查看: 11109|回復: 9

[金 鑽] [大加報告]【金鑽】身形Fit到漏·16號 (有圖)

升級  7.04%

二星會員

金鑽 16號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大加報告]【金鑽】身形Fit到漏·16號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247494-1-1.html
註:16號 通常返 11:00-22:00 / 160cm

有圖有真相

16入房見佢眼大大,高挑又好笑容,著住套黑色連身,吊帶短裙,同高跟鞋,確有幾分姿色,望落都幾靚女,拉佢入房,關埋門鎖上,唔畀佢走,突然望見她趷高屁股,用毛巾鋪床,後背線條好鬼靚,我忍唔往,重後熊抱起佢,坐上大髀,索下陣女人除先,囡囡陰聲細氣咦!你好壞吖,加上笑容,罵得嚟又夠嬌嗲,令我這刻醉了,不知不覺,我地好快攬埋一舊,試車16瞇埋眼,比我車唔停,在溫柔香中,令我極為享受, 一路摷嘢慢慢脫佢條裙,露出一對長長美腿,剩下全黑色胸圍 ,性感小底褲,身形Fit到漏,揸揸疑似加工C波仔, 又幾好玩喎,摸摸靚靚八月十五。

佢拖住我去沖涼,全方位人體按摩,面貼面鮑魚仔磨棍仔,然後踎低幫我吹, 眼神望住我時,她又帶點邪氣,吮龜頭一邊用手劣棍,又舐舐爽死我喔!

上床16非常主動,擒上我身上,舌尖漫遊錫背,波推全身,搓揉袋袋,張細佬放在入口玩弄,弟弟在她口中,快速膨脹即將爆破,忍無可忍,最後我把16拉到床邊,慢慢張她兩腿,大字型分開,欣賞下佢妹妹,緊閉型又幾靚女喎,用條脷探索吓, 撩開 尋找女人快樂泉源,一舔令她彈起,再奶除即有反應,16發出唔唔聲,舔到我條脷,又濕又滑,即刻張舌頭,伸晒入去泉眼, 深處左撩右撩掘,見佢叫得咁淒涼又可憐,洞穴泉水湍流不息,成個小夾夾都濕溜溜,我於心不忍,上套塞細佬入去,制止淫水流出,一路插都聽到吱吱水聲,我飢餓一邊食小提子,令佢叫床聲,亦逐漸強烈,弟弟每下都頂到最入最深,再令她持續快樂升華,高潮仍未夠喉,16失控反壓我主動騎上嚟,流露出狂野本性, 一野坐落嚟完全入曬,瘋狂盡情策騎,肉緊車住我唔放,她面紅紅急速呼吸,特然發出,深層嗚嗚聲說我要吖嗚!纏住我唔放,擾亂我防線,當時四面楚歌,經過一輪火拼,我嗌晒救命求饒,精子庫最終失守,比16屁股騎劫,任意搶掠一空, 一 條精蟲都冇留返畀我。

16搞掂完我, 未有即時起身, 黐埋一舊傾下偈咀下,培養感情100%女友Feel到夠鐘為止。

註:大加報告-金鑽/浪漫/京華/來閣
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  96.67%

一星會員

環保嗎?
回復

升級  7.04%

二星會員

有鮑魚磨海參唔比環
回復

升級  15.56%

二星會員

好精彩的廣告;
回復

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 6653 9218
回復

升級  1%

三星會員

金鑽 發表於 2024-6-20 13:53
多謝支持

車住唔放,下面猛出,C兄好孕享受。
回復

升級  2.22%

二星會員

見到佢張相已經有幻想
回復

升級  58.15%

二星會員

一陣11:00到我會一會
回復

升級  5.56%

二星會員

大眼妹 反應唔錯