查看: 4153|回復: 12

[雲 來] [like69報告]【雲來】再戰90後陀地·細V

升級  12.33%

三星會員

[like69報告]【雲來】再戰90後陀地·細V
http://sn11.cc/thread-2247357-1-1.html

本人一向喜歡細粒走肥既囡囡,如果有埋服務,更加會定時返食,而雲來細V,便是其中一個我定時返食的囡囡。

之前睇到其他C兄的報告,知道細V轉左去雲來,仍然叫細V,於是便打比bo姐,約細V再戰。

上到去入房等左一陣,細V便敲門入房,冇見一排,仍然係咁青春有活力,皮膚白滑,手幼腳幼。囡囡一見到我就話(你終於來找我拿,掛死我了),口甜舌滑,我亦唔執輸,攬住囡囡既小蠻腰車左幾下,甘奈冇見當然要入沖涼房慢慢檢下有冇肥到至得。

入到沖涼房,幫我好細心甘洗,仲話係新場我第一以找她,要好好服待我咁話。我唔客氣,雙手搓果對有彈性又好好手感既波波,囡囡就啜我兩粒的,跟住一路向下鍚,再來個水簫,又奶埋袋底,囡囡簫技進步了不少,差D比佢吹爆,我即時叫停話上床再玩過。

上到床先做背,由耳背、頸、背脊、一路錫到pat pat,我成個背部都已經是囡囡的口水,錫到pat pat之後跟住再係我C眼周邊打轉鍚,搞到我C眼十分痕癢,然後用柔軟而濕潤既舌尖向我C眼發動進攻,雖然不是鑽得很入,但就十分過癮。轉正面,囡囡清潔完口腔後便和我大車特車,車左一陣後便開始錫我耳仔、頸、兩點、大脾,然後再奶袋,成個袋上上下下都奶晒,再來幫我吹,先在龜頭上面打轉,然後一口含落來,十分爽,吹到甘上下就69吹,佢一路幫我吹,我就一路奶鮑魚,鮑魚仍然係咁緊窄多水,後生即是後生,的確唔同D。69到甘上下,囡囡話頂唔順,而我細佬亦已硬如鐵柱,於是便拿拿臨上套。先女上,一路車住一路un,囡囡已滿頭大汗,我當然要主動反擊,轉前面,仍然係一路車一路大大力甘插,雖然面對佢緊窄既鮑魚,我細佬依然未投降,插左幾十下之後,囡囡話想轉狗仔,可以插得再入D,我當然唔客氣捉實佢條小蠻腰大力甘推插,插到澎澎聲,這時囡囡已叫到好大聲,我當然冇理佢全力衝刺,插左唔知幾多下後,我細佬終於投降嘔白泡,細V跟住又幫我整個事後簫,搞到我jj又酸又軟。大戰後大家都攤係床休息,囡囡話來多Q,我話唔使了,已經精盡,留番下次,抖左一陣後便手拖手走入沖涼房沖身,雖然大戰過後十分累,但囡囡仍然細心幫我清洗,洗完出去更衣,然後再車下,囡囡約定下次要2Q至收貨。$460能食到90後瘦底,仲要有齊服務既後生陀地,已值回票價,我定時返食。

註:like69報告-雲來/浪漫/京華/來閣/金帝/美妙
Superadmin

[like69報告]【雲來】大戰MK陀地美少女·細V
http://sn11.cc/thread-2248579-1-1.html

[like69報告]【雲來】再戰90後陀地·細V
http://sn11.cc/thread-2247357-1-1.html

回復

升級  33.33%

一星會員

搵日 要試下
回復

升級  33.33%

一星會員

禁正要試下
回復

升級  24.44%

二星會員

Should go to have a try of the "V"
回復

升級  7.78%

二星會員

我又跟埋師兄轉場去搵佢
回復

升級  12.33%

三星會員

細V咁正,梗係要去多幾次至得
回復

升級  73.33%

一星會員

我都係學C兄甘,轉場探細V
回復

升級  7.78%

二星會員

最近好似難約左
回復

升級  73.33%

一星會員

真係難約左,呢排約都冇位,就唔到時間
回復

升級  7.78%

二星會員

kichung 發表於 2024-7-2 23:08
真係難約左,呢排約都冇位,就唔到時間

咁你有冇搵到代替囡囡
回復

升級  73.33%

一星會員

Farm1615 發表於 2024-7-3 14:25
咁你有冇搵到代替囡囡

末呀,C師有冇好介紹,要同細V一樣,後生細粒瘦身,有服務既。
回復

升級  7.78%

二星會員

kichung 發表於 2024-7-3 21:54
末呀,C師有冇好介紹,要同細V一樣,後生細粒瘦身,有服務既。

我都係睇其他師兄報告去試,後生陀地仲要瘦身細粒好少有
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復