winning11

查看: 9805|回復: 23

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】我被強制毒龍了·彤彤

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【鳳城】我被強制毒龍了·彤彤
http://sn11.cc/thread-2242226-1-1.html

小弟已返食彤彤好幾次, 臨收爐前, 搵返D舊相好團圓一下, 一定唔會伏嘛. 原本約好了的時間, 最靚前台荃荃一早便通知小弟要遲15分鐘,依D咪抵錫囉, 遲無問題, 提早通知聲, 大家就到就就, 就唔到就取消. 唔似得有 D 場, 一早預知要遲 15-30 分鐘都話準時, 呃你預約左先, 明明唔係即時有, 又話即時有, 玩 45 分鐘, 等都等左 20-30 分鐘, 真係掃興.

官方描述
彤彤:順眼靚女,C CUP大波,細粒,均勻身形,過場紅牌,強勁招呼

返食多次, 原因係服務強勁, 外貌, 身材, 技術, 服務, 投入度, 整體水平都好高. 唔好講乜9師兄弟, 只係有D野人有你未必有. 準時入房, 一望唔係好對路, 唔係以前個彤彤喎, 一問之下, 原來個鼻整高左. 以前比較有女人味, 比較有韻味, 比較騷一D,依家感覺妖艷一D, 有D似 mix, 好個公仔咁。小弟比較喜歡以前樣貌多了。唔好講咁多,重車開場,車到忘晒形,原來門都未閂好,唔理,繼續車,攬住車住訓落床,邊車邊摷,再一邊亙相解甲,真係慾火焚身,巨龍頂到上天花板,兩條底褲之隔,巨龍亂撞水濂洞,攪到底褲都濕濕地,前戲已經夠晒正。入浴過程唔多講,都係o個D, 可以一提既係,全程不停車,同時不停鮑魚磨棍,有近8成侍浴時間都係做依兩樣野,彤彤肉質非常柔軟,非常好攬。

乾身上床,小弟一向唔好毒,但每一次彤彤都叫我試下,話佢D毒好正咁話,上床繼續車,然後轉下面,唔花時間o係兩點, 先大腿內側, 手不斷套弄, R袋底, 真係好舒服, 吹奏開始, 今之有少少齒感, 但我個人更喜愛, 彤彤轉 69, 鮑魚鮮味多汁, 先圍繞鮑邊打圈, 再黎舌尖舔豆, 同時小弟的咀唇開合啜兩塊陰唇, 其後狗仔飲水快速顫動, 同時指插觸碰G點, 開始流D鮑汁出黎, 今次反應比以前細, 可能大家都知對方會出咩招. 感覺似佢嘆小弟多過小弟嘆佢. 之後彤彤把小弟雙腿屈起, 呈M字腳, 69形態女上男下, 狂舔袋底, 再黎深轉毒龍, 真係爽爆,小弟唔好毒, 但毒的話真係要咁樣, 要同時照顧埋袋袋, 舔又好 R又好, 同時兼顧, 而且姿勢呈69 既毒比起狗仔簫姿勢既毒舒服多了, 彤彤一定要我試佢既毒, 捉實擘開我兩楷屁股, 忘形投入地轉.

時間差不多, 上甲前當然要磨棍, 鮑汁滑潺潺, 前後磨呀磨呀, 磨到有種衝動探頭入洞, 直搗黃龍. 磨磨下仲伏但比對波我舐, 夠晒淫. 上甲女上策騎, 今次不停打摏,小弟比較鍾意溫柔咁前後搖, 轉傳較士, 再黎側身燒鵝比, 抬起一隻腳, 坐住另一隻腳, 起勢抽插, D水多到不得了, 再轉女上男下, 彤彤躺在我身上,  雙方面朝天, 邊插邊捽豆, 彤彤呻吟聲配合著每一下抽插, 深淺有序, 當深插的一下, 反應都截然不同,依D反應真係戲假亂真. 最後傳較士精兵盡出. 事後簫作結.

