查看: 1933|回復: 3

[金來閣] 首發:[大S36D報告]【金來閣】全情投入·小美

升級  23.43%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金來閣】全情投入·小美
http://sn11.cc/thread-2249841-1-1.html

上指埸搵囡,有D師兄鍾意食相頭,有D鍾意食服務,而我比較鍾意食Feel多D,而食Feel的大多都是全新入行的囡囡,雖然呢D新囡未受過專業陪訓,服務可能未夠全面,但由於新入行,通常都會返應好,聽話又肯做,又會享受性愛之餘仲好有新鮮感到。今日呢位女主角小美,正正就係滿足到我想要既。

囡囡開門入嚟,細細粒斯文順眼人妻,解甲入浴室冲涼時,只會簡單冲洗,我話你唔好怕醜,叫佢從後攬住我捽下我粒lin,同我撚下雀波磨我全身,然後到我從後攬番佢又摸又摷,都並無格手,我叫佢做埋水簫後就出去乾身。

乾身上床,同我波推錫lin舐袋吹奏後,我就叫佢69比大家享受下,69左唔夠二分鐘,佢已經好興奮停止同我吹奏,仲用鮑魚係咁磨我嘴巴,我再舐多佢幾下後,佢已經頂唔順縮開左,仲即刻同我上套叫我快D插佢,我男上抽插佢時,佢一路好開心咁笑,我問佢仲咩咁開心,佢話我好斯文又搞得佢好舒服,所以開心囉!我男上插左一陣感到有D攰就叫佢女上騎我,佢咪埋雙眼好享受係咁騎,佢騎左一陣就放慢左速度,知道佢攰,我就叫佢坐住磨我,佢慢慢一下前一下後咁磨,我棍頭比鮑魚裏嫩肉有節奏咁撞擊,令我感到酸軟又舒服,同樣棍頭觸碰到佢嫩肉,令佢帶來快感,佢開始加快搖磨速度,仲好似失左控咁咪埋雙眼越磨越快,我把持唔住比佢磨出咗,我出咗之後佢仲未肯罷休仲继續磨,磨左大約二十秒就停左落嚟,同我講佢嚟左高潮,大家抖左一陣先入去冲涼。

年齡:目測三中至尾。
樣貌:7/10黑長髮順眼C9仔。
身材:約5呎2寸高,中等小腩身形,約34大B淺啡細暈中提,皮膚ok。
車牌:考到小車牌。
感覺:囡囡雖然服務不強,但佢比到我新人有的真反應和高潮。同佢做個感覺就好似同自己條女做咁,好親切好sweet。
優點:肯做聽話,反應真實,自然投入,有gff。
缺點:有煙味。
總結:囡囡雖然服務不強,亦不是國色天香,但佢投入享受既真反應,解放自己享受性愛既態度,比我感覺好似同自己女朋友做咁,無拘無束咁得到釋放,佢完全比到我想要的慾望。會唔會返食,仲洗問既!

註:大S36D報告-來閣/金帝/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  27.5%

三星會員

可惜得小車加食煙
回復

升級  33.33%

一星會員

冇上牌
回復