winning11

查看: 5319|回復: 4

[京 華] [clementsze]【京華】傳說中嘅鯉魚嘴·Apple (有圖)

升級  8.89%

二星會員

京華 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[clementsze]【京華】傳說中嘅鯉魚嘴·Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244165-1-2.html
註:Apple 通常返 19:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

夜班首選傳說中嘅鯉魚嘴·Apple

其實都已經唔係第一次搵㗎喇 應該加埋到有四五次 Apple 年齡大概三中左右啦, 我自己覺得係屬於靚女嘅, 笑容好好,尤其是係夜班嘅選擇裏面 可以話係我嘅首選

身材方面絕對唔肥, 不過有少少肉, 波唔算大, 不過幾好揸手, 皮膚都唔錯, 最鍾意佢pat pat夠大幾好肉, 我每次搵佢必需一輪推車, 非常之咁爽

服務方面可以話係應有盡有, 沖涼水簫波推毒龍69, 最難得係唔會交行貨, 你覺得每一part佢都有用心去做, 呢樣嘢係今時今日尤其是夜晚真係好少有, 我仲記得第一次搵佢已經要加兩次鐘, 最後係三個鐘先落到樓, 埋單嘅時候鐘房問我囡囡得唔得, 我笑笑口話三個鐘喎 你話得唔得啦?

Apple上下兩個嘴都好掂, 吹得好溫柔好舒服, 下面鯉魚咀就更加唔使講, 我見好多師兄都有提及過, 總之一句講曬, 試完你就明, 絕對唔係吹水

總括嚟講我覺得Apple樣貌身材服務態度都好好, 唯一挑剔唯一挑剔係波細咗少少, 不過其他方面搭救,影響不大

坦白講,如果唔係約佢我都極少會去京華, 上次佢仲叫埋個好姊妹星潼入嚟, 兩個人好合拍同埋兩個人一齊吹簡直係一絕, 仲要我唔叫停佢哋好似完全冇諗過停咁樣, 而且喺房裏面有講有笑, 氣氛好愉快, 返食指數可以話係100份之100, 已加入定時返食名單, 不過我發現最近都開始有啲難約, 上次想約三個鐘都都因為後面排滿曬畀唔到, 下次都係再早少少安排穩陣啲

註:clementsze-京華/金鑽
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  6.3%

二星會員

蘋果極品收音鯉魚嘴, 一定要試

升級  0.16%

1萬

1萬

金卡會員

多謝ching 支持
Apple及京華
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