查看: 9475|回復: 6

[京 華] [like69報告]【京華】服務全面·碧琪 (有圖)

升級  12.33%

三星會員

京華 碧琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[like69報告]【京華】服務全面·碧琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247294-1-1.html
註:碧琪 通常返 20:00-6:00 / 157cm

有圖有真相

近排雞運麻麻地,唔睇報告去玩拆盲盒,點知多數中伏,唯有食番之前服務有保證D囡囡,想起京華心儀既女服務好,於是冇睇名單就上咗去京華,點知冇返,上到去當然要出出火,記得有個好姐妹叫碧琪,就妳啦!

樣都係指壓正常樣,年齡大約40+,身高大約15x,波應該有d級大波。一入到房,我褲都未除完,已經急不及待幫我即尺,吹到雪雪聲,本來囡囡想吹爆一次先,但我難吹爆,所以吹左一陣就去沖涼。

入到浴定,有body,水簫,吹得都好奈下,沖涼房太細,出去再玩,乾身做背先,由脛背鍚到pat,跟住深毒龍,唔叫唔停,鑽左超過成5分鐘,C眼都瀨得干干淨淨,於是轉身做前面,由耳仔一路向下鍚,吹簫下下深喉,吹工上乘,無齒感,吹左十幾分鐘後玩埋69,跟住男上車住插,插到囡囡大叫,再而用狗仔式狂推,插到泊泊聲,臨出果時叫囡囡除套口爆,噴到囡囡成口都係精,最後再事後簫吸到細佬一滴都冇至肯收口,囡囡話來多Q,但我力不從心,只好沖涼走人。

囡囡雖然非相頭組,但服務全面,口爆一流!

註:like69報告-京華/來閣/金帝/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  1.48%

二星會員

服務全面
回復

升級  51.85%

二星會員

可以磨棍嗎?
回復

升級  8.52%

二星會員

好似幾好!
回復

升級  29.75%

三星會員

老老實實..佢口技真係ok喎..獨龍同深喉都做到足..明知佢累..叫佢停下休息下..佢都唔肯

口爆我就冇啦,但即尺同事後簫就真係有既..

師兄講得啱..如果玩相頭 玩身形..絕對唔係杯茶..但如果玩口技,我諗佢應該都啱大家
回復

升級  90.25%

三星會員

啾乂仔 發表於 2024-6-27 23:23
老老實實..佢口技真係ok喎..獨龍同深喉都做到足..明知佢累..叫佢停下休息下..佢都唔肯

碧琪可環嗎
回復

升級  29.75%

三星會員

我唔知..我冇試過..
但我覆完對上個留言..我轉個頭就去咗搵佢..
現在都仲諗緊去唔去
回復