winning11

查看: 2189|回復: 8

[怡春苑] 首發:[MorrisDu報告]【怡春苑】大波收音機·咪咪

升級  90.37%

二星會員

首發:[MorrisDu報告]【怡春苑】大波收音機·咪咪
http://sn11.cc/thread-2243127-1-1.html

大波按摩收音機·咪咪

出得黎玩,又想性價比高,又想要有唔同服務,又唔使北上花時間,或者要趕住交人唔方便,最就腳當然落指壓支持一下本土消費,等細佬都可以日夜都繽紛下,今次試咗件新女咪咪,一次過滿足晒三個願望,抵玩超值,一定要試。囡囡屬高挑大波,1米65左右,38C白滑1000%堅大波,有肉唔肥好好攬,對波勁好揸勁有手感,絕對係一隻手掌握唔晒,長髮面尖尖屬鄰家女孩類型,一入房笑容滿面好好禮貌,之後已經自動解甲,一對大波波即時彈下彈下檔都檔唔住,我雙手即時要驗貨,揸得非常過癮,咪咪對咪咪真心好玩,入去浴室沖個靚涼再俾佢巨乳攻擊,前後body加上6寸深溝夾腸仔,夾完再水簫深喉,我好快頂唔順問準可以口爆之後,決定唔忍即場爆到咪咪一口都係先。

第一個願望口爆達成,上床休息回氣,意外地第二個願望達成,原來咪咪之前係做骨場,技術已經係師傅級數,即刻叫佢按2下先,果然冇吹水,穴位精準又夠力度,我即時打去鐘房要加鐘,難得搵到個識按既師傅,當然唔好放過機會,按完回氣再玩第2q,做埋2q就完成第三個願望。咪咪骨技精湛,按到我瞓著左,之後Feel到柔情掃股,細佬開始有反應,反身俾佢推埋龍根,唔係亂來真係識推,人大左做下前列腺保健是必要的,咁既價錢做晒口爆按摩2q真係超值。

推完龍根即刻生龍活虎,咪咪都好識做即時吹簫,最欣賞佢下下深喉,好落力,我唔想囡囡等咁耐,所以就開波士先男上直入多水順滑周感窄,咪咪果然好水好反應又大食,鮑魚窄周感佳,意外驚喜係仲要識得收音機絕招,隻鮑魚夾到我細佬極higi,我就繼續大大力係咁插,以報答咪咪咁努力既服務,之後試多幾個唔同位置之後,就用招老漢推車,望住佢個優質股推爆完美第二Q,彼此都非常滿足,可以入定期返食名單,性格比首選。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:MorrisDu報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  88.89%

二星會員

師兄,你篇文2Q後又推龍根又第2Q,作文都要執下啲字啦。。。純粹好奇鳩up

等待驗證會員

jameswin 發表於 2024-3-1 20:31
師兄,你篇文2Q後又推龍根又第2Q,作文都要執下啲字啦。。。純粹好奇鳩up

我都覺佢喺度鳩up,唔知搞咗幾多q

升級  11.92%

三星會員

依個我都試過唔會有下次 我開過post
懶撚到隻狗咁 送都唔撚食

升級  90.37%

二星會員

jameswin 發表於 2024-3-1 20:31

師兄係咪隻眼有問題?定係中文理解力差?邊度有寫2Q後又推龍根又第2Q呀?
第一段已口爆了1Q, 第二段係講有三個願望可以滿足,玩到2Q係其中一項,是未發生的,第三段先係出第2Q。
未睇清楚就亂咁嘈!

升級  90.37%

二星會員

師兄分明攪針對,一有好女正野就玩抹黑!

升級  33.33%

一星會員

係唔係浪漫個咪咪?

升級  46.67%

一星會員

yeung1129 發表於 2024-3-2 15:14
依個我都試過唔會有下次 我開過post
懶撚到隻狗咁 送都唔撚食

做野一般啦,波係大但好Q大隻,但樣真係唔得