查看: 4950|回復: 11

[雲 來] [Diubouli報告]【雲來】後生瘦身陀地·細V

升級  42.59%

二星會員

[Diubouli報告]【雲來】後生瘦身陀地·細V
http://sn11.cc/thread-2244885-1-2.html

雲來 細V

呢個囡囡喺待食嘅list裏面好耐,因為唔係經常返工,最近見佢一上牌就立即打電話book,終於約到。

囡囡入房,望落去真係幾後生,二尾三頭,樣就順眼嘅,MK look,個子不高,瘦底靚腰,波就A尾B頭,匈奴就必定唔啱,我就冇乜所謂,瘦底薄身係我至愛。囡囡都幾健談,簡單介紹之後閑話家常,跟住各自除衫沖涼。沖涼期間,我揸佢波波,雖然唔大但係都幾好手感,試車成功有中車,水簫都算舒服。

跟住上床做背,囡囡用佢條脷奶勻我全身,跟住喺pat pat嗰度打轉,做埋毒龍,雖然唔係好深,但係都幾舒服,然後轉身先車一陣,我啜佢粒的,再叫佢坐喺我面前俾我錫鮑,囡囡隻鮑魚都幾靚,毛少鮑窄,啜豆奶鮑,搞到囡囡不停呻吟,冇幾耐就出晒水,跟住囡囡話要服侍返我,轉過姿勢玩六九,囡囡不停進攻我支小鋼炮,又啜波子又奶袋底,我就繼續招呼佢妹妹,搞到佢妹妹流晒口水,我見小鋼炮已經硬晒,就叫囡囡幫我帶套然後坐上嚟,妹妹好窄,周感良好,囡囡都好努力咁前後磨,騎工唔錯,好快就有想爆嘅感覺,咁就再轉狗仔後入,後入就感覺佢妹妹更加緊窄,雙手捉住佢條靚腰,大大力頂入去,囡囡越嗌越大聲,相當興奮,埋尾就轉返男上,一路車住一路抽插,過多幾分鐘就發射成功火箭升空。囡囡幫我清理完,仲立即送上事後簫,酸酸麻麻嘅感覺,確係令人回味。就喺呢個時候,鐘聲響起,又要沖涼走人。臨走仲有車送。

總括嚟講,囡囡後生樣子順眼,瘦底薄身窄鮑,服務態度良好,配合度高。

註:Diubouli報告-雲來/鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  12.33%

三星會員

C兄識貨,細V,係難得又後生,樣唔差,又有服務既陀地,我經常返食
回復

升級  42.59%

二星會員

like69 發表於 2024-7-29 23:04
C兄識貨,細V,係難得又後生,樣唔差,又有服務既陀地,我經常返食

師兄識食😊
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  7.78%

二星會員

like69 發表於 2024-7-29 23:04

成日約滿好耐冇食
回復

升級  12.33%

三星會員

Farm1615 發表於 2024-7-30 15:17
成日約滿好耐冇食

唯有早D約
回復

升級  7.78%

二星會員

like69 發表於 2024-7-30 20:23
唯有早D約

隨緣
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

女版朗拿甸奴細哨
回復

升級  33.33%

一星會員

細V夠後生,樣唔差,又係陀地,又有服務,指壓來講算很好
回復

升級  63.33%

一星會員

地獄黑仔王 發表於 2024-8-1 18:33
女版朗拿甸奴細哨

幾好呀!好多AV都係咁樣,我鍾意佢夠狂野,野性,後生,皮膚起級滑劣劣,咸魚青菜各有所好
我就好鍾意,長期返食!
回復