻手放在腹部,百分百有腩

又學到野了

升級  2.22%

二星會員

520A 發表於 2023-12-20 08:50

真係腰瘦既女唔算多, 見過即使整體瘦, 但都有D肚腩