查看: 6982|回復: 3

[春 秋] [oldman28]【春秋】總算食過俄羅斯妹·祖兒

升級  46.42%

三星會員

[oldman28]【春秋】總算食過俄羅斯妹·祖兒
http://sn11.cc/thread-2247072-1-1.html

白女透紅嘅美腿一直冇返,唯有試下其他囡囡。爬文揀好目標係祖兒,廣告話口技了得仲係美乳一族。

囡囡入房,問可以嗎?雖然祖兒個look唔差,但就唔係我喜歡那款,但call鐘約咗就唯有照食。

互相快速寬衣。見到囡囡身材,同廣告描述都好似:走肥,乳頭好靚粉紅色。搞到未沖涼都忍唔住要啜下奶奶。

沖涼仔細,有水簫,但水簫時間就唔係咁長,囡囡話出去再玩咁話。
乾完身,見囡囡對波雖然唔係好大,但真係好靚,於是我坐喺床邊,叫囡囡過嚟畀我玩下對波先。一邊吮一邊揸,囡囡仲提醒要輕輕舐。

由於玩波玩咗好耐,就skip咗做背,直接做前面。
囡囡趴過來車咗幾下,之後食我兩點,再慢慢向下移幫我吹奏。雖然好多師兄都話囡囡吹功了得,又獅子搖頭,不過嗰天我就未領略到。

見囡囡吹到咁上下,我叫佢瞓低度到我玩下。先來大車兩下,又揸下波仔舐下粉紅乳頭,再慢慢向下移諗住食下鮑魚。眼見囡囡嘅大片鮑毛唔係全黑,係有少少褐紅色。於是打趣地問囡囡鮑毛是否染咗顏色,囡囡話係天然毛色冇加工,仲話佢係有4份之1俄羅斯血統,咁褐紅色鮑毛實屬正常。我當堂成個人醒曬,對住隻俄羅斯褐紅色鮑魚,起勢咁奶,搞到囡囡話頂唔順要上套啦。

上套先男上抽插一輪,期間諗住再車下,但食完鮑魚囡囡就避車。於是再轉狗仔式抱住囡囡條纖腰係咁狂推。話曬都係第一次食俄羅斯妹,喺強力抽插加幻想推緊鬼妹之下,肉緊加肉緊,終於一洩如注。

樣貌:6.0分 可接受。雖然祖兒係四分之一個俄羅斯妹,但個look唔係小弟杯茶。
身材:7.5分 約5尺1,走肥冇腩B波,波波雖然唔大但好靚要加分。
服務:6.5分 小弟自動走背,毒龍就冇試。其他叫做要的服務嘅都有提供,如水簫、車車,冇得磨就冇分加。但其他師兄所提及嘅強勁吹功及獅子搖頭,就未領略到。
返食:囡囡身材同服務都係平均以上,仲有俄羅斯血統係賣點。不過佢個樣就唔係小弟杯茶,所以近期暫時未考慮返食。

註:oldman28-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春/金田/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

回復

升級  33.33%