查看: 4449|回復: 3

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】享受性愛·麗盈

升級  42.59%

二星會員

[Diubouli報告]【鳳城】享受性愛·麗盈
http://sn11.cc/thread-2247204-1-2.html

鳳城 麗盈

今日好幸運約到紅牌麗盈,懷着期待嘅心情出發,準時到達。

入到麗盈嘅專屬房,囡囡已經鋪好毛巾等我,囡囡中等身材,長頭髮大眼晴,有人話佢似愛回家大小姐,睇落去有少少似,有氣質有女人味,跟住各自除衫,瘦底大波冇腩肉,腿長算幼,有公仔,整體身形幾靚,先攬攬跟住試車,囡囡非常配合,一考已經考到大車牌,車咗一陣跟住拖手去沖涼,囡囡沖涼都算仔細,尤其係菊花,出其不意俾佢手指插咗幾下,我就不停揸佢對軟熟嘅波,繼續車佢,跟住囡囡前後body,再嚟水簫,都係高水準嘅表現。

跟住出去乾身瞓上床,囡囡搵對靚波,喺我背脊不停遊走,又用嘴錫勻全身,跟住叫我趷高pat pat,開始進行毒龍同狗仔簫,毒龍鑽得都幾深,狗仔簫仲正,佢手口並用,小鋼炮好快已經硬到不得了,跟住轉身先車車,再請我食波餅,我左錫錫右錫錫,再一口雙蓮,感覺好正,跟住囡囡繼續幫我吹奏,下下深喉唔叫唔停,非常刺激,跟住叫囡囡轉過嚟玩六九,先欣賞激光白虎,乾淨冇味,我都手口並用,啜豆捽包,囡囡開始呻吟,過多陣小鋼炮已經想爆,就叫囡囡幫我上套,先叫囡囡喺上面,囡囡不停打樁,對波上下跳動,非常好睇,囡囡都非常興奮,又錫我Lin又車我,跟住轉返男上,囡囡擘大腳配合,我一路抽插,一路揸住佢對波,再跟住同佢大車,再過多幾分鐘,就喺極度興奮之下派貨。完事後,感覺有啲虛脫就瞓低,冷不防囡囡再送上事後簫,最後一滴都比佢啜埋,真係有昇天爽死嘅感覺,跟住就已經響鐘,沖完涼再攬攬錫錫就走人。

總括嚟講,囡囡有氣質女人味,瘦底大波身材靚,各項服務水準頗高,而且造愛投入,難怪日日秒full。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

[Diubouli報告]【鳳城】再戰紅牌·麗盈
http://sn11.cc/thread-2249807-1-2.html

[Diubouli報告]【鳳城】享受性愛·麗盈
http://sn11.cc/thread-2247204-1-2.html

回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  63.33%

一星會員

試過。95分。因為無中出  如果有就99.9999999分
回復

升級  33.33%

一星會員

我都想集郵,但真係好難約。
回復