winning11

查看: 4984|回復: 5

[怡春苑] 首發:[一品煲報告]【怡春苑】上下粉紅索腿天后·可愛

升級  99.17%

三星會員

首發:[一品煲報告]【怡春苑】上下粉紅索腿天后·可愛
http://sn11.cc/thread-2242053-1-1.html

好耐都冇搵過高嘅囡囡玩,見信箱出咗新女叫可愛,話有高挑長腿,即刻預約試下先。約好時間準時到達,上房等左一陣可愛已準備好入嚟,首先個樣,真係一個好可愛既清純靚樣,長頭髮紮左一條馬尾,好似李佳芯個LOOK,好有仙氣! 而且個人好Nice,又成日笑,其實好容易沉咗佢嘅笑容,身材又真係冇得頂,高得嚟骨架都幼細唔係重型嘅,應該都有1米7左右,手腳又長又幼,條長腿直頭係我最鍾意嘅筷子腳,長腿控必然之選。完全走肥冇肚腩,波波就唔好期望好大,不過吸手已好足夠,重點係PINK波靚LIN,新做夠敏感,掂幾下都已經扯晒LIN旗,我都已經急不及待快快解甲。

沖身過水嘅時候已經硬到不行了,有水蕉,因為囡囡個樣同埋body都係MCOT,忍唔住雙手都不停佢周圍探索,囡囡鮑魚又係掂一掂已經開始出水,新做果然唔同,我估都應該會好窄好細好緊致,所有都快手沖完出去先再慢慢玩。上到床先叫囡囡瞓低,等我招呼下佢先,好耐冇玩過啲咁長腿嘅囡囡,係咁又摸又啜佢嘅長腿,由小腿啜到上大腿外側,跟住佢個靚鮑已經係正左側,望住塊靚鮑真係好吸引,忍唔住交返個主導權俾佢。囡囡已經比我撻着晒,起勢係咁又舐又啜我全身,簫功算唔錯,但望住咁靚囡囡幫自己吹,吹左好耐抵讚。

最後差不多頂唔順,叫囡囡上套,先男上望住靚樣插,試車暫只有小車,但已經好滿足,大M腳插到可愛水花田四濺,周感極好,好有壓迫感,我都要就住唔好咁快抽插,想玩耐D,之後都轉玩咗幾個唔同嘅姿勢,女上都唔錯,不過騎左唔係好耐就唔夠力,但最正都係後入,咁啱個高度同角度啱啱好,好好插,對鏡又望到整個長腿靚PAT,最美麗的畫面,所以最後都係用呢個姿勢重插,可愛淫叫都好好聽,就咁派晒貨俾囡囡。總結好耐冇食咁高嘅囡囡,估唔到體位又幾夾到,本身驚高個頭有啲位做唔到,但可愛都好配合,過年前都食到件好野真開心,希望新一年有更多好野招呼細佬,喜高瘦長腿走肥師兄必食,胸奴師兄就未必合心水,各有所好可以睇過先揀。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:一品煲報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.25%

三星會員

李佳芯咁正·  有仙氣

升級  43.33%

一星會員

有冇得射兩次

升級  7.78%

二星會員

可即尺?

升級  6.3%

二星會員

請問年紀大約幾大?