設為首頁收藏本站

winning11

查看: 136233|回復: 153

[指 壓] *現役【金多港】囡囡評語~2019 (06月10日更新)

9萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
*現役【金多港】囡囡評語~2019
http://sn11.cc/thread-2112703-1-1.html

金多港 更新日期 2019-06-10

02號~樣幾好.小肥有波.幾有禮貌.鑽得耐同深.全程都叫滿意架 (10:00-19:00)
[36van]:第一個入就係2號,樣...幾好小肥有波,啱feel就入咗。各自除衫,2號全身無公仔,講野都幾有禮貌。沖涼幫我沖得好乾淨,洗屎眼佢見我有反應仲慢慢放咗半隻手指入去好high,無水siu。先做背,再毒龍,毒龍我好鍾意所以好留意。2號都叫鑽得耐同深,但動作單調,係咁同一個動作鑽無變化差d。正面吹合格。2號係3味...出完就幫我沖涼,本身全程都叫滿意架...
樣 B+ / 身形 B- / 服務 B-

03號~3味女.似陀北.後生細粒瘦底.樣企理.標準服務 (16:00-06:00)
首發貼圖:【金多港】3味新女·3號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2119877-1-1.html
註:3號 通常返 16:00-06:00 / 157cm
[1179]:3味女,似陀北,樣企理,無獨龍,標準服務。

05號~3味女 (12:00-02:00)

06號~3味.靚女.吸手波.Model身形 (12:00-24:00)

07號~後生.服務好.3味女.有車牌.微乳 (12:00-02:00)
[nismoming]:食過,唔錯,後生,服務好(每個人感受不同),有車牌,不是環保女,不過波波就...

09號~熟女feel.都幾多水.皮膚白滑.鮑魚保養得好.大車.69.環保.食撻樣樣具備.口技有進步空間 (24 Hours)
[nillnill]:女仔而言個子算高... ,大車﹑69﹑環保﹑食撻﹑這些當然都具備。身材方面,皮膚算滑,不過個波摸上手好似硬少少,唔夠綿。唔算肥.招呼方面,勉強算交到戲,唔夠自然,而且都幾多野講,成日講搵錢.坐蓮方面比較懶,騎上去只係推推推,唔係成個身上下咁坐落去,唔夠隱。
[大隻仔9394]:相頭唔錯(熟女feel) 都幾多水 個西都唔窄係吹功爭D。
[star2004u]:皮膚白滑,鮑魚保養得好,中超,女爬上來有D頂住,服務好細心,口技有進步空間,中出完場。

10號~相頭唔差.眉清目秀.中等身材小肥.波就唔大.車牌自考 (24Hours)
[Wai1208]:樣貌:7/10(唔差,係多港算好)
身材:5/10(唔係話好肥,但身形比較大份,有肚腩。愛瘦未必啱)
口技:5/10(一般,無咩特別)
服務:7/10(人比較冷淡,服務比較公式化,做愛反應很一般,但勝在可發放車牌)
返食度:5/10(我個人感覺一般,試過就算)
總括來說囡囡都ok,可以一試!
[p0ne]:相頭唔差...入房各自除衫.沖涼幾仔細,水簫都唔錯,我唔慣係廁所玩,
上次99係特別例子,拿拿臨出房,上床瞓低等人服侍...
相頭:6/10(合格,如果以人妻計算唔錯,當然唔好諗係少婦)
身材:5/10(其實我叫走肥,不過佢都係有個小肚腩,冇乜野嘅,上圍都幾好,唔係假嘅)
服務:6/10(小弟最鍾意就係打車輪,囡囡連小小車都唔比,大扣分)
仲有提一提:囡囡下面好多Ky......
各位師兄其實如果個人唔係太簡飲擇食,10號輪牌輪中嘅可以試下.
[cbr600]:10仔入嚟, 第一眼係順眼, 眉清目秀, 中等身材小肥, 波就唔大, 差少少先CUP 手...

