查看: 3750|回復: 7

[鳳 城] [wing111報告]【鳳城】陳寶蓮·仙迪

升級  76.3%

二星會員

[wing111報告]【鳳城】陳寶蓮·仙迪
http://sn11.cc/thread-2247381-1-1.html

見到水餃店,嚟咗個新人仙迪,98後超後生長發美女,甜美笑容·迷人大眼,已經極度心動,加睇埋師兄報告,真係9秒9捕定電話得約囡囡,今次慶幸地約度囡囡,梗係要約返兩粒,囡囡入來,典型少女款,潮look 打扮,大跟coin ,有化妝,樣子係平時銅鑼灣見到的靚妹樣 ,囡囡估160 左右“,長黑髮,身形比較橫 ,走肥,囡囡眼晴好迷人,鼻高嘴細,對眼好似年輕陳寶蓮迷你版,笑得好甜,已經立即想親下,不過要尊重囡囡,試車失敗,不過呢個款真係冇得輸 ,酒店質素 ,指壓價錢,看住囡囡脫衣,見到後生女在面前慢慢一件一件脫衣,真係立即致敬,唔知係咪師兄之前話佢有個凹乳頭,所以好多人研究呢?囡囡話右邊lin 損了要就住玩,真係咁都有 奉勸各師兄研究還研究 ,真係小心的玩呀,唔係咁索嘅囡囡走了大家都冇得玩啊喇!

囡囡波不算大 (胸奴者可免) 勝在夠後生的
夠靚,囡囡服務做足,波推水簫做足,囡囡跪下準備水簫,看見我細路對住年輕貌美的面旁,真係硬到不得了,囡囡先用舌頭在肉棒上慢慢瀬,之後慢慢成條放入口,估唔到囡囡年紀輕輕有一手吹奏技巧,吹了一陣,上床做大爺,囡囡像女友攬住我,慢慢由上而下吻我,用利瀬我lin 對波掃細路,之後向下推進,囡囡細心地服侍我細路,吹功了得,上套將細路進入她體内,嘩.....多水又窄,囡囡更施展特異功能,夾周周,夾下夾下真難忍,幾下就爆,清潔後攬住傾偈,囡囡再慢慢吻我,再好有技巧,好快又吹硬,今次非常有持久力,轉了幾個姿勢,不過也敵不過後生美麗的身體,又爆

囡囡是指壓小見的酒店質素,淨係食樣也超值,更何况囡囡服務了得,一定爆紅,希望下次再約到

註:wing111報告-鳳城/三川/太子/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  36.67%

一星會員

真係似陳寶蓮我就唔敢屌了
回復

升級  33.33%

一星會員

Hotel 質素指壓價一定要食
回復

升級  2.22%

二星會員

講到咁,冇話唔食
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  33.33%

一星會員

咁似唔似陳寶珠呀
回復