查看: 4655|回復: 6

順德大良遊記

升級  4.44%

二星會員

9月6號晚同d同事食飽飯無屎屙,一行4人渣車去大良桂畔海酒吧街飲酒兼搵食,
9點零到達 條街無乜車拍,有d唔對路 就搵2個逐間查探,行左8間大大小小既bar係無人氣無氣氛,傾左1陣之後有人提議去新時代ktv,我本來都唔係咁想去,因為d女既質數比較差,行1,3,5制 見佢地咁想玩平野我又有個夠相好mami係到,咁就去探下佢啦。
1出lift口已經有好多經理笑笑招乎我地,特然有人係後面攬住我 打左個突令轉面原來就係舊相好mami湘湘,半年無見 佢依然擁有驕人既身段,上面脹book book的。入房叫女,如我所料 貨色麻麻 一行好唔容易先揀到個比較ok既,開始唱歌飲酒抽水,飲到差唔多,有個好索既mami(我杯茶)入左黎 估計有34-23-34坐係我則跟點點點,原來佢係湘湘既堂妹叫丹丹,唔係咁搞笑丫麻,緊住堂姐都入埋黎一個左一個右,我揀果條女就on QQ坐埋一邊 無理佢啦。
個丹丹係咁叫我姐夫 (心諗aii唔好咁叫我啦),如是者係咁飲 個個都high晒,美色當前我點會放過呢個機會抽佢水呢,丫 伸手入去膈住條底褲摸佢隻蟹都無反抗,我細細聲同丹丹講不如我地去開房 佢又OK渦心諗呢次得米啦 諗辦法撇甩湘湘 點知我都未出聲湘湘已經開口叫我返佢屋企,我O晒咀 諗左1諗同佢講我醉啦 聽朝仲要開會,丹丹笑笑口插咀話 男人不醉女人沒機會,死火啦 2個揀我緊係揀丹丹啦,END UP比湘湘鉗住,好埋單就人~~囉車同D同事各自各走啦,我就囉返架車係門口等湘湘,其實佢身影仲FIT過丹丹 有D肉地35 26 35,係相頭無丹丹咁吸引,等左3分鐘後 發現丹丹同佢一齊出黎仲一齊上車,原來佢2個真係堂姐妹一齊住,都唔知佢2個咩心態 2個都出言挑逗 搞到我.......
佢2個軟拉拉同我返上房,丹丹去沖涼,咩都唔理啦 門都未閂好就捉住湘湘打車輪又呢又路,佢同以前一樣 D媚功好了得,插左一輪佢D叫聲足以要我出野 我叫佢唔好咁大聲 費事比丹丹聽到,點知佢越叫越大聲,岩岩沖完涼丹丹出黎見到堂姐坐係我上面係咁搖 佢笑笑口咁話 (堂姐妳好爽哦) .......

回復

升級  95.42%

三星會員

故事應該未完........最後係咪起佢兩姊妹雙飛?
回復

升級  74.07%

二星會員

嘩!十足一D咸濕故仔,墮入感一流!謝謝REPORT!

小弟就未曾到過順德,得閒要去下做下R&D先
回復

升級  7.41%

二星會員

any more good place in "tai leung"
回復

升級  52.59%

二星會員

)  ) 仲有乜
有西叼叫埋我
回復

升級  46.67%

一星會員

我证师兄的报告是真的,因为丹丹我都上过,真系好多水架!
回復

升級  57.41%

二星會員

大轆兄 .... 好期待你報告既下半份,唔知幾時有得睇呢 ??
不過話時話,有報告分享我相信各位巴打會用心睇亦唔怕悶 !!
回復