11號~真係好靚下.身材嬌小.瘦底無腩.吸手真波.皮膚滑滑有彈性.望住佢吹簡直視角享受 (10:00-20:00)
[shadow_night]:11號相頭我覺得中上...有化妝,走肥,吸手真波,大而敏感嘅乳頭,皮膚滑滑有彈性,睇到已經址址地,跟住都係果啲過程。因於小弟今日偷跳所以skip左好多。今次評論唔到,到床上吹果陣我抱住無期望無失望嘅心態,因為之前經驗話我知後生靚女=out of service,就係咁所以有驚喜,11號吹得好落力,望住佢吹簡直視角享受,跟手一手揸住佢嘅吸手波,再玩弄佢嘅乳頭,11號即刻吹到雪雪聲夾雜住喘氣聲,連聽覺都一流享受。享受左陣就上套黎料,11號下面都已經出晒水,非常濕潤,換左2,3個poses之後就交功課,埋單340。超級超值。有機會真希望下次慢慢再試囡囡功夫。
[wtf46709394]:樣貌8分,真係好靚下,...同金多港18,31號有得揮(雖然我未試過哈哈)。
身材嬌小,155+,瘦底無腩但有d肉個隻,波中中地同126差唔多?鍾意嬌小又有身材嘅實啱。
皮膚好白滑,我試過最白滑嘅一個。覺得唔化妝都ok。
侍浴一流,用波磨,用屁股磨,水簫含水吹。
Kiss我有含俐,無異味。
簫技ok,有深喉,打圈,黏龜頭,可吹爆我。
床技ok,多數我來。
[zchris]:姐姐級, 靚妝 ... / 服務: 只做3 味 (註: 場有d囡做5味) / 身材: 8/10 矮小, C cup, 中 size lin 敏感位, pat pat 有肉後推正, 無公仔, 妹妹乾淨無味無ky / 車牌: 8/10 重車, 車得好爽 (註: 自考) / 日式無套磨棍: 10/10 (註: 唔知係咪基本服務自考) / 吹功: 9/10 深喉定住 / 69:  9/10 令佢舒服佢會叫得好大聲 / 交流: 8/10 幾好傾 / 返食: 8/10 / 要後生靚妹型,高大型唔好搵佢

12號~新女.算後生.順眼.Quite樣.身材平均.粉紅的.服務極好氹氹轉.可以一試 (15:00-06:00)
首發貼圖:【金多港】粉紅的.12號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2115755-1-1.html
註:12號 通常返 15:00-06:00 / 161cm
[Superadmin]:新女.算後生.Quite樣.身材平均.粉紅的
[tszhang]:身材偏瘦,順眼,服務極好氹氹轉,160高,瞇眼睛,乃20隻指以及全身,不過我skip左,可以一試。

13號~相頭似施明姐.全程都幾主動.追住你做獨龍.暫時試過幾件全能型係最好嘅一個 (15:00-04:00)
[cbr600]:今次主角13號, 低胸衫大波, ... (講真樣有D似 阿爺廚房 鼎爺前妻 施明姐), 本人OK示意入閘, 沖涼算係主動, 有BODY, 沖完涼上床, 全程都幾主動, 追住你做獨龍, 有雙波夾腸但只係幾下, 做嘅過程都係果D, 先女上, 到男上, 最後狗仔式插住後欄出野, 出完野繼續幫你按十零分鐘後沖涼埋單
此女暫時試過幾件全能型係最好嘅一個...
[star2004u]:第一個上就係13號,順眼去馬,...皮膚白滑,真大波,夠淫。冲凉有body,水簫,洗完JJ就坐上來,做咗一陣話上床完,比女瀨緊時還擊揸波,波波很軟,有大車牌,上馬,夠緊,妹妹keep得好,中出,還有時間,吹簫到夠鐘。

15號~少婦型.怕羞斯文Look.細粒.A波.瘦底走肥.皮膚幾好.過程投入.主動提出嚟多Q.要讚 (15:00-03:00)
[DLLLM]:相頭: 70/100 順眼 普通少婦型 怕羞斯文Look...
身材: 70/100 A波 細粒 150-153高 瘦底走肥 皮膚幾好
服務: 80/100 夠細心 過程投入
總結: 中規中舉 無趺錢 會主動提出嚟多Q 心態要讚

16號~長髪.白淨.高大.有肉而不肥.粉紅色乳頭·純天然 (12:00-02:00)
bg貼圖:【金多港】粉紅色乳頭·純天然·16號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-700266-1-1.html

17號~3味.後生.靚女.走肥 (10:00-20:00)

18號~快富街胡定欣.身材高瘦.可考車牌.感覺唔錯 (16:00-04:00)
[man1981]:似胡定欣,目測年齡比正版後生7~8年...身材高瘦,當然正版勁D大D...上個月考到車牌,輕型,感覺唔錯。最近兩個星期想返食,偏偏無返或就不到時間。要不停努力考重型。
[Wai1208]:早幾日上去輪牌做着18號
相頭:9/10無點你,一入嚟…吓?有7成似响大台拍同盟嘅胡定欣嘅?微笑時更加似,所以相頭係上級行例。
年齡:9/10睇落似20尾30頭,多港算少有咁年輕。
身形:7/10高挑瘦削型,身高應該有5尺5,有波有籮,俾少分因為有可能似係假波,身上有公仔,下面毛髮個型幾靚。
服務:8/10過程有講有笑,態度好。沖涼ok,有水簫,我出到去瞓上床請食波餅,由錫lin開始,一路錫落肚再錫袋底,吸吮蛋蛋幾舒服,吹奏多口水有快有慢都幾有心機。帶袋上陣,女上大大力坐騎功幾好,差少少比佢坐爆,轉狗仔再轉男上一輪沖鋒之後係佢動人叫聲下出咗。
返食度:8.5/10高質素囡囡可返食....

