查看: 6505|回復: 8

[金 鑽] [四少報告]【金鑽】開心美少女·12號 (有圖)

升級  5.56%

二星會員

金鑽 12號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[四少報告]【金鑽】開心美少女·12號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247157-1-1.html
註:12號 通常返 12:00-23:00 / 160cm

有圖有真相

官方描述:
12號 氣質美女,後生顏值高,爽朗好笑容,白滑皮膚,粉色靚波,新入行,肯學習,歡迎調教

12號係大廳見過,一直想嘗試,玩完!原來佢咁鬼正。
囡囡入房,著住白色開叉迷你裙 ,溫柔笑容紅唇白齒,清純可愛少女形,大約 一米六高 有肉唔肥,我諗佢最多30出頭,溫馨攬住佢,已經有種溫暖嘅感覺,雙眼對望 我已經觸電,嘴唇厚略帶點性感,我乘機咀埋去,咀到細路已經有反應, 頂住佢妹妹, 即時幫她慢慢脫裙, 解除奶罩小底褲, 他的身軀,摸上手肌膚幼嫩,又白又滑, 眼前呈現,一對翹起嘅b波仔粉紅釘, 玩一陣先沖身。

喺浴室沖涼,12熱情招呼前後夾擊磨JJ, 攬實我溫柔波推, 捉住細佬含出含入, 一 啖 一啖吞落去超正。
囡囡用毛巾幫我抹乾身,再踎低喺度,她竟然連腳趾,都唔放過,認真好招呼,我覺得自己升級, 做咗大少爺。
上床我趴喺度,繼續享受,12騎上嚟用毛巾鋪喺我身上,幫我揼骨推背, 舒服功夫仲好過好多骨場技師。

轉身奶我大腿兩側 ,埋袋底蛋棍一齊進功, 揸住條嘢坐落嚟入晒,12 屁股圓滑有肉,騎得又舒服,好快有種想爆嘅感覺,我起身抱實囡囡,黎砌多一陣,反轉佢放落床上,打開她雙腳,瞄準妹妹嬌嫩地帶,再一插落去推到唧唧聲,陰道內大包圍,感覺超爽,插到她開始嚟料,發出呻吟聲,雙手箍住我,雙腿纏住我條腰晤放, 猛擰屁股,搞到我忍唔住爆漿, 已我經驗,她就嚟高潮,出盡如力最推,囡囡突然潮湧!下面一股熱浪湧現,鮑魚流咗好多汁液喺床上,真係嘥曬, 如果有白飯撈埋食就正。

沖完身12又幫我按肩膊 , 超好服侍 一啲都唔偷懶, 響鐘 !揸住她屁股再咀佢, 啜到下面有硬硬哋!

總結 :12係服務型美少女,吹得又舒服,佢手骨好搞掂, 下次雙鐘揼完骨慢慢完, 真正係揼得又砌得。

註:四少報告-金鑽/來閣/金帝
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  70%

一星會員

12升級左環保?
回復

升級  23.08%

四星級會員

謝謝報告,似囡有機會要一試
回復

升級  96.25%

三星會員

中出?