查看: 4175|回復: 4

[鳳 城] [Diubouli報告]【鳳城】風韻猶存·小燕子 (有圖)

升級  44.81%

二星會員

鳳城 小燕子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Diubouli報告]【鳳城】風韻猶存·小燕子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247464-1-2.html
註:小燕子 通常返 17:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

鳳城 小燕子

琴晚食完飯突然間鳩痕,上咗水餃店睇吓有邊個囡囡得閒,見小燕子要等10分鐘,咁就攞間房睇住電視等。

過咗冇幾耐囡囡就入嚟,之前做過佢,佢仲認得我,囡囡冇乜點變,仲係風韻猶存幾有女人味,瘦底冇腩身形唔差。囡囡主動車埋嚟,我當然樂意接車,跟住互相搜身一輪,搞到我㷫烚烚好想就地正法佢,但係心諗咁快出咗一陣就冇嘢玩,咁就同囡囡入去沖涼冷靜吓先。

沖涼好仔細,跟住就前後磨J,相當舒服,從後揸佢個B波仔,捽佢粒的,囡囡開始呻吟,跟住擰返轉又大車一輪,然後就開始水簫,都係高水準表現,吹咗好耐差啲想爆,即刻叫停佢話出去慢慢玩。

上床做背,囡囡由耳仔錫到pat pat,然後大腿小腿,跟住叫我趷高pat pat,做毒龍同狗仔簫,毒龍唔算深,狗仔燒正啲,跟住到正面,漱口先車車,跟住我錫佢波波啜佢粒的,然後叫囡囡騎上嚟俾我錫佢鮑魚,囡囡俾我錫到佢震晒,佢都相當興奮,自己對位塞隻鮑魚落我個口,過咗一陣成隻鮑魚濕晒,跟住叫佢擰轉做六九,佢亦不甘示弱不停進攻小鋼炮,冇幾耐小鋼炮都頂唔順,叫佢上套坐上嚟,囡囡騎功幾好,又Un又磨,真係好舒服,跟住又彎腰錫我Lin,好快就有想爆嘅感覺,跟住叫囡囡轉返男上,做我最鍾意嘅車住出,我狂轟多幾分鐘就出晒俾佢,囡囡幫我清理完仲幫我按咗幾下腳,跟住就響鐘,然後沖涼走人。

總括嚟講,囡囡雖然唔後生,但係keep得幾好,瘦底真波,各項服務都唔錯,投入有真反應,所以久不久都會食一次。

註:Diubouli報告-鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

瘦底冇腩身形 咁樣真係同 電視劇小燕子同個style
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復