winning11

查看: 15545|回復: 12

[十八桑拿] [顔星報告] 回港尋歡之旅,第一站【十八桑拿】

升級  96.67%

一星會員

在7月2日又返香港啦,坐了15小時的飛機終於在晚上6時30分到了赤臘角機場,連過海關和取行李出閘大約7:30分度,跟著便call

的士到我訂了房間的旺角朗豪酒店,新酒店即是新酒店,樣樣都是新設備,房間新淨重有個

透明的玻璃浴室,是我住咁多酒店最好的1間,150u.s.1晚1個字講晒低!放低行李後沖番

個靚涼,跟著到大堂換了7千多港元後,便乘地鐵到信德中心的成功旅行社買了張18桑那台

越式1525蚊套票,即刻拿了船飛落船過馬交,話咁快1個多小時巳身在馬交,即時搭

taxi到18桑那,入到去唔地方唔錯 lock 和 lock 仔也幾好,換了衫便去沖涼,沖完涼便去

浸池,冷、暖、熱池也很大和不錯,浸池其間音樂響起,原來是開show只見有4條囡囡在

上面跳舞,呢4條靚囡囡也不錯,我地成鵬麻甩佬全部睇到頭“愕愕”,跟著連bar和底橫都

除光晒便跳完,然後成鵬靚囡囡大約30多個囡囡全部行出來任揀,本應睇中1個跳舞的囡

囡,但衰在講得遲俾經理知,又見咁多囡囡睇都睇到眼花撩亂,連條囡囡個樣都忘記,再

睇真D又睇中條蒙古囡囡,正在稔要不要時,點知又俾人揀左,唉!唯有等下1 part啦,

跟著去蒸1蒸之後便去休息室坐坐啦,入到休息室地方唔錯又幾大,坐低便有個waitress

問飲勿野,便要了杯參茶和要了碗雲吞麵,睇下波、飲下參茶、食下麵、抖1抖,好快過

了30分鐘又開show了,又係4條囡囡跳脫衣舞,跳完後又有幾十條囡行出來任揀,咦!

