winning11

查看: 3518|回復: 0

[武豐報告] 羅湖/凱悅 盡興之旅

升級  71.48%

二星會員

感謝原創者rockyly分享  

rockyly仔好耐都冇出過report啦,因為之前都係冇咩收穫29號晚8:30p.m,收到朋友k君嘅電話,話今晚去凱悅盡興!

rockyly仔:唔去啦,13號咪去咗囉,成個死城咁,個舞池又封埋!
k君:放心啦,今次個舞池有開,大把女ar!!
rockyly仔:國慶喎!!唔怕跳跳下有ko入房咩?
k君:無事架~預實你ar,唔黎都要俾錢(真係好朋友!?)
rockyly仔:下...唔係掛
k君:...........................(已收線)

咁好啦,rockyly仔唯有冒死去玩啦!!大約12:00a.m去到羅湖,見到好多靚女靚仔,心想應該係去838嘅大哥大姐,可能仲係本論壇嘅大大添,真係好想大聲叫下,睇下佢係唔係之後好玩咁打尖上咗架的士(可能呢d係深圳嘅風氣,打的係冇咩人會正常排隊,可能係rockyly自私)12:15a.m去到凱悅,因為今次比較特別d,k君book左5/f嘅房,第一步就覺得........又係死城一個,可能時間尚早姐,rockyly仔一邊自我安慰一邊步入房,點知.......一個人都冇,頂又係rockyly仔最早黎到,一條友無野做係房度rockyly仔諗左好多野,因為係凱悅樓下見到幾班女走人,心想今晚唔會有事架?我仲要返工架大佬!

1:30a.m,終於齊人啦,但就勁少人囉,問下點解,原來係分左2間房玩,rockyly仔今次真係大籮柚兩邊走rockyly仔走出咗房門係上層高空偵察地面情況,發現重大敵情!現場男女嘅比例係1:3,即係1條仔可以玩3條女!!所以rockyly仔立即用輕功飛(仆)到舞池!發現勁多靚女,rockyly仔未有行動時,已經比幾個女仔圍係咁玩熱身舞,你不客氣時,rockyly仔亦不客氣,一招小鷹展翅,摸晒上半身,摸得愈大力,囡囡就愈起勁!(上天太睇實rockyly仔啦)囡囡時不時就用個petpet頂"rockyly仔仔",搞到興晒!!最後緊係番自己房玩啦!囡囡番到房就判若兩人,淨係顧住玩qq game,好似成世未上過網咁!最後竟然仲問rockyly仔有冇野take,真係火都黎埋,即時話咩都無,再帶囡囡上房,叫佢自己係舞池跳住先一陣黎搵佢!!真係無奶油!以為搵到個可以一生一晚架啦,點知原來只係雲煙黎.........

rockyly仔係房見k君神神秘秘又拍緊戲咁出咗房,一定有正野啦!!死跟,去咗另一間房度玩!仲見番個同rockyly仔同一日生日嘅強哥添!!我同強哥一見如顧,係咁talk,得知原來呢間係全部女都係叫上黎坐嘅,任揸任摸唔嬲!咁真係要試下啦,見坐係隔壁嘅巴打攬住條大約有33c嘅女,黎個揸x龍爪手,一係唔揸,一揸就把鬼火,條女即時推開rockyly仔隻上帝之手又比強哥厄左........點知原來呢條女唔係叫上黎嘅,而真係呢位巴打條女.......嚇死老百姓,好彩巴打都冇嬲,因為佢見rockyly仔已經酒精上腦,失敬失敬!!

以rockyly仔嘅性格無可能只係去舞池行一次,所以決定再去一趟!!可能因時間問題,舞池內靚嘅囡囡已經無晒,得番d勁xyz嘅"生物",所以呢次係失望而回嘅!!番到k君間房,無野玩!之後轉場去到強哥間房玩已經比晒錢嘅囡囡皇天不負有心人,rockyly仔見到個著住白色衫嘅時髦靚女坐左係一邊,年紀大約係22-24歲,身高164-167cm,身材一般,樣子好似一般旺角wat妹咁,又白又滑,令人愛不惜手rockyly仔即時坐去呢個旺角wat妹度,見佢不停咁將個頭搖黎搖去,正中rockyly仔下懷,即時一手攬住,又係2個一齊搖(其實主要係條女搖,rockyly仔只係好似飲醉左嘅2邊搖)之後就開始玩大搜索啦,係咁摸條女,之後開始錫啦,係嘅打車輪(當時都唔鬼記得佢係俾錢嘅女依家想起至驚)原本係條女坐住"rockyly仔仔"昸姿勢,突然一招鯉魚反身,再來一招狂風掃落葉,rockyly仔開始擋架不住,之係一隻惡魔之手開始向下移,最衰條女係穿牛仔褲,所以比較困難,但開始都覺得牛仔褲有d濕,條女開始呻吟,之後條女又開始摸"rockyly仔仔",搞到火都黎晒(呢次係正面嘅火)之後開始除條女件衫,突然間!都唔知邊個衰神大叫"有野睇ar",之後rockyly仔同條女2個就如夢初醒咁!!!

之後問下k君如果同條女黎一q要幾錢,之後k君都唔知係唔係求其講個價,話1000蚊一q,嚇死rockyly仔死死下,都係信唔過d外人,問番條女本人啦

rockyly仔:你累唔累?
旺角wat妹:少少啦!
rockyy仔:咁去爆房啦,你收幾錢
旺角wat妹突然用好正確嘅廣東話話比rockyly知:我‧大‧姨‧媽‧到
rockyly仔嘅火終於得到平熄啦................