查看: 3092|回復: 1

湖北都有空中飛人

升級  42.17%

三星會員

小弟在多年前係QQ認識一湖北女孩,之後就大家情投意合,從此我就要每個月都要上去湖北餵妻,但我出嚟打滾咁多年,無理由就咁俾人鎖住我架,一於行到邊食到邊啦!其實我出入湖北都年半有多,我每次都係深圳坐飛機去武漢,而我活動範圍亦只限於武漢入面既武昌,係武昌都好鬼悶,夜晚都無乜夜生活,D鋪頭一早就關門,九點十點街上就無乜人,唔似得深圳同常仔咁鬼旺,你亦很難搵到夜總會酒吧(除咗長江兩邊既酒吧街),死得啦,夜晚咪悶能死,唔係既,仲有得揼骨既,但你又唔好諗住間間都有野攪呀,十間有八間無架,好彩幾個月前有間新場俾我搵到,位置係中南商場的對面馬路(經常去武昌既兄弟一定知中南係邊),間場叫 silver river水療,一入到去格局同深圳D大場差唔多,唔似有野攪,沖涼浸池之後就可以上去大廳休息,每次我上去坐唔夠半分鐘就會有D靚女主任嚟撩你玩全套服務,一條港男 on 99 上到去,梗係要試吓啦,之後靚女主任就會帶你行上兩層樓(死既咁靚間場無電梯)上房,佢D房有D係有落地大鏡有D係無,,入到房當然係揀女,每次都係帶得一個嚟睇,有時都要睇好多轉先揀到,因為女女D質素都好參差,我第一次去既時侯就揀咗個妹妹仔,細細粒幾可愛,一開波當然吹吓水係咁易幫你按幾野,之後就入正題,由頭錫到落腳,冰火....等等,之後佢就攞條紅布出嚟,問我玩唔玩空中飛人,梗係玩啦,我係常仔都無玩過空中飛人,轉轉轉都好爽吓,轉完就落番嚟作最後衝刺,嘭嘭嘭,將體內所有嘢俾哂佢後連銀包都俾咗佢,成為580蚊(其實都好能貴,服務又無常平D場咁全面,但又貴過人),我聽女女講仲可以包房玩架,好似常仔咁幫你沖凉body,但就要成800幾蚊(你唔好去搶),依家我每個月上武昌都會去行一轉,唔係就唔舒服,最近呢兩次我仲試咗個新彊女女(見圖),雖然佢無乜服務,但樣靚身材正,第一眼見佢就俾佢迷住(真人比相吸引,我都要第二次去佢先俾我影相,唔啱口味唔好小),大家如果得閒去武昌就試試啦!(另我想問有無兄弟試過武昌小巷入面D紅燈髮廊,我見到武昌有好多,但我唔敢玩,怕要我老婆去救我,有經驗的兄弟麻煩指點

回復

升級  11.33%

三星會員

我以為上海已經好Q貴, 原來湖北都好貴!!
回復