彤彤好抵讚, 唔偷懶, 事不停按摩, 按大腿內側同按背, 真係好舒服. 佢係小弟杯茶, 因為每一個項目正正就係小弟最重視既部分.

相頭: 7.5/10 (跌左少少,小弟比較喜歡以前個樣, 但各花入各眼, 有D人鍾意鬼鬼地)
身材: C 中, 但夠柔軟, 全身肉質都係軟既, 非常好攬, 會令人好肉緊
車牌: 中至重, 自動車, 唔使考
簫技: 8.0/10 (少少齒感正過無齒感, 但感覺今次舌勁唔太夠, 舌頭捲動幅度D就正啦)
6 9   : 20./10 (依然正, 自動 69, 有鮑汁, 指仔 可以邊69邊指插既真係唔多)
服務: 20./10 (每一項服務都係小弟重視既, 如果質素再提高就完美)
投入: 9.0/10 (戲假亂真, 充足水源)
總評: 9.0/10 整體水平極高, 已超越其他場好多紅牌, 但水餃實在太多頂班馬. 話雖好此, 彤彤在小弟心目中絕對係水餃 5 強內)

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

[BigDragon]【鳳城】我被強制毒龍了·彤彤
http://sn11.cc/thread-2242226-1-1.html

首發:[BigDragon]【鳳城】清純可愛靚女·彤彤
http://sn11.cc/thread-2186499-1-1.html

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

衫穿就係咁,獲獲去到都係唔會準時,你約個個時間例牌去到都要等10-15分鐘,而且唔會提早通知你,次次去到都係叫你坐係大廳等返咁上下先,條女就出房先叫你攞房

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1.11%

二星會員

q858469327q 發表於 2024-2-8 14:33
衫穿就係咁,獲獲去到都係唔會準時,你約個個時間例牌去到都要等10-15分鐘,而且唔會提早通知你,次次去到 ...

我個人覺得 某幾間場 玩緊“飢餓”營銷,另一方式是在網上聲稱full了,等客人嘅我哋以為條囡好撚忙丶好多人約丶好正斗( 個人審美經驗+約過嘅經驗,佢哋嘅條件係冇可能會full的),除非真係遇著傻客!

升級  1.48%

二星會員

彤彤係水餃 5 強內

師兄,另外四強係邊個 ?

升級  1.11%

二星會員

如果以服務為主要基準,加上客人又特別喜愛毒龍和坦克車,她的確比同店痴女丹丹更強,能列入5強完全冇錯!

升級  63.33%

一星會員

中超?

等待驗證會員

q858469327q 發表於 2024-2-8 14:33
衫穿就係咁,獲獲去到都係唔會準時,你約個個時間例牌去到都要等10-15分鐘,而且唔會提早通知你,次次去到 ...

3村之前唔係咁的。因為上年換能左個鐘房才會这樣的。同埋佢哋d女好能多也是假full的。營銷手法。

升級  40%

一星會員

biden 發表於 2024-2-8 18:24
彤彤係水餃 5 強內

師兄,另外四強係邊個 ?

嘉玲,楊子,加琪,小燕子

升級  53.33%

一星會員

hugoken1930 發表於 2024-2-8 23:20

嘉玲好耐無見了,好掛住佢

升級  1.11%

二星會員

底硬面軟

升級  26.17%

三星會員

睇過程啱我口味,我鍾意過程多過外表。

升級  1.11%

二星會員

chanderek 發表於 2024-2-9 09:41
睇過程啱我口味,我鍾意過程多過外表。

仲有,男上長驅直入一段時間後,佢會主動頂番轉頭,又左摇右擺,攪到大家一齊嚟高潮,好撚正!

升級  33.33%

一星會員

hugoken1930 發表於 2024-2-8 23:20

論相頭和身材,呢幾個黎講,嘉玲最正,服務方面嘉玲也好好

升級  53.33%

一星會員

大暴龍 發表於 2024-2-13 07:24
論相頭和身材,呢幾個黎講,嘉玲最正,服務方面嘉玲也好好

但嘉玲好似無做了

升級  33.33%

一星會員

彤彤是否之前金短髮?

升級  33.33%

一星會員