winning11

查看: 720|回復: 4

[新龍觀] [paul pierce]【新龍觀】環唱大師·16號+60號

升級  94.08%

三星會員

去咗兩轉新龍觀,,食兩件新女
其實咩天氣都無大影響幾時去揼骨
冬天熱天落雨都無影響,,打風都照去架啦
我都五章嘢但啱啱先發現咗啲新嘢
就連廿三歲阿仔即係我個仔都知嘅嘢係我而家啱啱先知喎
就係眼鏡問題
我剪知咗頭髮之後眼鏡突然變得好緊夾到耳仔好痛
咁我就去相熟眼鏡舖搵人整
係後生女嚟嘅著白袍戴眼鏡都幾索下喎
係將軍澳新都城眼鏡數字嗰間眼鏡店
我有問係咪關剪頭髮事
佢話唔關事喎係因為人體都會受氣溫影響
咁四月天氣熱番好多人體就冷縮熱漲
咁皮膚就會比冬天厚肉少少所以就眼鏡會逼夾啲
而家調整咗唔會整痛耳仔
個女店員就話到天氣凍就會覺得鬆
可能到時會調番緊啲喎
咁我就同我個仔講呢單嘢
佢話係正常喎話我唔識嘢喎
就等如夏天天氣熱人會漲少少
咁著波鞋就會緊啲喎
到冬天人縮番少少就覺得對鞋係鬆
係同一道理喎
死火,,我無讀書咁耐真係唔知呢啲道理喎
我淨係知我冬天夏天都係大骨癮
我細佬俾骨妹摸下搓下好快就硬囉
講番係呢兩次揼骨都係去咗新龍觀
分別係做咗16號同60號
兩個都係倡議環保話題嘅骨妹喎
咁當然係講佢哋唱歌環節啫
簡報下啦兩個都好回味
而家諗番起都硬硬哋
16號,,30-32左右,,眼大大靚女型,,眼大大淡妝無歲月痕跡,,155cm左右高度,,短裙連身低胸衫,,粉藍色淨色連身裙,,露黑bra邊,,下邊都係黑色,,又襯得幾正喎,,個款好正,,都拍得住眼鏡舖嗰位戴眼鏡嘅後生女店員,,我都住將軍澳好多年,,呢間連鎖眼鏡店原來搬上咗一層,,之前都係中年男人,,我上次去整眼鏡都係上年二月,,成年無去過原來搬咗位,,最重要係換咗呢件後生女同我整眼鏡,,點都好過係男人吖咁16號都係呢種型嘅靚女,,30-32歲唔算中女,,又好樣亦揼得,,下半場開始就玩rpp掃勻全身手勢都中上好舒服都帶俾我好大反應,,轉過嚟就做body加錫lin然後就落肚落車底再嚟環唱,,又真係估佢唔到喎,,咁蝕底嘢都肯做,,技巧都掂而且可以中車,,上戰衣就女上,,就係咁樣我就同佢合體搞掂咗,,不停咁車,,不停咁推,,都派咗大量戰利品俾佢囉
60號,,比起16號稍稍成熟啲啲,,身體同眼同面都係無歲月痕跡,,稍高少少,,有1.57m左右,,背心短白裙傳統骨妹打扮衣著,,都係黑底黑bra,,比起16號佢戰鬥格味濃啲姣啲野性啲,,波路都強啲,,揼骨都係揼得幾好,,嚟個rpp手指慢遊全身,,又係搞到我全身郁勁痕勁舒服嗰種,,又係好快有反應硬到透,,波地都係玩晒全身,,全身式漫遊,,出嘴食下兩點,,60號都係環唱倡議者喎,,洗洗底就沿底部慢慢唱到頂部,,又係令我登頂嘅享受,,都係可以中車,,蓋上戰衣就開波,,女上做頭盤,,都係超級全自動波,,邊連邊郁,,最終又係派晒大彩,,兩個都係返食度極高,,下次都係二選一啦,,走唔甩啦呢兩條女

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.78%

二星會員

60 我冇得環唱,另外,part 2 時冇除清

升級  94.08%

三星會員

Sexexercise 發表於 2024-4-30 10:17

我有啊.......

升級  94.08%

三星會員

Sexexercise 發表於 2024-4-30 10:17

師兄你搵60時過程如何...嚟個詳細分享吧