19號~環保.細粒 (10:00-22:00)

20號~綠色和平份子.全能性戰士.樣順眼.皮膚都好白好滑.粉紅釘.識得營造氣氛.又緊又濕潤 (14:00-02:00)
[tsui1013]:第一眼感覺,做得5味年紀當然唔細,不過都可以接受的,皮膚都好白好滑又有波玩,雖然唔算大但係粉紅釘幾好。開始要自己隨衫,有啲失望吓入去沖涼,有水簫無BM之後出去玩。20號其實都好好,佢話未做過後面佢好樂意話等陣俾你玩,同唔使用嘴下情況會不停同你講嘢,想營造氣氛(其實我想打車輪多過講嘢囉)。開始做服務,我話唔需要做背就做前面,我話要嘴嘴,佢都好好配合會嘴,不過只算細車,到吹簫吹得好落力,吹到成條JJ濕晒,吹咗78分鐘我就話做,我要求先女上。跟住意想不到就發生,佢一坐上嚟好暖好緊好舒服,估唔到佢做呢行咁耐,都保持到咁緊又濕潤,只係女上我都已經忍唔住中出一次先...
[ph839]:樣順眼  綠色和平份子 全能性戰士 服務一絕 要求乜都比你 每兩星期爭執佢一次。
[dogdog001]:昨天試了20號,...身材ok皮膚白,有小肚腩,小毛,服務好,5味小有的囡囡,值得ㄧ試
[bigdickknight]:呢個#20真係金多港馬王. 服務一流加前後庭園吹功ok, 係毒龍有時好飄忽, 一時ok深, 一時差.
[littleoldman]:幾個星期前啦,佢好好,唔會詐型,唔會叫你插淺 d ,隊慢  d,乜乜勿勿,真係好專業。
[ay_san]:呢一位囡囡小弟之前試過, 唔錯! 可以返食次!!

21號~相頭70分.微波.口碑唔錯.水簫有深喉冇齒感.十分舒服.囡囡服務好好 (10:00-18:00)
[cbr600]:...相頭都有70分以上 (本人認為), 走肥, 唯一失望係囡囡得A仔波 (正常輪牌見到微波女我一定即彈, 但今次係自己留牌, 加上有唔錯嘅口碑, 故此冇彈繼續入閘)
囡囡會幫手除衫, 加分, 入房沖涼, 都係果D野, 水簫有深喉冇齒感, 十分舒服
上床做服務, 先做背, 有獨龍都鑽得唔深, 轉身做正面, 吹簫繼續有深喉, 之後開始做, 先女上男下, UN左廿零三十下囡囡叫轉男上, 插到咁上下轉狗仔後推, 本身想爆囡囡後欄但唔比, 冇問題因預左囡囡冇此服務, 最後後推插住出野, 抖左一陣沖涼响鐘走人
囡囡服務好好, 相頭都唔差, 如果唔介意A CUP 波仔的師兄可以一試...
[ha6626]:兼職囡囡no21,聲音夠嗲,服務一流,相頭可以,唯一系波仔,值得返食

