查看: 1081|回復: 3

[翡 翠] 首發:[大S36D報告]【翡翠】清純美少女·131號

升級  24.17%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【翡翠】清純美少女·131號
http://sn11.cc/thread-2251500-1-2.html

«131號»* new【新女2024】00後長髮靚女.白淨.高挑.修長美腿.吸手波.好笑容.態度好.聽話聽覺.歡迎預約*

都有一段時間冇去翡翠,見佢地又有00後新囡,心思思上去睇下。
囡囡敲門入來,在昏暗燈光下一頭長髮笑容甜美既靚女擺响眼前,二話不說,即刻拉佢入閘。

囡囡: 131號
年齡: 目測約二中。
樣貌: 8.3/10黑長髮瓜子面順眼靚女。
身材: 約5呎5寸高,中等瘦身走肥無腩少女身形,約33B淺啡中暈中提,皮膚緊緻滑溜無比。
侍浴: 細心乾淨,前後波D水簫做足。
前奏: 乾身上床先攬左一陣就同我錫lin漫遊吹奏,然後到我一邊錫波一邊揸波,波波雖不大,發覺佢皮膚滑嘟嘟,我就洗出咸豬手向佢大肆非禮,過足手瘾後,便叫囡囡69比大家享受下,囡囡話唔太習慣69,但可以一試,69玩左一陣大家都頂唔順,於是上套準備埋牙。
埋牙: 上套後男上初入囡囡仲即時駛出收陰絕技夾左我幾下勁舒服周感超正,我望住佢個靚樣抽插輕車左幾下後,再轉企床則抽插左百幾下後完事。
態度: 親切随和,聽話肯做。
優點: 後生靚女,皮膚嫩滑,態度好,女友Feel味農。
缺點: 服務不強。
意見: 老實講囡囡係靚女高質素既,只可惜房間燈光太暗,仲要用紫紅色燈,好似豬肉檔照豬肉咁,又紅又新鮮。你問我囡囡白唔白淨,我只能答你囡囡大紅大紫囉。
我個人意見:翡翠有部份囡囡站在指壓行烈真係超晒班既,收500的確係超值既,但在配套方面真係失色,房間古色古香唔緊要,最緊要係房間夠光猛,可以比客睇清楚囡囡既容貌和膚色。我明白埸所要調節燈光營造情調氣氛是正常的,但站在客人角度,想睇清楚囡囡既真正容貌也不為過。或者可以把一至二間房用黃燈(不要用豬肉燈)調光一點,滿足部份客人的需要。

總結: 囡囡後生靚女皮膚嫩滑,適合喜歡,瘦底少女身形女友Feel既師兄,返食指數,值得返食。

註:大S36D報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

後生靚女好想玩
回復

升級  14.6%

四星級會員

請問是否新移民?  謝
回復