winning11

查看: 6908|回復: 4

[怡春苑] 首發:[Peter仔報告]【怡春苑】初做大波好好推·月亮

升級  49.08%

三星會員

首發:[Peter仔報告]【怡春苑】初做大波好好推·月亮
http://sn11.cc/thread-2241242-1-3.html

今日原本想試幾件當紅女金,夢美人,小玲瓏,美麗,但自己可以偷跳既時間以上囡囡都有約,咁唯有請鐘房介紹下,祖兒姐話有件新女叫月亮,堅係初做,大波多水好好玩,叫我可以調教下佢,咁當然樂意做佢既性愛老師,一於上馬。房門一開,見到囡囡好好笑容,而且囡囡佢開門嘅時候真係好怕怕怕怕醜醜亦都好新手,目測都係三中左右,長頭髮好笑容,波波望落都幾大,少少肉地可以接受,佢係嗰種好似有住一種好想得到你憐憫,今晚得到你呵護嘅感覺一樣。

作為一個鍾意保護女仔呵護女仔嘅我,見到個咁嘅調教機會,當然就唔會彈鐘啦。囡囡笑得好甜,關門後佢就幫我解甲侍候我沐浴。我哋一路沖涼,我就不停咁同佢傾偈破冰,始終囡囡都好新亦都真係比較怕羞,不過佢真係好乖亦都好聽話,基本上我講啲乜嘢佢都會盡量跟住做,洗刷身體亦都好乾淨,幫我清潔細佬時,佢嘅手法都好溫柔,可能佢都驚會整痛我,所以佢好慢好慢咁幫我劣我細佬,我慢慢溶化佢,上前仲輕輕咁錫左佢嘴唇一下,嗰下真係好過電,佢個嘴唇好好Feel。之後佢幫我水簫左一陣,有嘗試用波推,當然都真係好新手,但係望住佢嗰種好落力嘅表情,亦都好想得到我寵幸嘅感覺,當然我已經覺得佢做得已經好好,對我嚟講已經算係滿分。

之後佢幫我抹身上床,我先攬住佢,想慢慢俾啲溫暖佢感覺吓,嗰吓我哋嘅感覺係一對小情侶躲喺個被窩入邊互相取暖,嗰一刻我好細心望住佢哋隻眼,佢隻眼真係好靚,眼神都好迷人,我忍唔住又錫埋去。月亮開始慢慢放鬆咗少少落嚟,攬住我好甜蜜咁輕輕咁又錫咗幾下,之後佢隻手開始不由自覺咁輕觸我敏感嘅位置,我又摸到落去佢嘅小穴,佢嘅小穴有少少毛,但係都好整齊,鮑魚亦都算細緻粉嫩,我係咁摸嘅過程入邊,佢都好敏感亦都好肉緊咁,有時仲肉緊到隻手會捉住我。跟住佢探頭落去好用心咁招呼我嘅細佬,雖然佢嘅吹功都係好新手,但係佢真係唔介意好用心,咁慢慢幫你吹,我細佬都好快俾佢吹硬左,因為我本身都真係有好多pose想同佢試吓,所以我同佢講叫佢幫我帶返個袋,等我哋試多啲唔同既體位。佢好積極亦都好溫柔樂意咁樣點頭,之後亦都係好多好多唔同嘅體位上面好配合我,佢比我感覺係唔單止聽話咁簡單,佢好想好想我真係去教佢多啲嘢,同一時間我都Feel到佢其實好享受做愛嘅過程,成個過程我都唔覺得佢有任何一個做作嘅部份,由佢身體點樣好肉緊咁收縮,以至到佢表情上面同叫床聲上,佢都好自然,其實咁樣亦都令到我嘅成個過程覺得好舒服好自然,真係好似同女友搞緊野甘。最後我哋都試咗差不多四五個體位,我都忍唔住比晒我d精華佢。總體黎講,月亮係可做之材,有波有態度肯學肯做,不過要完全排骨走肥師兄就未必合適,少少肉地好攬好推就一定會like,冇跌錢可返食之選,期待經驗值再累積後會有更多互動!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:Peter仔報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  2.59%

二星會員

以為係之前泛達個月亮添,睇來應該不是

升級  0%

二星會員

輕熟少肥正

升級  17.41%

二星會員

Thanks for reporting