winning11

查看: 6702|回復: 5

[happylawlaw報告] On 99去【港都】

升級  30.75%

三星會員

話說十月老人家難得出差返香港,梗係唔會放過任何機會去慰勞一吓條老啫啦!
話說有一日老人家同一位老友上深圳諗住攪番劑斜骨,老友提議不如探吓險,去搭地鐵,是旦喺一個站落車,求其搵個出口出閘然後亂行,見到邊處有就入去。於是乎兩條老柴就咁盲蹤蹤就行咗上講刀 (原本仲想行吓但天氣實在太熱,由寒帶國家返嚟嘅老人家實在頂唔順啦,一入到去點解成個場靜英英,黑墨墨,人影都唔多個,咪話有知客,連人影都唔多個,正想轉身走嘅時候,有你碌卡仔走出嚟,我哋兩條老嘢又實在太熱唔想再週圍行,諗住旣來之則安之,"就呢度啦!",點知就出事啦!

一入到碌卡,地方淺窄! 好! 算! 嚟係出火,碌卡唔係重點! 去沖涼! 唔知係因為成個場得我哋兩條老柴定係其它特殊原因,條碌卡仔全程企喺度睇住兩條老柴沖涼! 喂! 係靚女就話啫,被條麻甩佬睇住沖涼.........唉!

入到大廳又係人影都冇個,坐咗一陣條碌卡仔又跑出嚟問我哋飲乜嘢? 老人家心諗 "唔係成個場得一條友吓? 等陣又會唔會係佢幫我哋推油呀::?" 正越諗越驚嘅時候,有條肥佬笑茄茄走出嚟,問我哋想做乜式,我哋就問翻佢有D乜式可以做?條友話得港式喎!

好! 就港式! 入房! 一入到房, 兩個字形容 - 簡陋!

好! 又算! 等女! 第一條女 %%,絕對有星期五張相咁四正(老人家都係喺今日先睇到張相),但勝在青春同笑容好。就佢啦!

我老友嗰邊就嚟咗個阿嬋 (仲要係 "OSIM"),梗係彈啦! 再嚟又係"OSIM" #2! 又再彈! 條肥佬話"係日班,得幾條女,張就吓啦!" (咁都得!!!!!。於是乎老友喺第三條女入房之後就忍辱負重咁瞓低咗......

%%開始工作! 正骨力水一般! 老人家諗住好戲在後頭! 過咗十分鐘,孖%叫轉身! 開始落機油,老人家禮貌地打聲招呼,講清楚有乜唔做得,孖%話有上冇下,啱哂老人家,不嬲都唔鍾情D鑽探嘅工作::。於是乎就郁手解扣。嘩! 阿孖吾成身汗! 立次次! 好彩對車頭燈都幾好揸手,但係孖吾實在太大汗,揸得兩揸成手濕哂!

實在冇哂癮,孖唔嘅機技非常一般再加上老人家冇嘢揸手,實在出唔到。問孖吾可唔可以開大,佢話佢有條仔,唔想對條仔唔住喎! 老人家心諗咁妳揸住碌老柴又對得條仔住咩! 最後,老人家碌老柴差不多破皮都出唔到,老人家唯有投降,叫孖吾去洗手然後是旦再Dup多一陣就埋單

而我老友嘅經歷亦大同小異,唯一唔同係佢出咗!

難得一次斜骨竟落得如此下場!

升級  88.58%

三星會員

亂踩場係要付出代價架....

升級  17.25%

三星會員

間場根本就係唔尊重老人家啦

升級  93.33%

一星會員

深表同情.......多謝個人遊歷分享

升級  78.58%

三星會員

今時今日點可以如此服務態度.........

升級  0.37%

二星會員

唔系呀嘛