22號~MK林雅詩.外形真係無得輸.吸手波.皮膚白.冇公仔.腳幾靚.超級坦克車.環女之中數一數二 (18:00-06:00)
[prada2046]:啱啱試咗金多港22號!個子不高,短髮,身材尚算平均,可能是不高的關係!但總算是走肥 做嘢我個人認為都認真同健談,吹奏尚算舒服同水流都尚可以,不過唯一差d係無車牌!過程都ok嘅,不過下次就唔會再食了!這只是小弟的食後感,不算是報告,就當係同各位師兄交流一下!
[fai224339]:一開門··我心諗·唔L係呀·林雅詩 MK妹feel·
我敢講佢係金多講環保女入便個樣數一數二,開頭有D COOL,大家入去沖涼·沖涼果時開始離料,超級大旦克,不過冇水簫,廢話唔講. 大車中出完事
樣: 8/10分
身材: 9分/10 黑大LIN頭, 吸手波, 皮膚好白, 冇公仔. 腳幾靚
服務: 7分/10 環保前便, 後便唔知
返食指數: 9/10
我懷疑咁耐都冇報告係因為D人收埋食·唔要得呀!
[風雨同露]:第一就 #22 , 樣 , 外形真係無得輸 , 另一位師兄話似林雅詩我又唔太覺 !
入到房都係個D 啦 , 不過全程佢比較COOL , 少講野 , 而水中簫 , 沖涼時要做D野, 都無做 !
可車, ...比用手捽妹妹 , 水源足 ! 埋牙妺妹算窄 , 反應一般 !
不過佢COOL 得黎唔係串個一種 , 有味道的COOL !
[Wai1208]:入房眼前一亮,短曲髮,大眼睛,少少mk feel,相頭在金多港都算係頭個班!至於服務態度囡囡為人比較慢熱,唔太多嘢講,比人感覺都幾有性格。入閘後各自解甲,沖涼沖得算乾淨,最尾有水簫。出去床上由錫lin開始,脷一路遊走到肚皮再去到細佬,吹功中規中矩,有小車。之後由女上開始,騎功幾好,囡囡身材fit所以視覺效果一流,最後轉男上派彩完事。22號整體都幾好,但人比較被動唔多說話(小弟去指壓多數都係好易同囡囡相處融洽……)所以我都沒有對囡囡有太多要求……但佢身材樣貌絕對係中上行列,返食度有5星。

23號~3味.陀地.有肉 (10:00-18:00)

25號~3味.真大波.好白淨 (14:00-02:00)

26號~新晉環保分了.面尖.身形好以梨咁.吹功有進步 (16:00-04:00)
[環保先鋒] :服務:吹功,認真講,比1年前有進步,但吹功偏柔,吹完26手撕domdom,我即刻喝住你做乜,佢話你唔驚咩?我話你少擔心,講完後,我強姦式直接插入佢陰道,肉貼肉,再灌米青,走人!
佢始终改唔到口水多過茶,一路講無謂野,又話之前做sell屎。。。搞到我分曬心
[garutim]:屬環保的26號以前是3味剛轉環保的,全程拖住我隻手從一洗澡上床及吹果下,過程都是果d但身形好以梨咁...面尖反正會返食
[Wai1208]:26號身材難得係夠fit走肥,瘦得黎有少少波,樣子在那裏算係中上級,總之就係第一次見到唔會彈鐘嘅類型。服務中規中矩,吹奏一輪就上套抽插,無論狗仔,女上,男上,都係av級數嘅視覺感(此囡身材好),但反應同表情就較公式,車牌可考,此囡可入返食名單內。
相頭:8/10
身材:7.5/10(夠瘦底,但好大波嘅唔啱)
口技:8/10
服務:7.5/10(全身慢遊同水簫都有)
返食:8/10(我個人講會返食)

28號~樣順眼波又唔細.相頭ok.對奶夠墮手.毒龍功夫中上.有好嘢唔好收收埋埋先得架嘛 (10:00-19:00)
[gk仔]:第一個走入來房,報自己係28號,樣順眼波又唔細,ok,試吓佢。一米六咁上下,有化妝走肥,相頭ok屋邨C9款。除bra後從後攬佢對奶夠墮手,即推佢入浴室淋水先。過程冇水簫,不過有用佢大屎忽坐上我大脾磨棍,磨到咁上下仲唧我細路入洞出入十零吓,呢個動作值得加分。
上到床,例牌全身漫遊一番,毒龍功夫中上,鑽得幾好。轉正身施展吹功,不溫不火,吹得我幾舒服,此囡屎忽夠大同佢整轉69先。試過佢西無異味,加上佢都投入不斷輕聲呻吟,搞到我都頂唔住,轉返佢坐上來插棍入洞。俾佢un咗差不多一百吓話攰,到我主動反佢瞓低到我響上面小佢。由於環保關係,男上姿勢我肉棍仔完全感覺到佢玉洞嘅緊緻,中途試考車牌又成功,感覺的確良好,幾百吓後終於忍唔住車住爆晒入去,爆完仲有少量收音動作,搞到我都唔捨得咁快就拔出來
事後吹咗陣水,此囡原來返開銀行更,朝十晚六要返屋企交人果隻,唔怪得之咁少師兄試過,從來唔見有報告講過佢。屋邨C9值得一食,只要你時間遷就到的話,有好嘢唔好收收埋埋先得架嘛
[rebotmen]:相頭普通C9,師兄話係走肥,我自己要求高D, 認為係有D肚腩,好招呼幾好傾,服務都足,要講講佢隻鮑係幾靚,可惜搽左D KY食唔到原味,碰碰車-小車, 正正常常幾個POSE之後完事

