查看: 2280|回復: 7

[雲 來] 首發:[Siu1314報告]【雲來】Candy (新人帖)

升級  46.67%

一星會員

首發:[Siu1314報告]【雲來】Candy (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2248130-1-1.html

早晨起身冇咩野做,約左朋友晏就先打牌,過黎旺角走轉輕鬆下,行過經過雲來,梗係行過路過唔好錯過的心態上去望望,上去冇咩叫心水叫前臺介紹下,佢話有新女到招呼好好,咁就聽佢講試下。囡囡叩門入嚟望過,相頭都可以,40左右有D cup,少少腩手感唔錯,入嚟有啲含情脈脈咁話溫柔啲啊,我第一次☺️聽到呢句即刻好有個衝動破個靚處先,佢由頸開始錫,慢慢愈錫愈落,幫我解帶向細佬進攻,咁啱電視果個女主又係進攻緊細佬,好有個畫面係同電視女主搞緊,不得不說佢把口認真勁,奶蛋奶袋奶細佬不斷循環咁奶,真係少啲定力都繳左械🙈打鐵趁熱,即刻黎個女上男下先,鮑魚好緊好濕,以前試過果啲好多都成條西隧咁闊,呢個Candy真係用單線隧道黎形容都不為過🥰再加埋果把叫聲真係完美配合,第一下叫得好大聲,真係好似第一次痛到大叫咁🤣雖然房細左啲,但都不阻礙我地花式表演,女上男下左一陣轉個pose再黎過狗仔式,pat pat幾有肉地,一路入一路拍佢屁屁好彈手。激戰一輪,始終不敵呢條單程隧道繳械投降,以為即刻去沖身黎個鴛鴦戲浴啦,點知佢突然擰轉身推低我,一口衝落去細佬幫佢清理乾淨先😱真係比佢突然的擊殺殺我一個措手不及,仲即刻挑逗我話細佬好似未飽喎,要唔要黎多q先,佢咁樣挑逗我梗係唔執輸拿拿聲執多劑再講啦😁第二次佢已經淫娃上身咁,試過好幾種姿勢,同埋真係太緊,配合埋佢把聲,真係唔誇張講句,隔住門聽到佢把聲都硬曬🤣最後細佬始終堅持唔到好耐再一次繳械,呢次繳械已經完全舉曬白旗投曬降,跟住兩個一齊入去沖個靚涼先,佢真係好鍾意玩突襲,入到去洗完細佬即刻再攞佢把櫻桃小嘴再進攻,無奈細佬真係舉曬白旗啦,今次真係完全比佢擊敗左,佢仲放下狠話,轉頭出去再morning call佢🤯當然出到去佢想再進攻果陣我都投左降要休息下先,佢就問我要唔要試吓佢按摩手勢,我諗住仲有啲時間試下冇壞,又估唔到佢按摩都好認真,真係唔係hea黎,完全唔輸蝕骨場果啲,每下都好夠力好到位。按左冇耐,歡樂的時光過得特別快,鐘聲響起歸家的訊號,佢有問我要唔要加鐘,其實我好想加,但因為約左朋友有下場冇加到😭成左一個遺憾😩但呢個Candy絕對會再返食,值得推介

雲來Candy
相頭:8/10
身材:8/10
服務:9/10
環境:7/10 雖然房細啲,但服務搭夠
返食:9/10

註:Siu1314報告-雲來
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  50%

一星會員

雲來女有即尺+即砌?
好似寫大了一點。
回復

升級  46.67%

一星會員

Lkc580602 發表於 2024-7-14 20:45
雲來女有即尺+即砌?
好似寫大了一點。

呢個新黎所以有掛,我都係親身體驗先打返個報告出黎
回復

升級  33.33%

一星會員

慢出慢入慢慢插 發表於 2024-7-15 14:03
謝謝分享

真係誇張到一個點
回復

VIP五星會員

VIP會員2025

有d浮誇了吧
回復

升級  1%

三星會員

99833749 發表於 2024-8-14 09:10
有d浮誇了吧

即仄即砌2Q,正到痺,Candy一定引死好多麻甩佬!
回復