winning11

查看: 3366|回復: 4

[美 妙] [SSFF報告]【美妙】超值·洋洋 (新人帖_有圖)

升級  40%

一星會員

美妙 洋洋 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[SSFF報告]【美妙】超值·洋洋 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2245070-1-1.html
註:洋洋 通常返 10:00-19:00 / 166cm

有圖有真相

看過多篇師兄們推介美妙之 “洋洋”,時常都心思思、心郁郁去會一會她,証實一下是否真的如此美妙。終於早幾天前一早去電約到 “洋洋”,試過之後就忍唔住出處女報告:

入房約 2 分鐘後她就敲門入來,一看,樣貌如一般師奶無異,估有 40 尾,有笑容打招呼,但唔笑時嗰樣就欠寬容,有啲惡樣添;身形算高大,約 165;脱衣後見到對波就真係不得了,巨大,形靚,卽時忍唔住摸下,好滑溜,只是少少墮,一手揸唔晒,無得頂。
我除晒衫褲後,坐在床邊,她立刻跪在面前 “卽尺”,有先用漱口水漱口,正!好舒服,咁大個仔都係第一次享受這種服務。
稍後沖涼,有水簫,沖涼無馬乎。

上床,再吹約十分鐘,跟著男上女下衝刺數十下,再企床邊又插數十下,仍未出嘢,她建議不如口爆,同意,立刻除套狂吹,分零鐘後出咗。
瞓低休息,她跟著替我按腳,見仲有時間,叫她瞓下俾我㩜住休息。數分鐘後沖涼,她給我漱口水漱口,真細心,最後著衫走人。

總結:如果大家不強求後生靚女的話而又喜歡大波,“洋洋” 之服務真是絕對超值。

註:SSFF報告-美妙/浪漫
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

對奶幾好玩
如果有再靚啲樣,就更加好

升級  63.33%

一星會員

邊有咁完美呀。收妳幾張魚

升級  1.48%

二星會員

在金來時,都幾好,初到京華,都可以,疫情後,身形就變咗樣

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝洋洋報告!!
謝謝SSFF兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)