winning11

查看: 3561|回復: 8

[鳳 城] [chanchan6645]【鳳城】溫柔體貼·麗盈 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

[chanchan6645]【鳳城】溫柔體貼·麗盈 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2245487-1-1.html

紅牌就是紅牌-溫柔體貼的·麗盈

今次有幸約到傳說級紅牌麗盈, 整體評價正面, 亦會再試.

如果師兄們有留意, 我之前有次唔好既經驗有出過報告. 但今次搵完麗盈之後我有個體會: 一次經驗既好與壞可能係視乎同囡囡既性格入唔入得黎. 意思唔係話上次寫既野唔成立, 而係想講性格既影響都唔細. 之前有次搵由美我都覺得好好, 我諗可能都係類似的原因, 又或氣質相近吧.

點解要講哩樣野? 因為我覺得麗盈都係跟我合得來的類型. 我唔知佢有冇激情的一面, 但我大概明白點解麗盈咁受歡迎: 大概歸納 – 溫柔體貼.

關門冇耐後我同佢傾左幾句, 算係明白點解佢係咁, 但涉及較私人的事, 就唔講了. (但我諗聰明的師兄都唔難估的)

我跟麗盈講左我喜歡攬, 佢都好俾到哩樣我. 同佢攬我覺得好舒服, 因為佢本來就是溫柔姐姐吧. 而且都有車. 算係幾食正我喜好

大家攬同剿左一陣之後. 就開始沖涼. 有水簫. 我反而想講麗盈沖得好舒服, 俾佢照顧小弟弟果種溫柔同貼心真係會被佢征服. 果刻我都開始明點解佢係長Full紅牌. 我覺得, 有時男人搵哩D服務, 唔單純係為搞果下既性快感, 而都有哩種對女性溫柔體貼既響往. 可能有D師兄比較鍾意激情, 但如果鍾意溫柔的話我覺得麗盈的確好好. 簡單講沖涼part令我幾深刻

沖完涼, 埋牙. 唔算有咩特別…..都係攬下車下. 哩個算係我個人喜好吧. 有試過女上, 狗仔, 麗盈都配合. 狗仔果時一路揸住搞好舒服. 整體我感覺良好. 中間有毒龍part. 都係照顧得幾舒服的. 麗盈好用心同落力做, 哩點係加分. 而臨走前麗盈有送多次車.

整體黎講, 麗盈服務都好貼心, 而且肯配合, 肯做. 無怪有師兄話如果玩指壓一定要試一次, 我都同意既. 麗盈俾我感覺係有少少內斂? 但總之就是比較溫柔類型吧

外表: 07/10 有韻味的. 同埋堅似大小姐XD 望望下覺得幾搞笑. 但再望耐D覺得越睇越好睇
身材: 08/10 我唔太識分, 應該係C吧. 總之唔細, 好揸手
周感: 07/10 一般, 冇特別
服務: 10/10 我指壓經驗唔算多, 但麗盈既服務話係一枝獨秀都唔過份. 我的評價是高的. 當然一方面都可能係大家性情(算係)合得來
返食: 10/10 合得來, 服務好, 掂 !

註:chanchan6645-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  63.33%

一星會員

對!人見人愛我

升級  63.33%

一星會員

對。人見人愛  

升級  56.67%

一星會員

麗盈真的非常之好

升級  50%

一星會員

聽日放假,就試下約唔約到