29號-【新女】最新囡囡.環保服務.歡迎調教

30號~3味.樣ok得.波大腰幼.有patpat.服務ok (10:00-20:00)
[ph839]:3味 無車牌  可69 樣ok得 波大腰幼有patpat 服務ok
[bduck]:囡囡 : 金多港 30號 (3味女)
相頭 : 順眼 , 女人味
高度 : 5尺4左右  
身形 : 風間由美身形 , 肥大肉厚 , 有腩少毛
波波 : D cup真波 , Pink Lin , 波形算靚 , 彈手好渣
皮膚 : 白滑
侍浴 : BM , 夾腸 , 屁股磨J
做背 : 無試
簫技 : OK , 奶袋溫柔 , 含吹奶啜
69 : 無試 , 摸妹多水
埋牙 : 有肉地男上狗仔都好拍 , 女上會主動彎腰奶Lin
車牌(自考,請尊重囡囡) : 小車
總結 :順眼女人味 , 風間身形 , D cup靚波 , 彈手好渣 , 肉控之選
[sai228]:身材好有肉地,仲要有可遇不可求嘅乳頭。腿型幾好,有肉地光滑。
沖涼時囡囡先沖乾淨將櫈,等你唔使戇居居企係到。水簫時有用條摩打脷係咁奶係咁奶,忍耐力低少少都會走火。做背時不斷用摩打脷打圈,而隻手不斷尋找你啲敏感位。
吹到咁上下,即刻上套嚟個女上。囡囡騎術唔差,騎騎下仲會同你玩洗面奶,爽到咁好快就爆左漿。
沖完身抖左陣今次轉男上,一樣有啲緊囡囡話無生過。囡囡好投入不停叫你快啲,我拼埋條老命耕多幾下都爆射左出嚟
彩蛋:囡囡隻香水好香,好容易勾起你啲慾望。車牌自考,唔知囡囡有無口爆。需要服務請先問過囡囡,請尊重囡囡...

31號~翠如BB.笑容甜美.波型似AV女優Julia.質素比想像中高.樣貌身材冇得輸.不愧係紅牌 (18:00-06:00)
[cbr600報告]:31入到黎, 著白色連身吊帶裙, 未除衫都覺得係大波一族, 到除左衫一睇, 真係幾大下, 波型同日本AV女優Julia差唔多,粉大Lin我至LIKE, 對波楂上去唔覺係中超, 但摸真D到波波底部就發覺有D硬, 憑本人經驗都應該係中超球員, 但手感十分一流, 樣貌第一眼感覺就諗起翠如BB, 又有幾分似鄧月平, 總知就唔係差果隻, 囡囡算比較高, 我估約168左右,各自除衫沖涼, 有水簫深喉, 好舒服, 亦都有用對波夾腸, 但捽身嚟講唔算十份仔細, 之後出去上床做服務, 先做背, 用咀鍚晒整個背面, 獨龍還可以, 轉身做前面, 鍚完LIN 再吹簫, 簫技好勁, 有深喉, 含住細佬條脷係入面打轉, 舒服程度非筆墨所能形容, 要求轉69, 囡囡亦十份配合...
總括嚟講囡囡算十分唔錯, 樣貌身材冇得輸, 不愧係紅牌, 唯一不足係囡囡比較COOL感覺唔算太過健談果隻, AND 事後冇一齊待浴, 感覺上做完拿拿走趕下一場咁, 囡囡都可以返食..
[路斯基]:相頭: A+ 165左右, 眼大, 鼻高, 白淨, 輪廓分明, 笑起上黎非常甜美, 我覺得似我年代嘅名模楊崢. 講樣, 綜觀成個指壓界無出其右
身材: A 35D 走肥+巨乳, 唯一挑剔係中超, 揸落有點硬, 但望落去近乎完美. 加埋個靚樣, 無得彈.
侍浴: B+見到囡囡外型, 路JJ已經硬住入沖涼房. 埋位坐響侍浴凳, 囡囡就幫小弟洗白白.  基本野 bm 水中簫到位. 呢PART 唔錯.
簫技: A- 好識用條吹簫, 間唔中幾野深喉.  含吹奶啜都有功架, 只略嫌眼神交流不足
埋牙: B+ 囡囡騎功算OK, 投入度亦唔錯, 女上再男上, 路JJ 極速前進, 終於登陸喜馬拉雅山高潮結束.  
總括嚟講: A 呢次硬闖金多港之旅總算大功告成, 囡囡質素比小弟想像中高.  410大洋食到如此美人, 夫復何求...
[ronaldo7]:總結:31號賣點係相頭後生靚女走肥,身材fit,除左中超,所有服務都做足,唯一是考不到車牌,感覺差少少,但會返食。
[qunchan74]:約咗多次,昨日假期終於先食到!...一定靚樣,身形好靚,唯獨係有硬塊。由腰打到落腳真係完美,無腩腳長腳形好靚,pat pat 有肉皮膚又夠滑woow.玩腳有排玩吖!水簫深喉加more打脷!上床有中至大車,望住靚樣攪嘢好爽!絕對好嘢。

