paul pierce 發表於 2024-4-28 10:18

[paul pierce]【新龍觀】環唱大師·16號+60號

去咗兩轉新龍觀,,食兩件新女
其實咩天氣都無大影響幾時去揼骨
冬天熱天落雨都無影響,,打風都照去架啦
我都五章嘢但啱啱先發現咗啲新嘢
就連廿三歲阿仔即係我個仔都知嘅嘢係我而家啱啱先知喎
就係眼鏡問題
我剪知咗頭髮之後眼鏡突然變得好緊夾到耳仔好痛
咁我就去相熟眼鏡舖搵人整
係後生女嚟嘅著白袍戴眼鏡都幾索下喎
係將軍澳新都城眼鏡數字嗰間眼鏡店
我有問係咪關剪頭髮事
佢話唔關事喎係因為人體都會受氣溫影響
咁四月天氣熱番好多人體就冷縮熱漲
咁皮膚就會比冬天厚肉少少所以就眼鏡會逼夾啲
而家調整咗唔會整痛耳仔
個女店員就話到天氣凍就會覺得鬆
可能到時會調番緊啲喎
咁我就同我個仔講呢單嘢
佢話係正常喎話我唔識嘢喎
就等如夏天天氣熱人會漲少少
咁著波鞋就會緊啲喎
到冬天人縮番少少就覺得對鞋係鬆
係同一道理喎
死火,,我無讀書咁耐真係唔知呢啲道理喎
我淨係知我冬天夏天都係大骨癮
我細佬俾骨妹摸下搓下好快就硬囉:lol:loveliness:
講番係呢兩次揼骨都係去咗新龍觀
分別係做咗16號同60號
兩個都係倡議環保話題嘅骨妹喎
咁當然係講佢哋唱歌環節啫
簡報下啦兩個都好回味
而家諗番起都硬硬哋:lol:loveliness:
16號,,30-32左右,,眼大大靚女型,,眼大大淡妝無歲月痕跡,,155cm左右高度,,短裙連身低胸衫,,粉藍色淨色連身裙,,露黑bra邊,,下邊都係黑色,,又襯得幾正喎:lol:loveliness:,,個款好正,,都拍得住眼鏡舖嗰位戴眼鏡嘅後生女店員,,我都住將軍澳好多年,,呢間連鎖眼鏡店原來搬上咗一層,,之前都係中年男人,,我上次去整眼鏡都係上年二月,,成年無去過原來搬咗位,,最重要係換咗呢件後生女同我整眼鏡,,點都好過係男人吖:lol:loveliness:咁16號都係呢種型嘅靚女,,30-32歲唔算中女,,又好樣亦揼得,,下半場開始就玩rpp掃勻全身手勢都中上好舒服都帶俾我好大反應,,轉過嚟就做body加錫lin然後就落肚落車底再嚟環唱,,又真係估佢唔到喎,,咁蝕底嘢都肯做,,技巧都掂而且可以中車,,上戰衣就女上,,就係咁樣我就同佢合體搞掂咗,,不停咁車,,不停咁推,,都派咗大量戰利品俾佢囉:lol:loveliness:
60號,,比起16號稍稍成熟啲啲,,身體同眼同面都係無歲月痕跡,,稍高少少,,有1.57m左右,,背心短白裙傳統骨妹打扮衣著,,都係黑底黑bra,,比起16號佢戰鬥格味濃啲姣啲野性啲,,波路都強啲,,揼骨都係揼得幾好,,嚟個rpp手指慢遊全身,,又係搞到我全身郁勁痕勁舒服嗰種,,又係好快有反應硬到透,,波地都係玩晒全身,,全身式漫遊,,出嘴食下兩點,,60號都係環唱倡議者喎,,洗洗底就沿底部慢慢唱到頂部,,又係令我登頂嘅享受,,都係可以中車,,蓋上戰衣就開波,,女上做頭盤,,都係超級全自動波,,邊連邊郁,,最終又係派晒大彩,,兩個都係返食度極高,,下次都係二選一啦,,走唔甩啦呢兩條女

superadmin 發表於 2024-4-30 01:52

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html

Sexexercise 發表於 2024-4-30 10:17

60 我冇得環唱,另外,part 2 時冇除清

paul pierce 發表於 2024-4-30 14:12

Sexexercise 發表於 2024-4-30 10:17

我有啊.......:lol

paul pierce 發表於 2024-4-30 14:12

師兄你搵60時過程如何...嚟個詳細分享吧;P:lol
頁: [1]
查看完整版本: [paul pierce]【新龍觀】環唱大師·16號+60號