winning11

查看: 3471|回復: 9

[春 秋] [sexcityhk報告]【春秋】服務型美女·安兒 (有圖)

升級  61.83%

三星會員

春秋 安兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[sexcityhk報告]【春秋】服務型美女·安兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2243515-1-1.html
註:安兒 通常返 09:00-19:00 / 170cm

有圖有真相

模特身材服務型美女·安兒

介紹是這樣的:安兒~身高170cm.高挑高貴.Model身材.相頭絕對靚女.口爆.深喉.招呼有驚喜.(熱賣中)歡迎賓客預約指導*

之前試完春秋的紅牌LaLa,覺得不錯, 呢幾日再試另一紅牌安兒, 我見報告好多拿他們兩個來比較, 試完感覺兩個都是同類型囡囡, 身材好,高, 模特身材, 樣就唔算好靚, 年輕時應該幾好,而且都是服務型, 服務好好的.

上次比LaLa坐爆, 安兒就坐唔爆, 佢技術應該冇LaLa咁勁, 不過服務比LaLa更勝一籌,先講沖涼果時, 從後同時洗PP及弟弟,好舒服, 水簫都舒服.. 上床做服務就算紅牌都冇偷懶,毒龍漫遊做齊,到正面時, 又舉高雙腳再做毒龍, 埋牙先叫囡囡坐上嚟, 周感冇LaLa咁舒服, 不過囡囡之後竟然爬落黎錫隔拉底, 就正好有Feel, 亦充份感受到囡囡好努力服務客人,

之後見囡囡有D 累, 轉男上, 一插到底爆射而出.

總結黎講, 囡囡身材高挑, 模特身形, 缺點是中超, 但有長白滑美腿補數, 而成為紅牌的原因是, 她除了長腿高挑,樣貎不錯外, 服務更是服務型, 由沖涼到漫遊,到埋身女上, 到感覺到囡囡無因為紅牌而偷懶. 絕對會繼續返食. 如果同LaLa 比, 各有千秋, 她比LaLa瘦, 但服務比LaLa好, LaLa 技術又比她好.但兩個都好正, 紅牌返食之選

註:sexcityhk報告-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/悅來/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  33.33%

一星會員

真係分不倒佢係中超 佢細波 係都整到一姐咁,不過我覺得佢笑容好又親切一定返吃!

升級  1.48%

二星會員

紅牌 係中超

升級  33.33%

一星會員

大波?

升級  43.33%

一星會員

大波?

升級  33.33%

一星會員

雖然係幾好 但我出唔到

升級  33.33%

一星會員

真係睇唔出佢係中超喎 個波如果假就做到 一姐咁大啦 好軟熟喎分唔到 真係新手 唔識 不過佢而家仲難book過一姐

升級  1.11%

二星會員

gono193 發表於 2024-3-11 08:53
真係睇唔出佢係中超喎 個波如果假就做到 一姐咁大啦 好軟熟喎分唔到 真係新手 唔識 不過佢而家仲難book過 ...

睇嚟我要回歸春秋一次,集此郵票了!

升級  33.33%

一星會員

把身一横 發表於 2024-3-11 15:25
睇嚟我要回歸春秋一次,集此郵票了!

早啲打上去約佢返9點, 我都要搵日返食佢

升級  1.11%

二星會員

gono193 發表於 2024-3-12 07:21
早啲打上去約佢返9點, 我都要搵日返食佢

收到