winning11

查看: 3975|回復: 6

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】暖笠笠大水袋·JoJo (有圖)

升級  60.5%

三星會員

怡春苑 JoJo (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【怡春苑】暖笠笠大水袋·JoJo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2240532-1-2.html
註:JoJo 通常返 11:00-18:00 / 162cm

有圖有真相

一對暖笠笠大水袋·JoJo

JoJo一直係小弟定期返食的囡囡,但佢前排好似失咗蹤唔見人,前兩星期終於見到佢上牌,冇見幾個月,一於聚聚舊。

先講官方形容︰新做四川大乳牛,五官輪廓標緻美人胚子,投入性愛脱彊野馬!

年齡︰35+
樣貌︰淡妝順眼,有笑容,之前話佢似陳慧珊,咁耐冇見都係咁似
身材︰絕非瘦底,圓潤有肉地,但唔係鬆泡泡嗰隻
上圍︰保持水準,D級大奶,結實好受力,好好搓,仲要一手揸唔晒

咁耐冇見,囡囡入到房就笑住話︰乜係你,相認咗就互車下,小弟有相熟車牌,獲得重型貨車。原來囡囡早排返咗鄉下,都差不多幾個月,唔怪得唔見人。由於太掛住佢對D奶,自己邊車邊摷。近排天氣凍咗,自己唔覺隻手變咗凍柑,徒手揸落去,我就覺得好似有兩大個暖水袋畀我攬住,好溫暖,囡囡就慘啲,連聲雪雪聲,跟手再游走到毛蟹區,仲更加由暖立立提升至興合合,立即去沖涼。

JoJo沖涼好細心,捽棒R袋,仲洗乾淨張椅,叫我坐落去幫我洗屎眼,洗完就叫JoJo背住坐上嚟玩股罅磨棍,囡囡上圍出眾,下圍穩重,巨股磨棍太爽。

乾身上床玩,知囡囡冇毒龍,就索性keep背,直頭玩情侶Feel,自由發揮。囡囡性格好就得人,你要咩姿勢都盡量配合,我就先嚟床邊吹簫,咁上下就到佢坐床邊我吹口琴。JoJo隻肥鮑汁水夠,而且粉嫩色澤,瀨多兩瀨仲典床典蓆,然後我上埋床加多轉69。對於敏感嘅囡囡,你愈瀨得佢爽,佢就愈含得你Strong,JoJo就係呢種,含到會捉實你屁股,我懷疑事後籮柚會多兩條爪痕。

最後上套埋牙,姿勢都係嗰啲,極力推介女上,棍入窄鮑之餘,囡囡都全個人坐晒落去,凌空抽插,真係下下攞命,平時開波就玩女上,唔捨得咁快射忍忍下,今次調一調次序壓軸玩,任囡囡不停擺動抽插,有慢慢壓入,又有快馬抽出,細佬真係經唔起咁大刺激,最後兩三下手勢就被坐爆,衰女仲要喺入面磨多兩下先肯拔出,一滴不漏。

總結︰都唔記得第幾次返食JoJo,作為胸奴族絕對試得過,好攬又好砌,今次咁凍天氣去搵佢,特別感受到股暖流,相當溫馨。唯一係要求走肥嘅師兄就可以慳番。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  57.25%

三星會員

JoJo食過,囡囡好大食,樣系幾靚

升級  57.25%

三星會員

樣算系中上靚囡囡。。。

升級  33.33%

一星會員

有無口爆?

升級  60.5%

三星會員

chilok100 發表於 2024-1-6 15:35