查看: 4375|回復: 14

[雲 來] [S623報告]【雲來】一箭雙雕射大波·桐桐+嘉美

升級  48.89%

二星會員

[S623報告]【雲來】一箭雙雕射大波·桐桐+嘉美
http://sn11.cc/thread-2247687-1-2.html

雙飛一箭雙雕射大波·桐桐+嘉美

自從上次搵過嘉美,知道佢同桐桐係好姊妹一樣有對白滑大波差唔多身形,一樣咁熱情好招呼,心諗如果佢同桐桐一齊做雙飛應該幾好玩。今日有時間就約定佢兩個做雙飛。

準時到達入房等,桐桐同嘉美入嚟看見係我桐桐馬上攬住我送上香吻,嘉美就從後抱住我,一隻手撫摸我胸另一隻手玩,細佬硬咗馬上從後攬住桐桐頂住桐桐肉股係咁磨,嘉美用佢對肉團係咁磨我背,磨左一輪才互相除衫,一齊去沖涼,沖涼時桐桐喺前邊用對肉團不停咁由上至下磨我,嘉美就從後面邊攬住我一樣由上至下咁磨,四隻大奶前後不停咁打轉磨好過癮好興奮好舒服,之後就桐桐同我水簫,嘉美就不停咁舐我粒Lin,隻手就玩我菊花撩吓撩吓好興奮,跟住就一個吮春袋一個就食棍,跟住我從後攬住嘉美桐桐就從後攬住我,嚟個人肉三文治,嘉美個肉股不停咁打轉咁扭前前後後咁郁,我攬住佢好似一個人肉電鼓咁震吓震吓,桐桐好似八爪魚咁攪住我上下摸好鬼舒服,從浴室透過玻璃望向床則大鏡,見到三條肉蟲係咁郁動扭動,好鬼興奮。
  上床我趴喺度桐桐同嘉美就用利一人一邊咁奶,由頸側一路向下背脊至到pat pat大髀來回咁不停奶,因我不好毒龍飛咗毒龍嘉美就係咁奶我股罅兩股肉。轉正面,桐桐先餵對奶比我吮,佢對奶粒Lin好似奶咀咁好好吮,嘉美就吮我粒Lin,一個隻手玩我支棍,一個隻手玩我春袋,我就雙手輪流揸四隻大波波真波特別好揸好玩,嘉美同我吹簫時,我就同桐桐激吻,桐桐再舔我大髀啜我春袋,興奮到頂唔順就戴袋上馬,嘉美先坐上嚟一入到底上下前後咁磨,桐桐就攬住我係咁咀,我就一隻手玩桐桐對波,另一隻手就搓嘉美對奶,換姿勢,換袋叫桐桐爬係度,我爬上桐桐背上從後插,嘉美就爬上我背上不停上下郁,隻手就從後偷桃撩菊花揸我籮柚,從床側鏡睇,就好似嘉美抽插我,我抽插桐桐,嚟過人肉三文治互插咁,桐桐爬係下面,佢兩團肉股,係咁震吓震吓夾吓夾吓扭吓扭吓,我瞓係佢上面就好似瞓在張人肉水床電動床咁上下震動,終於喺佢兩個淫娃夾攻下爆發咗,桐桐兩團肉夾住我細佬夾下夾下夾到一滴都冇才鬆開,我剛轉身瞓喺度嘉美就馬上同我除咗個袋嚟個事後簫,吮到一滴都冇才鬆口,完後剛剛夠鐘,三個一齊去沖涼,再互摸一輪互揸一輪才出去,嘉美就用毛巾擦我背後,桐桐就擦我前面,我好似大爺咁款比人服侍,穿好衣服就咀吓桐桐再咀吓嘉美就分手,一趟心身舒𣈱嘅雙飛之旅完美結束。

總結:桐桐和嘉美係好姊妹,一樣有對白滑脹卜卜真大波,一樣係咁熱情好服務,所以非常合拍唔會怕羞,玩得豪放同開心,係我玩雙飛以來暫時最好玩的一次。

註:S623報告-雲來/三川/金田/來閣/金豐
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  60%

一星會員

好好玩咁喎,下次試下先
多謝師兄報告
回復

升級  48.89%

二星會員

jemmy1978 發表於 2024-6-26 08:30
好好玩咁喎,下次試下先
多謝師兄報告

真係好玩,佢哋係好姊妹同埋都係開朗熱情,所以玩得豪放合拍
回復

升級  33.33%

一星會員

冇三人大車呀,咁仲過癮
回復

升級  48.89%

二星會員

Rarky 發表於 2024-6-26 18:54
冇三人大車呀,咁仲過癮

有呀!沖涼時已經大車,我夾係中間輪住車
回復

升級  33.33%

一星會員

S623 發表於 2024-6-26 21:12
有呀!沖涼時已經大車,我夾係中間輪住車

咁就正呀
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  48.89%

二星會員

Rarky 發表於 2024-6-26 21:16
咁就正呀

瞓係度望住天花鏡,欣賞佢兩個趷高個白滑圓股,一個吹簫一個舐袋袋,兩個圓股扭下扭下,看自己好似大爺咁好享受個淫樣仲頂癮
回復

升級  83.33%

一星會員

最鍾意玩雙飛  不過成日唔係夾唔到就系玩得唔夠放
回復

升級  48.89%

二星會員

lonelyzx 發表於 2024-6-27 20:15
最鍾意玩雙飛  不過成日唔係夾唔到就系玩得唔夠放

師兄可以試吓桐桐同嘉美,或者啱你玩
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  46.42%

三星會員

C兄,可否形容一下嘉美的身高體形外貌?
回復

升級  48.89%

二星會員

oldman28 發表於 2024-7-6 09:24
C兄,可否形容一下嘉美的身高體形外貌?

我有寫佢報告,施敬自己睇吓

http://sn11.cc/thread-2244715-1-2.html

回復

升級  48.89%

二星會員

S623 發表於 2024-7-6 10:29
我有寫佢報告,施敬自己睇吓

http://sn11.cc/thread-2244715-1-2.html

師兄
回復