條蒙古妹重未見係度,唔係啦!容勿易好ge俾人揀晒,都係拿拿臨揀番件先,終於揀左件

高妹,跟著便入了休息室,又叫了杯參茶睇下波,跟著便叫經理安排上房,在waiter帶領

下到了房間,那高妹囡囡巳在房內等候,例牌和囡囡1齊除晒衫褲入沖涼房,跟著便伏在

水床上接受囡囡服務,囡囡個名巳忘記了,只知她是東北瀋陽人,首先囡囡用暖水和鹼液

細心的同我洗勻全身,跟住就條"俐”漫遊和口啜,再來就是人體按摩,只見囡囡用個胸推

上推落,再用隻嫩鮑擦上擦落,只聽見囡囡嬌喘連連,我就閉眼正在享受,大約10多20

分鐘後囡囡便示意反轉身,只見囡囡紅粉飛飛咁樣,真是我見猶憐,1陣要好好報答囡囡

至得了,只見囡囡又再舌耕和啜我的雙“蓮”頭,由頸瀨落到腳趾就啜啜啜腳趾,再瀨番上

兩股之間再啜荔枝,我就時時楂波摸蟹,攪到小B仔1柱擎天,硬過鋼炮,跟著囡囡又爬

上來做人體按摩胸推鮑魚又擦擦擦,只見囡囡額頭點點汗珠浮現,嘴唇半張、口中的香氣

吹來,真是想咀囡囡1啖,人體按摩完後大家便沖乾身便到床上,跟著我大字的攤在床上

囡囡又再瀨勻全身和啜啜跟手戴上套子便做冰火,1冷1熱之間享受都幾好的,但都不及第

1次那麼好feel了,做完冰火後囡囡就想坐蓮,我說咪住!先前妳那麼辛苦,現在應由我

服侍妳啦,便將囡囡推在床上,再慢慢楂波啜奶,再將囡囡的“陰蒂”慢慢搓囡囡妹妹慢慢

挖,搽咁多KY啦!等我玩到妳起水為旨,再由我瀨頸啜耳,1路瀨落到囡囡大脾之間,

但梗係唔食撻啦,1路搓住囡囡的“陰蒂”就1路又啜又瀨,只聽見囡囡眉絲細眼時而嬌呼、

時而喘氣,大叫受不了啦!求求你上來啦,我要呀!我梗係唔上咁快啦,玩多1陣先至扑

,囡囡又叫又氣喘只說"受不了”"受不了”我不成喲,出了真水喲!個時我都頂唔順了,便

提槍上馬“我-- ”1插,咦!勿好似有舊骨頂住?,經驗告訴我知這個囡囡應是破處不久的

,這便使我想起在8年前也曾有過這種感覺,這留番下次再講,我那時便將囡囡-- 到“澎澎”

聲,1路插就1路搓她的陰蒂,囡囡又大叫“受不了”跟著又叫囡囡坐蓮,她1路坐我就1楂波,

跟著就用狗仔式將囡囡-- 到反眼唯止,個時我也將3億子孫放進在囡囡的隧道內的套子內,

而完成任務,我想囡囡真是出了真水,因她主動和我濕吻,跟著囡囡說我玩得她很舒服,

之後便和囡囡攬攬便拖手落樓我便回休息室睇下有冇可以再來第2鑊了,待續!至尊、金

龍之旅。

去澳門滾了20多年,各大夜場腳毛留低不小,日後慢慢講給人知

升級  88.58%

三星會員

巴打一定好掛住馬交d女女喇 , 落機無耐就過去開炮
好一份詳盡報告 , thanks

升級  60.37%

二星會員

唔......
聽到小弟蠢蠢欲動

升級  96.67%

一星會員

係呀!通常搭了咁耐飛機,1般個晚都係訓唔著的,那就不如過馬交去焗下桑那,同捉條囡囡出下火都好呀!

升級  88.58%

三星會員

咁我就完全唔明你去朗毫坊開房黎把鬼﹐想玩野一落機就直接過左澳門喇﹐簡直係浪費時間同金錢噃﹐你點解釋呢﹖

升級  96.67%

一星會員

梗係要訂酒店啦,唔係個D行李放係邊呀!同埋訂機票時就要訂埋酒店,就用信用咭過數,等個老婆知道是返香港的,唔係過澳門和返大陸,你估D女人唔知道呢兩處地方係男人尋歡聖地呀!所以我過澳門是用身份証過關的,咁就神不知鬼不覺啦,以前我是住紅磡
海逸的,但太不方便了,所以而家改住朗豪酒店

升級  66.67%

一星會員

機場大堂有行李寄存處, 一件行李24小時內都繫收50HK dollar咋.  
我前兩個月就繫甘掉低行李,當晚就走左去darling2 和 金池,第二朝先過番香港取行李.

升級  66.67%

一星會員

順便講下, BROTEHR妳訂酒店, 無必要同機票一齊訂, 自己繫網上訂平好多,一般$70-80 U.S. 都已經有4星標準啦.

升級  96.67%

一星會員

在朗豪$150.u.s巳經是平啦,我都試過在網上訂房,但都係差唔多,通常我會上網同香港的旅行社訂的,也會問在美國的旅行社同1間酒店的價錢,那時可以對比較價錢呀,以前我都住過康蘭酒店的,在97之前是康泰旅行社訂是$640港元的,walk- in價是$1300港元,但自97之後就試過跌到$57.u.s1晚了,但是我是比較喜歡住5星級的酒店的!

升級  88.58%

三星會員

無錯 , 花得起 , 而又令到自己舒舒服服 , 有乜所謂......
我呢d窮鬼就無咁好享受喇

升級  12.96%

二星會員

thanks for the info
I will be in HK this X'mas
and this is one of the place I like to visit too

升級  30.08%

三星會員

Thanks brother your detail report!!!

升級  90%

一星會員

多謝報告,係女比你插得咁爽,真係要同她收返錢先得。