winning11

查看: 2864|回復: 5

[雲 來] 首發:[kkkkong88]【雲來】白族靚女·小柔

升級  18.83%

三星會員

首發:[kkkkong88]【雲來】白族靚女·小柔
http://sn11.cc/thread-2245250-1-1.html

小柔(新女):全新入行,斯文長髮美女,高挑有台型,163cm,靚身形,竹筍波,歡迎前來指教

問左思琪姐確認新做,決定去試下,準時到達,入房等左陣,小柔就到入房就傻更更係度笑,我就講你唔除衫嘅,係咪要我幫你除呀,佢就話我自己嚟,除之前問我驚唔驚紋身,原來佢肚腩位有一片紋身,係民族關係,男男囡囡都會有紋身,只係位置不同,講返正題身材同官方描述大致相同,入浴室正常沖涼,我話你要用對波波同我按摩喎(^o^),小柔就雞手鴨腳咁係度磨,磨左陣,我就話角色調轉示範你感受下,示範其間考到細車牌,跟住就係錫lin同吹簫,吹簫bb班,都係出去玩,我瞓低等小柔發揮,先錫耳仔再慢慢錫落去,係佢錫嘅其間我去捽碟,一摸就出晒水,佢話唔好,我就話唔可以格手會被投訴,之後小柔就無再抗拒,捽左陣佢就繼續落去搵目標,吹左陣有小小齒感就提議等我嚟服侍下你,整個細車先再錫lin好敏感,依依哦哦下面流晒水,我再向下錫奶左幾下已經濕晒,就叫佢上套,拎個套出嚟研究左一輪先戴到,男上插入周感一般,唔知係咪太濕關係,插左輪轉女上試騎功,un左陣就無力,轉推車,插入緊好多抽插百幾下完事,完事後瞓低吹水其間不停講抱歉,唔識招呼叫我原諒,我話無事,傾左陣響鐘,沖涼走人

小柔,身材幾好,缺點係有小小腩,bc波中雲中提真波,三頭靚女,有煙味

註:kkkkong88-雲來
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.08%

三星會員

有煙味,扣小小分

升級  24.44%

二星會員

有煙味 not my cup of tea but thanks!

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008