32號~環保轉全能.即前91號回歸.有肉地 (16:00-06:00)

33號~3味.Model身形.全走肥 (14:00-03:00)

35號~環保.大波.少肉.超強師傅級事後骨.舒筋活絡 (16:00-06:00)

36號~3味.陀地 (10:00-18:00)

38號~中等身材.吸手波.相頭順眼.似藝人.性格囡囡.Cool.吹功都算唔錯 (10:00-22:00)
[Oskar]:講下金多港呢位38號佳麗
38中等身材,吸手波,...相頭順眼之餘我覺得有d 似一位舊時女藝人,但又講唔出係邊個...
呢位囡囡一來cool,好少笑,仲有dd 寸嘴二來好少返工,就算返,返工時間又短,好難搵到,所以俾我列入性格囡囡
功夫方面,38都算合格,應做都有做,吹功都算唔錯,不過只有小車牌,佢反應都唔大,好似忍住忍住唔大聲叫,只係有時出野之後會攬實一陣
可惜佢實在太少返工同太早走,想搵佢都唔易

51號~環保.樣順眼.有女人味.吹技OK.有少車.少少肉地.好砌 (14:00-02:00)
[lawger]:少少肉地,好砌
有少車, 樣順眼, 吹技OK, 中出完事, 我覺得同55號同一類

55號~相頭還可以.波唔係話好大.C Cup左右.有水簫.冇齒感.有收陰機.PAT PAT好大好多肉 (13:00-06:00)
[cbr600]:今次主角 55, ...相頭還可以, 波唔係話好大, 但都唔係太細, 我估C Cup左右,
沖涼待浴都係果D, 有水簫但冇深喉, 出去上床做服務, 先做背, 獨龍還可以但鑽得唔深, 轉身做前面, 由LIN錫到落大脾, 有啜旦, 簫技還可以冇齒感,
埋牙開始做, 先女上男下, 騎功還可以, 轉男上女下, 插百零下要求轉狗仔後推, 本身想一邊插一邊用手指插囡囡後欄, 但囡囡格手, 之後繼續狗仔後推, 囡囡有拱腰AND縮蘿, 冇幾耐話有D頂唔順, 轉返男上, 囡囡有收陰機, 十分舒服, 插左百零2百下, 掹出黎想口爆囡囡但囡囡唔比, 最後變左體外射, 跟手沖涼吹水吹到响鐘,囡囡PAT PAT 好大好多肉, 如果囡囡唔係拱腰縮蘿PAT PAT一定好好推, 總括嚟講囡囡還可以, 因為有收陰機...
[star2004u]:睇過報告55號不錯,要來試下。55號...皮膚白滑,真波,但不大,妹妹多毛,服務細心做足。囡囡係環保人仕,入口粉嫩,緊,插一陣就感到有強力收音機,中出,最後都有夾幾下,強力推薦,可返食。

60號~環保.相頭ok(順眼).走肥.高157左右.細細粒.波波適中真野好手感.健談唔太多口水.水簫ok (16:00-04:00)
[shadow_night]:60號相頭ok(順眼)。走肥,長髮,身高目測157/8左右,細細粒,波波適中真野好手感,健談唔太多口水,水簫ok,錫背獨龍不合小弟skip,吹左陣水大家有啲feel之後好似情侶搞嘢咁有feel。小弟考到碰碰車,(囡囡說自己很小發牌)所以有意師兄不要勉強囡囡。途中換左幾個恣勢囡囡都好配合冇黑面詐型。整體服務我會比8.5/10。有機會都會返食

61號~環保.白淨.吸手波.走肥 (18:00-06:00)

