查看: 2580|回復: 4

大陸1蚊雞去廁所?激能死!

升級  45.33%

三星會員

小弟上星期同條女去左深圳東門行街買野點知人有三急係某個商埸借個廁所一用,點能知廁所門口坐左個阿嬸係道,仲橦高隻死人腳好能寸又冇禮貌話去廁所呀就要放低1蚊啦,因為我都急到要賴咁,要比都冇計啦而且大陸都有好多地方去廁所都要俾錢.咁我就比能左1蚊佢. 交完水費後,出去時,點知係門口見到有個大陸仔入去廁所冇俾錢,點解架?再回頭一望,又有個大陸c奶入去又冇俾錢,我即時走去阿嬸道小9佢問佢點解我要俾錢,佢地唔能洗比架阿嬸話佢地有比呀,小9佢呀咁能樣mar大眼講大話.我同阿嬸講:玩大話色你贏能哂啦因為條女係出面等緊我,再同佢理論都哂能氣,走人林尾再回頭望,有個應該係香港人入去都要俾錢.

我唔係為左1個幾亳要計較,係條氣唔順係咪香港人係大陸去廁所要俾錢,大陸人就唔使比好能似當我地香港人係羊古咁
各位c兄換轉係你,條氣會唔會順?

回復

升級  60%

一星會員

大陸廁所都收費,你沒到上海,上海的商場裏的廁所都收費,不管你是上海人還是香港人。
回復

升級  95.42%

三星會員

大陸喱專搵香港人水,真係仆街.............
回復

升級  2.59%

二星會員

大陸係咁pk咖啦 似總都係香港好!
回復

升級  18.42%

三星會員

佢都有問大陸人要

個大陸人俾左五玟佢

註…係貼左響佢塊面處

一把打埋去

抵撚死
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹
回復