winning11

查看: 6085|回復: 25

[鳳 城] [pinotnoir報告]【鳳城】苗條S型身形好服務·源源

升級  13.7%

二星會員

[pinotnoir報告]【鳳城】苗條S型身形好服務·源源
https://sn11.cc/forum/dz/thread-2241542-1-2.html

食苗條S型身形好服務必睇-鳳城"源源"

食苗條S型身形好服務必睇-鳳城"源源"琴晚不小心睇左YT日本AI Artwork 科技做出黎的熟女影片,個個美艷清秀,成熟韻味濃郁,身材標緻動人,成晚瞓唔著,一直高舉,決定今天中午翻工前,好好食個午餐充翻電,比細路嘆下,也要放低積壓左成10幾日的兵團。

10點幾醒左,就出門翻工,上車就望下11仔,不少心㩒左水餃舖,成年冇去過水餃舖了,發現早餐到2點?以前是12點呀,宜家經濟好差個個北上消費,水餃都維持正常價亦冇好似戰國起價添,咁應該捧水餃場啦...

睇左一輪,決定撞下手神先,就呢個囡囡源源啦,我最怕就係一大堆the嘅肥糕腩,見官方寫:

"源源:過場紅牌.斯文靚女,大波粉Lin,苗條S型身形,吹功一流,口爆,69,好招呼"

咁就試下啦,我廢話太多入主題。

一開門,兩對飛彈同深乳溝先入眼簾,迷你短裙,金絲高蹭鞋,粉色指甲。

多謝點我,咁完全係我嘅茶梗係入黎呀。

她先除衫,除剩內衣褲時,係視覺上會更加挑逗,我就攬佢抽水,週圍摸,又咀佢頸耳仔,冇香水,正常體味,就聽到佢呼吸開始急速,跟住佢即還手揸住我細路,此刻立即筆挺,佢話又大左啦,跟住幫我除衫掛衫,兩條肉虫入廁,BM前後,大飛彈上下左右磨蹭侍候,夾腸,後股磨棒,差少少入左,好正,跟住貿底猴子偷桃,問你頂得住未,轉身,一口吞晒,淫眼望下你,(我對自己講:師兄,你要頂住呀),好,忍住先,啜吹吸奶火力全開,唔爆得,要頂住,浴廁功夫好勁,官方寫"吹功一流" 真野, 抵讚。

干身上床,睇清楚d先,高162,40左右,雙峰 33 C冇the,手感非常好自然好有彈性,粒的小小超粉紅真係好靚, 係年輕的的小粉棗,比美18,20歲,細纖腰,屁股33,全身皮膚好白,冇留意到有冇公仔,冇腩,粉紅指甲紅漆腳甲,腳幼皮滑,成熟女人臉龐,第一眼可以,睇落都唔錯大眼妹,各花入各眼啦。

上床,叫我趴底 gut起羅友,我話唔中意毒龍污糟, 你吹多陣就得,佢話做狗仔蕭,哇正,我低頭睇住佢鑽入我身底啜我條龍,成個人都去到頂點,跟住瞓低,頸耳背,啜到she she 聲,又係耳邊加淫聲,意思係: 師兄你今日係我手上, 我一陣要少到你叫阿媽,哈哈....

轉正面,雙手全身輕掃,全身發麻,錫頸lin頭耳仔腰,一路錫落去,再黎鳳爪掃荔枝10下8下,衝到最直了,當你享受時,突擊偷襲一口全吞晒頂到喉嚨,哇,少d定力就交貨,跟住慢慢的啜上,條利左右上下轉,又快速一口全吞,上上下下,左左右右,來來回回10幾轉,師兄,問你點頂,交貨啦,唔得,再頂住,功夫真係了不得,跟住我要整翻你頂唔住先,69吧,粉紅鮑不黑好靚冇異味,毛髮修很好靚三角型,你奶得佢舒服時佢又狂吞你,真係好享受,如果自己老婆有咁醒就好了(不過我單身哈哈),吹左10分中左右我話囡頂唔順,要砌你啦。

我就企床邊,囡腳縣空,M?W?唔識講,策鞭上馬,直搗濕穴,洞感不錯正常,可能是我太細支吧,但水夠多好滑,滑行到she she 聲,佢話我攪到佢一直流水,咁就好啦,我就用頭輕挖G點,來回幾十次,次次佢都呻吟深呼吸,跟住一路中車一路話你推直晒入黎呀,要啦,好舒服呀,黎插啦,推拉推拉幾十下,唔爆得,要頂住,換狗仔,講你都唔信,眼前長髮白膚胡蘆腰白股粉鮑,人生何求?真係好靚身形,一推晒入去,囡即往後抬前頭,叫, 好舒服呀,又再硬d, 推左10幾下,太刺激了,周感好紮實,然後開始感到收音機,裡面好似有個咀咬住我龍頭咁,啜下啜下,真係好舒服,頂唔住了,立即停,換囡騎馬,因我短龍不愛打樁,落樁個下冇插入會痛死即軟,所以就叫囡前後磨,G點都會磨到,我叫佢由慢到中到急速,真係好正,睇住奶白雙峰左右thing 黎thing 去好性感好刺激,我叫囡入6波踏低油門直路去盡,吱吱吱吱gun gun gun (床褥磨擦聲), 揸住對奶入直路,兵團射晒入袋,工作壓力,心情憂悶,全部放晒,精神爽利,實在好享受的一次,好值得,囡話要再砌我,我話我都要,過幾日一定翻食,如果係個人比分,咁嘅價位我比滿意分,比起中伏個D肥腩大媽,真係無與倫比,態度好,服務優,技術強,配合高,幸運我撞彩遇到係自己中意嘅茶,我很少出報告, 其實我有寫報告的都變左大紅牌,之前再回頭搵佢地時,就服務好差又偷中又敷衍你,以上純個人感受,我有不代表你有,你無不代表我都無,一切睇大家緣份,師兄不合勿插。

註:pinotnoir報告-鳳城/太子/多港/春秋
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

呢位太太,有服務,有身形,有韻味

等待驗證會員

苗條S型身形好服務·源源

多謝推介!

升級  13.7%

二星會員

浪漫公子 發表於 2024-1-24 08:40
呢位太太,有服務,有身形,有韻味

食身材,服務,技術的首選不會跌錢

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  26.83%

三星會員

師兄請問目測囡囡年齡多小。

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  86.3%

二星會員

試過一次,不差,可以2q,有車牌

升級  13.7%

二星會員

madetyson 發表於 2024-1-26 20:47
試過一次,不差,可以2q,有車牌

師兄好野,咁短時間可以2q,我就冇辦法,羨慕師兄

升級  33.33%

一星會員

係唔係中超?

升級  13.7%

二星會員

應該唔似,師兄可試下,反正淨食身材都值回票價,唔會跌錢

升級  33.33%

一星會員

去比佢口爆兩Q都爽死

升級  33.33%

二星會員

墊底,不是石頭

升級  33.33%

一星會員

是中超嗎?相頭如何?

升級  18.89%

二星會員

大暴龍 發表於 2024-1-28 09:27
是中超嗎?相頭如何?

試過係軟底中超,真s身形,熟女但都順眼嘅

等待驗證會員

好詳細

升級  1.11%

二星會員

裡面好似有個咀咬住我龍頭咁,啜下啜下

玩指壓咁耐只碰到一個,係新浪!

升級  33.33%

一星會員

好正

升級  50%

一星會員

40左右?50有多啦!