查看: 3120|回復: 3

[春 秋] [Kate報告]【春秋】高挑靚女·希文 (有圖)

前客戶代理員

春秋 希文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kate報告]【春秋】高挑靚女·希文 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247684-1-1.html
註:希文 通常返 12:00-24:00 / 165cm

有圖有真相

(友情代發,謝謝收看)

官方評語:
希文~靚女一族.身形纖瘦.中等身高.絕對熱情奔放.溫柔體貼.給你情人幽會感覺.一試難忘歡迎致電預約.熱賣中*

囡囡: 春秋 希文
樣貌: 7.0/10 樣順眼,有笑容,年約3中至尾
身材: 7.5/10 約162-166cm,高挑走肥,薄身靚腰,冇腩零脂肪,皮膚滑
波路: 7.0/10 A+至B真波,細暈啡細的
腿形: 7.5/10 修長算靚
周感: 7.5/10 緊致

過程:
今日過太子做嘢,做完身痕上咗春秋,相好做緊嘢,只好輪牌,例牌話要走肥,第二個就係希文,見佢樣算唔錯,有笑容,高挑薄身,係我鍾意嘅類型,咁就試吓啦。

簡單介紹,互相解甲,囡囡瘦底靚腰冇腩,波就得A+至B,胸奴就必定唔啱,腿算幼兼修長。

跟住入去沖涼,囡囡侍浴仔細,有前後BM水簫,都算舒服,但時間略嫌較短,然後我啜佢lin 頭,即扯lin旗,囡囡話好敏感,然後試考車牌,可惜只得碰碰車。然後乾身上床,囡囡幫我做背,用舌頭錫我全身,都算舒服,跟住毒龍,鑽得唔深,但算用心,舌尖不停掃菊花,都幾舒服。轉正面,囡囡先輕車再鍚兩點,然後吹奏,冇齒感,但亦冇乜特別技巧,於是我叫佢試試用舌頭在棍頭打轉同奶袋底,囡囡都照做,抵讚。跟住示意囡囡69,佢轉身過來,鮑魚乾淨無味,我啜佢豆豆,囡囡身體震了震,然後我用手捽鮑,佢話好舒服同好敏感,捽多一陣就起水,囡囡話頂唔順,要我快啲插佢,然後就幫我上套,跟住坐上來,隧道都幾緊窄,囡囡又磨又Un,個樣都幾興奮幾好睇,加上身材Fit同薄身,感覺唔錯,我坐起身啜佢lin,佢開始呻吟,然後推低我啜我LiN,騎多兩三分鐘,囡囡就叫我接力,轉男上,我一路抽插,一手揸佢波波,另外一手抬起她的美腿來吻,她的呻吟聲開始愈來愈大,見佢有反應就再試車,可能因為撻着咗,今次有進步可中車,有中車我就更興奮,於是再狂轟多幾百下就成功車住派彩。

囡囡幫我清潔完,仲幫我按吓腿,冇趕住走,按到響鐘先沖身走人。

服務: 7.0/10 樣唔錯有笑容,高挑薄身,隧道緊致,技術有待提升,但算肯學肯做
投入: 7.0/10 較為慢熱,撻着之後就好玩啲
返食: 輪牌再遇都會,但預約有更好選擇

註:Kate報告-春秋
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

*春秋指壓
地址: 太子砵蘭街392A二樓
電話: 2395 0333
回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  1.48%

四星級會員

有冇69?
回復

升級  50%

一星會員

bigdeal 發表於 2024-6-25 15:21
有冇69?

如你所願
回復