查看: 3263|回復: 10

[太 子] [Ming100報告]【太子】後生淫底陀地·Helen

升級  0.74%

二星會員

[Ming100報告]【太子】後生淫底陀地·Helen
http://sn11.cc/thread-2249377-1-1.html

樣貌:9/10 短髮mk少女樣,仲要陀地,指壓黎講可遇不可求
波波:9/10 c-d級湯碗靚波,軟身有彈性
身形:9/10 骨感瘦削,後生女標準身形且皮膚白滑,後生真係唔同d,有肚紋,大脾有隻蝴蝶公仔
服務:9/10 服務好落力,並享受過程,好似好餓咁,淫底

琴晚睇到師兄既Helen報告,陀地之餘仲要後生同埋好服務,見咁啱喺附近同仲有d時間,即刻打去約,好彩都約到;入到房等左一陣,Helen就入嚟,一睇樣已經唔使諗,加上有笑容,即入;囡囡都好健談又好禮貌,又識搞氣氛,打破左一般陀地都係串咀無服務既定律

入到去沖涼已開始服務,首先啜你兩點,同時雙手溫柔地游走撫弄你棍身及袋底,後生女仔手係唔同d,手指纖細修長有彈性之餘仲好滑,淨係呢一part大家做同一樣野,但都已經同其他女唔同;之後佢突然一口含住我細佬,含住我嘅同時用條脷係咁摩擦我龜頭,而對手就用番梘一路摔我大髀、籮柚同袋底,我亦都配合輕輕郁動抽插下,一路來來回回咁玩個水簫足足玩咗10分鐘先乾身上床

因為喺沖涼嗰陣已經俾佢搞到㷫烚烚,於是我skip咗做背直接正面開始,由佢錫我塊面同條頸開始已即時順利考到車牌,自動波任車,之後佢由耳仔開始一路𡃤落兩點,然後再𡃤大髀、小腿最後回身進攻我細佬,吹簫技術好好,好似好鍾意幫你含咁,又瀨勻成碌棍,再吸啜你兩粒波子;突然之間佢抬高你大髀,竟然係黎個正面毒龍,因為太突然了而且我又比較敏感反應唔到,喺我縮開嘅同時佢竟然更加努力地搶攻,而且佢條脷來回喺c眼、會陰、袋底同棍身之間不停地來回走動,好似餓咗好耐咁,而我都下身繃緊咗好耐,小腿搭着佢膊頭,享受住呢一刻帶來嘅快感

此時吹吹下佢覺得好熱,於是落床開返冷氣,之後佢索性一隻腳跪喺床邊單腳企再繼續幫我吹,呢個姿勢好正,方便我抽佢水,我即刻用手游走佢大髀、籮柚及內側,到探索佢鮑魚時,我發覺佢原來已經濕x晒,於是我隻手停留喺佢下面,係咁刺激佢陰核,同時按壓佢兩邊陰唇及洞口,佢即時好有反應咁叫咗出嚟,下面係咁標水,喺呢個時候大家都頂唔順了,即時上套。

當佢坐上嚟插入去嗰一刻,我心諗:大x鑊了,肯定好快派彩,因為佢下便隔住套都Feel到好溫暖,同包裹到我細佬好全面,後生新做副偈的確唔同啲,佢坐喺我上邊每郁一下都Feel到佢緊拉住我下面;果不期然,我1分鐘左右就嘔白泡了,真係太羞家了,餵唔飽佢,佢意猶未盡咁仲話我碌嘢長想試吓狗仔式,可惜叔叔不行了滿足唔到你。

寫到呢度嘅同時我碌嘢已經硬如鐵了,我諗Helen將會成為我長期返食嘅對象。

註:Ming100報告-太子/多港/春秋/雲來/鳳城
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  73.33%

一星會員

有冇69,素股玩?
回復

升級  33.33%

一星會員

有相頭仲要任車要試😍😍😍
回復

升級  0.74%

二星會員

我冇試,不過佢咁淫,應該有😂
回復

升級  89.58%

三星會員

目測咩年紀???
回復

升級  7.78%

二星會員

Ming100 發表於 2024-8-31 14:29
我冇試,不過佢咁淫,應該有😂

你再一寫怕以後好難約😭
回復

升級  16.42%

三星會員

Helen係好嘢,係淫底!上次佢主動要磨,好濕!大家都好高漲,就咁就順勢⋯無投訴!
回復

升級  40%

一星會員

沖涼時間縮短啲就好,一個鐘不夠時間玩,同埋再返早啲就好😄
回復

升級  7.78%

二星會員

ssr 發表於 2024-9-1 11:44
沖涼時間縮短啲就好,一個鐘不夠時間玩,同埋再返早啲就好😄

師兄咁講下次小弟嚟個孖鐘😂
回復

升級  33.33%