winning11

查看: 3143|回復: 6

[美 妙] 首發:[沙咀之友報告]【美妙】新女·晶晶

升級  24.58%

三星會員

首發:[沙咀之友報告]【美妙】新女·晶晶
http://sn11.cc/thread-2245748-1-2.html

近期中伏太多可能自己煲冬瓜一般般。上星期夜晚無聊上勝利睇下邊樹見美妙有條新女晶晶,試下約佢囉。以一約就約到喎。官方說,未做過呢一行。即係白紙一張,乜都唔識啦。唉,反正都中伏太多,冇所謂啦。囡囡一入嚟。又係學校門口接放學啲媽咪。個樣就一般普普通通一定食得我估35以上唔肥冇腩。仲要怕怕醜醜,呢啲就啱晒我口味。仲要廣東話,我覺得佢應該係陀北離咗香港好耐。偷偷哋出嚟搵食,大家一齊除衫,入到沖涼房,晶晶真係乜都唔係好識。仲叫我教佢點樣沖點樣令男人舒服?當我係老公,咁服侍就得啦。個波就堅波粉紅lin,但係又唔係好大一定有揸手。我見佢都好用心去做。沖涼仲有水簫真係額外驚喜。晶晶一路都好好笑容。抹干身上到床問我應該點做先?我話打下車輪咁啦,即刻隊埋嚟貴利王上身。在向下游走,向小沙進攻,跟住我問你識唔識毒龍,晶晶又叫我教佢點樣毒龍,可能新做未放低但係好努力去毒龍鑽。唔好勉強。叫佢學下磨棍好多客人都鍾意,一嘢就琴上嚟。磨到支支聲。啲水流到落大脾,好似好耐冇做過愛咁。有幾下爭啲磨咗入去,仲要問我係咪咁樣磨呀,我話系甘上下啦。但係佢都會就住嘅邊咁容易俾你入到呀?帶返嗰套女上男下,一路插就一路大車。晶晶都好鍾意大車,又叫得大聲,真係唔用個咀頂住佢個口,真係成條街度聽到。一招到尾爽呀。好少玩到響鐘都未沖涼嘅。再教佢玩事後簫。呢啲女很學很做。買少見少。沖埋個涼著翻衫出去埋單。百分百會再返食睇下佢有邊個師兄調教。

註:沙咀之友報告-美妙/金田/三川/金帝/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

二星會員

正,,應該好快爆鐘

升級  20.37%

二星會員

唔知有冇得磨埋入去呢

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  2.59%

二星會員

新做都肯學毒龍,難得,有潛力成為鑽后

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晶晶報告!!
謝謝沙兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)