winning11

查看: 2630|回復: 2

[翡 翠] [ay_san報告]【翡翠】似AV女優八掛海·06號

升級  23.08%

四星級會員

[ay_san報告]【翡翠】似AV女優八掛海·06號
http://sn11.cc/thread-2244779-1-1.html

都有幾年冇寫過報告,今次見有師兄介紹呢一位囡囡,講到咁正就一定要試一試。話時話由於咁多年冇寫過報告寫得唔好大家唔好介意。

話說翡翠呢一個係小弟記憶裏面只有大師姐一個,不過都好多年前,希望佢而家生活得開開心心。

幾日前見到有時間鬆動,就打上去問一問呢一位囡囡邊一個時間得閒估唔到keeper話俾我聽而家得閒,所以嗱嗱臨即刻上去見一見佳人。

一上到去, keeper 即刻向我表明此囡有特別收費,由於佢已經立即表明我亦都唔介意同接受,於是就立即入房等候。但係我個人會建議呢一個場,如果有特別收費嘅囡囡應該喺網站度表明,避免個位師兄有任何誤會。

入咗房等咗唔夠5分鐘就立即有人敲門同埋立即開門,喺我眼前見到一個怕怕醜醜嘅輕熟女,真係比到盡都係得嗰30歲到,個樣其實喺指壓真係叫做一班馬。仲要留咗一個長長嘅頭髮,佢嘅頭髮長度就好似AV女優八掛海一樣,真係一入嚟就令我想到呢一位女優。

再講佢衣着,佢當時着住件薄薄嘅白色恤衫,恤衫底下嘅內衣若隱若現,連我見慣大場面既大叔都立即舉旗致敬,當時嘅場面就真係好似拍緊一場戲一樣。

但係估唔到佢一入到嚟就立即命令我除衫,同埋立即幫我除晒所有嘢,同埋好快就送上一個大貨車。同一時間,佢帶着幽香嘅長髮,有意無意之間掂到我嘅身體,呢種引誘真係唔知點講,總之就係正。

好快大家已經玉帛相見,佢嘅身形屬於瘦嘅,而身材就真係好似AV女優八卦海一樣,對波唔係太大,但啱啱好,有少少揸手,依兩粒提子嘅形狀就係我最鍾意嘅輕輕咬就立即硬左,跟住就立即一吸,佢就立即發出銷魂嘅叫聲。

於是大家嗱嗱臨入房沖涼,喺沖涼房佢識佢嘅指甲,輕輕刮你全身圖,搞到你欲仙欲死,而同一時間佢個嘴不停咁錫你身體,簡直就係雙重享受,真係差少少定力就會俾佢KO 。

好快就進入吹奏環節,暖暖的口感包住我嘅私人部位,跟住又識用條脷去打圈,呢一種感覺真係第一身先知,我自己都唔知點樣用筆畫去形容。

總而言之就係好L舒服,佢仲間唔中用迷惘嘅眼神望住你,一見到咁我兩隻手就忍唔住就玩佢兩粒提子,而佢就喺度咿咿哦哦,發出歡愉嘅聲音。

出到嚟之後佢個嘴從來冇離開過我個身體,唔係同我打車輪就係不停咁錫我,或者用條脷喺度係咁賴我個春袋同埋含我碌鳩。 唔得啦,真係要嗱嗱臨上套,等我慢慢入洞先。

臨進入港口前前都忍唔住同佢玩咗69,而且佢毛髮適中,水源充足,仲要一路比好正嘅反應你,搞到叔叔都心臟病就嚟要發作啦!

進入之後,囡囡都忍唔住叫咗舒服的一聲,而且順利進入,囡囡港口窄度不錯,令你安心策騎,最後都係唔夠5分鐘就將千千萬萬嘅子孫射晒入套果度。

總結,此囡絕對值得一試,放喺呢個場嗰啲可惜。

註:ay_san報告-翡翠/金田/多港/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.37%

二星會員

500定430?