查看: 2794|回復: 8

[雲 來] [AKQJ10報告]【雲來】爽浪事後簫·芊芊

升級  2.59%

二星會員

[AKQJ10報告]【雲來】爽浪事後簫·芊芊
http://sn11.cc/thread-2247617-1-1.html

年齡:3中至尾

相頭:新疆人,好有俄妹味,笑起上嚟好似後生嘅甄妮❤️加埋淺啡長曲髮更似!

身材:小腩有腰,小腹有公仔,佢話係菊花,但係望極唔多似🤣

波型:水滴吸手真波,啡中暈冇的(凹🤭)

車牌:自考,請尊重囡囡(自己考到中型)

上雲來例牌鐘房kase,介紹咗芊芊呢位新囡,敲門入嚟,嬌滴滴笑容滿面已經要抱抱+小車,互相解甲後俾佢波波吸引,忍唔住要輕手𢭃下。兩粒lin 正是吸引師兄們好奇心嘅凹liN,雖然以前食過幾位囡囡包括ex在內都見過,冇好奇但係好鍾意🥰當然又要奶吮一下啦,睇住由凹變硬再凸起真心興奮!入去侍浴,波推水簫有齊,不過佢由於新手關係,明顯技術仍在磨練中,但睇得出佢相當用心去做,要讚!

乾身上床自己例skip背同毒龍,之後比較例牌不過樣樣足,餵奶錫lin奶內側吮袋食棍磨埋再上套,姿勢任換冇詐型,爽出一Q冇煩惱,完事後沖埋涼時間剩約15分鐘咪大家上床吹水互攬互抽水,佢話有d渴咁啱房冇擺水又懶攞,我俾咗兩粒爽浪佢𡁻,跟手佢就嚟個事後簫…OMG! 一陣陣冰涼感覺由袋同龜頭傳上嚟,即時成個人震曬!同時佢主動問我不如嚟多Q,恭敬不如從命,就爆多一次啦!佢全程不斷咁叫我power fuck佢,終於響佢激烈叫床聲+不自主開收音機下,再一次山洪暴發噴白漿😮‍💨😵🤣佢仲問我咩叫收音機,我話俾佢妹妹吸住,佢即時掩面笑住話:「衰人,我到咗兩次🤭🤭」

第一次上指仔俾囡囡主動追Q,對於呢位咁勤力嘅芊芊,絕對納入返食list!

註:AKQJ10報告-雲來/鳳城/京華/金帝/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  37.04%

二星會員

superadmin 發表於 2024-6-23 07:35
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

多謝C兄分享,之前試過真係好正,重點是佢妹妹真係好窄及好淺,好有Gff Feel
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  2.59%

二星會員

llb11253 發表於 2024-6-23 08:14
多謝C兄分享,之前試過真係好正,重點是佢妹妹真係好窄及好淺,好有Gff Feel ...

對呢類隧道建議慢慢進出,佢開始適應就會逐步調整包覆閣下小弟大小同時係咁出水,之後就可以一下一下愈頂愈入,能夠啱啱好掂到子宮頂d囡囡個個叫hi,由自己另一半到出嚟玩皆萬試萬靈😃
回復

升級  43.33%

一星會員

學到嘢,謝師兄
回復

升級  1%

三星會員

郭英祺 發表於 2024-6-23 17:45
學到嘢,謝師兄

C兄 Power fuck一定好Q勁,
條女執到寶要來多一Q,
你要多多指教!
回復

升級  2.59%

二星會員

elsa168 發表於 2024-6-24 18:54
C兄 Power fuck一定好Q勁,
條女執到寶要來多一Q,
你要多多指教!

不過果日其實狀態唔太好,power fuck後係腳軟🥲🥲
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復