winning11

查看: 9073|回復: 7

上海徐家匯巡視結果 - 發現重慶妹玩護士制服

升級  11.33%

三星會員

承蒙虫居士提醒, 本人馬上打的前往徐家匯區巡下,
一到發現四週唔見咩"桑拿"或"休閑"字牌,
唯有進行地毯式搜索 -- 去小街找一找,
不久發現第一間目標, "頂"族怡華台式指壓,
入到去幾位服裝甚似經理的女仕來招呼我,
後來一位帶我上去入房, 再問我飲咩及要咩式,
最後選台式油壓X2小時(160元X2=320元), 誰知轉頭是她拿工具來,
原來她就是技師 (慘!! 早知剛才選個靚D至跟上來)
幸好這是正骨場, 否則就沒有下面的快樂結局了!!

離開後回大街走, 發現"男子桑拿"字牌,
馬上上去7M字樓, 入到去好似大場一樣,
洗個澡, 然後帶去休息房, 我都未選咩式,
阿部長哥哥話幫我叫技師來,
我以為好似之前大唐一樣馬上選妃,
誰知來者是一位阿禪!!!
看看價目表 - 指壓118元/鐘, 油壓158元/鐘
她問我要按咩, 我話不捏腳, 淨按摩,
她竟問我何不來個按全套, 都係680元,
我問全套係咪按摩加捏腳呀??
見她臉有點為難, 我幫她完場"係咪其他服務??",
她馬上簽"係", 然後拖住我的手帶我走 (唔好話我知680元就係佢呀!!),
又上又落, 來到一金魚江, 原來叫我選妃,
嘩!正呀! 第一次看金魚江, 發現一位護士服裝的技師,
我問是否裡面全部都係680元, 她回答係,
各位C兄, 我當然選那位五號護士妹妹啦!!
詳細唔講, 但交代680元包咩:
漫遊+冰火+ML (她說還有套女僕人服裝).
囡囡是一位重慶妹妹, 因為這區多日本人,
所以加了制服誘惑拉客!!

今晚報告完畢!! 下次再會!!

升級  11.33%

三星會員

各位如有意見及提意, 請向小弟提供,
會盡快為你們巡查一下!

個技師同我冰火都玩成半句鐘敢滯!!
又有塊大鏡望住佢幫我含, 都唔知幾爽!!!
聽聞開了分店, 我在下星期巡下!!
再報告比大家!!

升級  53.33%

一星會員

能否说说这桑拿的具体位置,否则徐家汇很难找,大家共享一下

升級  11.33%

三星會員

上海的規舉沒有東莞式全套玩 (差孖浴), 其它做得不錯,
當然一分錢一分貨, 價錢我覺得跟東莞長安差不多.

升級  43.83%

三星會員

啱啱剛才電視講香港人過果邊發展呢個地區!
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!

升級  11.33%

三星會員

在國內無分商業區定工業區,
"休閑""桑拿""髮廊"都好多!!
仲勁過七仔!!

升級  11.33%

三星會員

我真係好想呀! 但公司麻, 一不小心搞埋D唔好的消息就麻煩啦..
我情願出去找個件差不多, 所以下星期開始去蒲BAR!!

升級  11.33%

三星會員

但係我的目標係Reception唔係佢呢!