62號~做過兩個場都係紅牌.仲轉埋做全能.自動波貨柜車.D奶.毒龍鑽功夫技術真係數一數二 (15:00-06:00)
[edwardcheng123]:當中幫襯得最多既都係金多港62號,保守估計次數兩隻手掌都數唔晒。其實佢之前做過兩個場都係紅牌之中既紅牌,聽佢講一返工就做到收工,有次仲做足廿四小時,咁啱早幾日細佬又痕,見冇搵62一段日子,即刻約下佳人出一出火,估唔到冇見一排,囡囡轉左嚟金多港之餘,仲轉埋做全能,真係唔試唔得。
一入房,熟客仔當然認得我,自動波貨柜車唔少得,我隻手都好唔得閒,又要揸佢對D奶,又要捽佢個妹妹,62見我玩得咁興奮細佬都硬硬地,立即吹奏一曲,好快投降派彩。
沖完涼洗個白白,扒喺張床等62慢慢服侍,最期待當然係佢既毒龍鑽功夫,我敢講佢既技術真係數一數二,深入同舒服程度冇其乜女可以做到,講真搵62但係唔玩毒龍鑽,真係玩少好多野。
毒龍之後,62又要手口並用喚醒我條巨龍,好彩小弟抖夠精神好,唔使太多時間就甦醒過來,難得62依家轉左全能,喺佢盛意拳拳之下,我都做咗人生第一次既環保戰士。原來唔戴套真係舒服好多,就算係第二發都好快俾62 ko,女上男下見住啲精液流番出嚟,其實都幾有滿足感,完事之後,囡囡都幫我按番幾野,服務態度冇得彈,難怪轉左嚟金多港冇耐就做咗紅牌,一個字勁!!!

63號~(即前97號回歸)環保.肉地.大波大蘿 (24Hours)

66號~3味.大波.長頭髮.身形唔錯.水簫技術唔差.簫技屬中上.亦都夠勤力.服務好好 (13:00-03:00)
[cbr600]:66 入嚟, 第一印象唔差, 長頭髮,身形唔錯, 樣30中至尾, 對波望上去似中超 (後來亦證實係中超), 有睇我REPORT 嘅師兄都知我唔介意中超,
跟住各自各除衫沖涼, 過程都係果D, 水簫技術唔差, 似想吹爆你果隻, 最後梗係冇比佢吹爆啦, 之後出去上床做服務, 先做背, 最鍾意嘅係佢會用佢嘅鯉魚咀不停咁吸我嘅PAT PAT, 之後叫我抬起PAT PAT 幫我做狗仔簫, 呢PART 我係金多港咁多次, 都冇一個囡囡會咁做, 好有驚喜。做完後面服務做前面, 前面服務都係果D, 吹簫都吹得幾耐下, 又係想吹爆我咁款, 吹到咁上下就帶套做, 先女上男下, 66 好勤力, 似乎想一招女上男下就KO我, 坐在好耐, 叫左佢幾次先肯比返我轉男上女下, 插到咁上下轉狗仔後推, 一邊推一邊用母指插佢後欄, 跟手想試下用小弟插佢後欄但比囡囡拒絕, 話唔做後面, 之後繼續用狗仔式推佢, 推左唔知幾耐, 囡囡有小小催鐘嘅意思, 問我出野未, 我平身最怕怕囡囡催鐘, 好彩囡囡都係問左2次而已, 冇幾耐就後推插住出野,
跟手沖涼換衫, 電話都未响囡囡就走, 叫我自己一個休息下.....
囡囡總體嚟講都叫合格, 簫技屬中上, 亦都夠勤力, 服務好好, 唯一要彈少少就係有輕微催鐘..., 未試過嘅師兄不妨一試, 應唔會跌錢

68號~有10%感覺似葉童.瘦底.樣ok.身材fit.C波.下身蘿柚十分巨大.吹簫呢PART技術唔錯 (12:00-01:00)
[cbr600]:今次主角68, ...樣貌相可, 有10%感覺似 葉童, 瘦底, 目測C波, (下身蘿柚十分巨大, 大腿都算粗 (同62號差唔多)), 基本上同腰, 上身, 手臂唔合比例, 各自除衫, 除左衫後目測囡囡對波係中超, 後尾手楂上去亦證實左係中超, 不過我唔介意
沖涼都係果D野, 水簫技術唔差但時間唔係太耐, 約一分鐘左右, 跟手叫出去玩
上床先做背, 獨龍一般鑽得唔係好深AND時間都唔係太耐, 又係約一分鐘左右; 之後轉身做前面, 錫LIN技術一般, 冇太大感覺, 到吹簫呢PART, 今次吹得比較耐, 約5-10分鐘, 技術唔錯, 感覺難以形容...
[anthony927]:同keeper講環保 等左一陣 囡囡入梨 相頭唔錯就入閘 沖涼無服務 水簫一兩下 上到床 做背還可以 但毒龍完全唔得 到正面 吹得都幾好 到做 我係上面 一入去係幾有感覺 衝擊幾十下就出咗 以上係過程 感覺就係完全好機械化...
[star2004u]:第二個來68號,樣ok,身材fit,...冲凉,水簫,毒龍,BM都OK,正肉,女問戴不戴袋,無答她,上袋,玩左陣,除袋,女話她無病不用驚,最後中出,註:此女無得玩後欄。
[wcy8759]:68號有化妝,環保,洞算窄幾好插,洞短下下插子宮,狗仔,男上,女上也很配合,最後男上派彩

