查看: 1306|回復: 3

[金多港] [Ming100報告]【金多港】越南少女·21號

升級  1.85%

二星會員

[Ming100報告]【金多港】越南少女·21號
http://sn11.cc/thread-2250223-1-1.html

樣貌:08/10 三十頭少女,樣貌中上
波波:07/10 A Cup左右鹹煎餅波,細雲細的
身形:08/10 少女身形,矮小,皮膚滑、偏黃但緊緻
妹妹:10/10 嫩滑少毛靚鮑,可遇不可求
服務:05/10 正常2味服務,無DL

捕咗咁耐,卒之見到21號返工,即刻打電話去約,純粹都係因為之前師兄嘅報告話越南少女同埋10分名器吸引住,所以點都要去見識下

開門入嚟相頭ok,然之後各自除衫跟住入去沖涼,入到去真係齋沖都預咗冇乜服務,不過我都有借啲意搽啲番梘落佢度錫下波同摷吓抽下水,到捽佢妹妹嗰陣時發覺真係零舍唔同,特別嫩滑

沖完之後上床趴喺度,佢會先按腳及按背,而我嘅視線一直都冇離開過佢個gap,一路透過塊鏡望住佢隻白虎配埋一對美腿,我下面已經谷到㾗晒

之後轉身做正面,佢先錫兩點之後再攻向我細佬,奶袋底同吞吐嘅功夫都算唔錯,因為谷得太犀利,我已經有啲想射

之後叫停佢再採取回主動,先考車牌順利成功,後生女嘴唇軟軟冇異味,幾好錫,然之後再漫遊佢上半身,咁當然唔少得近距離觀賞吓個10分名器啦,我覺得有啲似大橋未久嗰個,不過膚色冇咁白,各位師兄可以想像吓,再來回啜下佢大髀之後就開始埋牙

隊入去嗰下直頭跣返出嚟,真係好窄,佢條隧道真係冇得頂,又暖又滑又有彈性,我玩咗1分鐘左右就頂唔順投降了,爆晒入去,爽到爆

註:Ming100報告-多港/春秋/雲來/鳳城/太子
Superadmin

回復

升級  1.48%

二星會員

係環保♻️
回復

升級  33.33%

一星會員

細不要緊!但你老兄形容是鹹煎餅波😵‍💫🙈
回復

升級  74.08%