查看: 7075|回復: 6

過關趣事,一齊入來吹下

升級  15.17%

三星會員

哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~哈哈哈哈哈~~~~~

今日過關好好笑........排緊隊過自助道時.......一路笑到過完關搭火車.

故事:

排緊自助道gate 7時,好明顯個C奶唔識過關啦,入左去按手指模個位啦,咁應該係要望個mon等佢check隻眼,ok的話就過到閘啦........點知個女人,按左野之後就愕高頭等個閘開........咁兩個剔好都未剔,又點會開閘呀.........一路睇住佢企左2mins.

之後都開唔到,跟住佢重整走埋隻手指添,之後就算隻眼scan到都又出唔到.....咁就困住左係入面,出唔到,人地又入唔到,跟住之後叫個公安來整啦,點知都係唔得,可能比個女人整到電腦problem~ 之後就個公安開左門比佢去第邊過關,咁gate 7就 close左,我就排左gate 6啦.
吃喝玩樂
回復

升級  15.17%

三星會員

如有擂同,實屬巧合.

唔知係唔係我地既brother......多多有得罪喇,但咁好笑既野,都唔會介意比人笑下啦.
吃喝玩樂
回復

升級  15.17%

三星會員

大家掛住玩,乜野都唔記得晒lu~
吃喝玩樂
回復

升級  2.22%

二星會員

果然係好好笑!!!!!!!!!!!
回復

升級  11.33%

三星會員

我都見過有些阿嬋唔識, 攪到好鬼耐都過唔到,
不過通常會比後面D阿叔"媽叉"下又教下敢過關的.
回復

升級  15.17%

三星會員

我想問,,點解我個topic變左粒星既.......係d乜野意思?
吃喝玩樂
回復

升級  15.17%

三星會員

我琴日見到2公婆過關回香港.......走左去高齡人士果條line度....哈
吃喝玩樂
回復