winning11

查看: 2997|回復: 7

[鳳 城] [sexcityhk報告]【鳳城】後生態度好陀地·金莎*

升級  61.83%

三星會員

[sexcityhk報告]【鳳城】後生態度好陀地·金莎
http://sn11.cc/thread-2244289-1-1.html

廣告是這樣的: 金莎:陀地,細粒,大波,後生,超好招呼

廣告大致上形容都正確, 但大波就過份了, 大約B級, 唔算大波, 好招呼都係, 但超好就過份了

身為陀地控的我, 朝早搵春秋小惠聚完, 晚上見金莎有返工, 又再搵佢, 已經搵左佢幾年, 但佢唔係成日返工, 可能會突然又消失幾個月, 然後返幾日, 實在太漂忽, 所以見到佢返工, 我都會先揀佢, 再諗其他

唔講咁多廢話, 點解會搵金莎, 除左我係陀地控外, 金莎的確唔錯, 首先佢後生, 樣都OK , 大約都係30歲, 幾年前只有25左右, 活澄開朗態度好, 身形都幾好, 唔肥, 瘦身材, 有小小波, 大約B波, 有腰, 有腿,KEEP 得一副少女身形.

而且金莎技術進步好多, 吹功又好好, 好舒服, 慢慢錫袋袋, 支棍, 騎攻又幾好, 不過唔騎得幾耐, 同春秋小惠一樣, 可以車, 剩係咁, 已經值得返食. 希望大家錫住佢.

相比日間的陀地Wing, 我就更鍾意金莎, 雖然WING 都OK, 可以返食, 但個人喜好, 更喜歡金莎..

註:sexcityhk報告-鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

返得實在太飄忽啦,而且仲好夜先返

升級  1.11%

二星會員

C兄會优先揀佢,再諗其他陀地,就系喜歡佢嘅飄忽?

升級  33.33%

一星會員

Thanks for sharing

升級  41.85%

二星會員

Firetom 發表於 2024-3-26 16:48
返得實在太飄忽啦,而且仲好夜先返

曾經問佢攞過電話,問佢當日返唔返工,佢話返,返到通知我,但最後都冇出現。試得幾次,就冇再問了,否則都會返食。

升級  33.33%

一星會員

好似唔見上牌,請問係日班定晚班?

升級  60%

一星會員

金莎雖然波係細少少 但波型都算幾靚