查看: 8568|回復: 13

啱啱由淡水番黎

升級  5.19%

二星會員

試咗三間桑拿, $200, $300, $470
$200,$300 嘅都唔錯
$470果間反而唔多得.....

聽日要早起,詳細野遲D先打

回復

升級  5.19%

二星會員

落到桑拿又有條肥佬經理走過黎吹水.問我空飛,水床同電動椅玩邊樣
我揀左水床,跟住入房

房間係套房,個廳都幾大下,入到去坐低肥佬去咗叫D女入嚟
過坐一陣條肥佬入番黎話唔好意思,今日公司請食免費西餐r
D女去曬西餐廳食野(五點幾食飯......),休息室剩番十件八件
佢已經掃曬過黎,比我睇睇啱唔啱

一眼望過去得一兩件得,最後揀左個有D似我舊同事嘅湖南妹 (個人偏好細細粒嘅女,方便玩龍舟掛鼓)
呢個湖南妹年幾比較大(22歲)皮膚少少黑.不過條腰勁slim,摸上去手感非常正

掃走左一干人等之後,囡囡叫我坐低,同我除鞋除襪,呢點感覺非常正,加分!
入到浴室,唔見有蒸氣,不過有張比一般大少少嘅豬肉檯.
唔通呢張就係"水床" ?!

正係我疑問之際,阿女已經好快手甘用花灑灑濕左張豬肉檯......
哇!阿囡囡,你唔係想我瞓上去呀?呢張野之前有咩人瞓過架??
正當我心大心細諗緊點樣同條女講唔想趴上去呢張野度嘅時候,佢已經好快手甘羅出一張膠檯布舖左上去,
原來洒水係為左令到張檯布唔好飛左出去,甘都無甘驚

瞓咗上去後囡囡開始用個花灑同我沖沖沖,洗洗洗......
咁樣瞓係度沖涼又幾過癮,啱曬我呢D懶人
沖完再BM一輪之後,就抹身入房繼續玩,
之後嘅服務同東莞差唔多,都係可樂,爆炸糖,手手腳腳之類
我自己就唔係好鍾意比個籮柚人地搞,所以D咩咩軟糖果D就無玩到
搞完一輪之後埋單三舊水,囡囡緊窄多水,總體表現合格
之前同我講可以做兩次,不過做完一次已經只係剩番半個鐘唔夠...

之後出去同個肥佬吹水,佢話如果一點前過夜就加50
甘嘅質素甘嘅價錢確實物超所值,下次應該會再黎

待續.
回復

升級  74.07%

二星會員

多謝REPORT!淡水我三年前已去過,經沙灣會無厘頭塞一輪車,好驚!

如果唔塞車,基本上四十五分鐘可到達。皇崗前排都有淡水車,唔知依家仲有冇?

當時我到「花街」一間(唔記得O左名,好近車站),豪華到不得了。淨係行,都行O左十分鐘先到房間。房間清潔整齊,女都係一般。

三年後,聽講好多深圳本地人(有車一族)都因為淡水平同夠近,經常週未都會去消費。所以,依家就好多娛樂場所出現。

淡水治安不太好,兄弟們要小心一點!晚上不要做獨行俠!
回復

升級  5.19%

二星會員

完成第一Q後出去行下街,見到有間電腦城就入去睇睇乜料
見到D舖頭都仲開緊,不過就冷清過塞格好多
行行下見到有間賣遊戲機嘅,多口問下入NDS game 幾錢
佢話$20幫你入滿張SD card, 於是又唔見$20
出咗電腦城行多幾行,噫!點解條路甘黑嘅??

見到唔多對路,立即跳上架摩的,出番大路先算.
中途經過一間酒樓,見到$11.8一個小菜,入去試下先
入到去見到淨番一檯客,係我點完野之後仲要走埋.
八點零鐘遮,唔使走曬呀?
叫完兩個特價小菜之後多手囉本菜譜睇睇,原來其他野都係十五六文
味道都算唔錯,而且份量好多食唔曬,食完想叫埋單點知部長話唔好甘急食埋生果先,
跟手羅左碟哈密瓜+西瓜出黎,total 埋單都係$25,正!

食完之後,剪個髮Dup番兩個鐘骨 <--正規 $50 / 2hour
跟住開始第二Q之旅

待續.
回復

升級  90%

一星會員

c兄可吾可以介绍下大概咩名啊?
回復

升級  15.93%

二星會員

期待精綵的下文

師兄,期待精綵的下文
回復

升級  0.37%

二星會員

請間炎水最好那間洒店
回復

升級  0.37%

二星會員

彭彭、你好、我怎样找你、請告知
回復

升級  0.37%

二星會員

我過两日。到東莞虎門‧請間各位大哥知虎門那間酒店有料
回復

升級  5.19%

二星會員

dup 完骨出黎已經12點,諗住就近穩番間過夜.
見到最近有間叫"霉貴"既,即管入去及及

入到去有條後生仔招呼 ,我話桑拿,跟住入房..
本來都係房一間無乜特別 ,點知睇真D見到原來係痞廁?!
心入邊已經唔係好舒服 ,不過見甘夜 ,一晚半晚算拉

等左陣有個唔知乜人話帶條女比我睇睇
唔係呀?! 一條女? 仲要無著制服既添 ,你隨街執番黎架??
到呢度真係火都黎埋 , 跟手立袋走人

之後去左另一間叫"例豪" ,門面似樣好多 ,
問價 女女:300 + 房:168, 入!
不過正所謂福無重至 , 禍不單行 , 注定我果晚無運行.....

入到房同 cutey 部長吹水兩句之後叫佢拿拿林整三五七件黎及及
佢話唔得喔靚仔 , 公司規定只可以兩個兩個甘黎.......
第一輪 , 彈!
第二輪 , 一般, 不過見夜啦,事但點左件

沖涼 ,得個梗頭花灑 ,無左右出水
之後都係玩下body 甘 ,最無奈係沖完佢居然比條毛巾我自己抹身 , shit!!

入到房都係可樂,牛奶果D野 ,除左捉條女係塊鏡前面砌 ,其他無乜印象了.
搞完條女問我間房係咪過夜 ,可以同佢買卡138 平 30 , 成交!

待續
回復

升級  90%

一星會員

c兄可吾可以透露详细的啊。特别系名
回復

升級  43.83%

三星會員

hkhg係我師父黎!
緊係有番咁上下!
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!
回復

升級  1.85%

二星會員

c兄可吾可以透露详细的啊。特别系名.me too
回復

升級  53.33%

一星會員

推油那間叫什麽名,我好想去
回復