69號~3味.有點像關之琳.細粒走肥.皮膚都ok滑.用心吹.冇偷懶.反應十足.不造作 (15:00-02:00)
[畫家]:金多港 69,3味囡囡
相頭:有70分,有點像關之琳
身材:較嬌小,走肥,皮膚都ok滑
波路:貧乳型
車牌:沒有的(囡囡透露)
口爆:沒有的(囡囡透露)
侍浴:坐在洗囉鄧,用公司教佢一套,反而冇body ,水簫有做
前戲:功夫做足,有技巧性
簫技:用心吹,冇偷懶,技術8分,唔叫唔停
埋牙:反應十足,不造作,男上和狗仔也十分到位
總結都有6.5分
囡囡屬part time,我短時間不會返食,不過其實都食得過,只不過我想試試傳說中的31,因為真的很難約

70號~環保.細粒.大波 (10:00-02:00)

71號-【新女】最新囡囡.歡迎調教

72號~環保.高挑.走肥.Model身形.自動轉重車 (12:00-01:00)
[killuasai報告]:16xcm高,走肥
我ok,囡囡報鐘,除完衫就沖涼
沖涼幾細心,有水簫幾分鐘
上到床錫lin->肚->腳,再吹
佢慢慢吹,唔會好快想你出野咁,呢樣我幾鍾意
吹左兩個字左右,佢就問我帶唔帶套,跟住開始女上
女上佢都係慢慢黎,不過幾分鐘後就叫我轉男上
男上緊佢主動車我,其實我只係想輕車,但佢突然自動轉重車,都重車左就算啦
咁一路車,一路不停抽插左幾分鐘就出野
再沖涼都好細心,但就無水簫
出返黎我瞓係床,佢坐係隔離鍊下我腳咁,佢都有問我飽未
我話其實未太飽,不過差唔多時間喇,咁佢就鍊到響電話,就一齊著衫走喇
其實我想玩毒龍同口爆,不過72話無做
我以為做得環保都有5味,所以無講俾鬍鬚哥哥聽,下次講埋先

75號~環保女.細細粒.有身材.笑得甜.全身漫遊全自動.主動迎合 (10:00-24:00)
[yyslim]:細細粒,有身材,雖然有點成熟,
但係笑得甜。。。咁就你啦!
在我記憶中,好似完全未見過75報告,咁就由我來試寫第一個報告!
之後一進來就一個溫柔的抱抱。。簡短的閒談,氣氛唔错。
溫暖的共俗,繼於床上的全身漫遊,全自動,!
整個全身按摩加上給我小小弟的鼓勵足足近廿分鐘,感覺優良,
之後加上近幾十下活塞效應,我都交足功課完事了!!!
事後再回想過程,75的主動迎合態度,是非常好的,但個子太小,相信喜歡比較高大的,不太適合

76號~人妻feel.B-C Cup.熱情.環保人士.多水.服務ok.反應幾好 (14:00-05:00)
[169393]:試了。人妻feel, B-C Cup, 小肚腩,熱情, 環保人士, 多水, 服務ok,但是我考唔到車牌。。。。可能我不英俊。
[Wai1208]:早兩日試過金多港76號。樣一般,各花入各眼,身材肥師奶,少腩真波,吹工可以,做愛反應幾好,整體可以一試。

77號~環保女·即前76號回歸 (10:00-22:00)

78號~唔算靚女但都順眼.皮白肉軟.深粉紅lin.吹功算幾好.有水簫.有車牌的話一定不斷返食 (10:00-24:00)
[祖兒你在那]:樣貌唔算靚女但都順眼..服務一般..毒龍我skip左
吹功算幾好..有水簫..乾身舌尖漫遊左好耐
轉身就直接男上抽插...一插入去個感覺好舒服
包住細佬暖粒粒...最衰小弟考唔到車牌
如果唔係一定不斷返食此女...實在太舒服了...
[火槍兄]:78號動作有點生硬 ! 吹功有待改進!但皮白肉軟!順眼 ! 深粉紅lin輕輕錫下都會縮同硬 !而且小毛<<無黑邊鮑>> ! !而且太光佢會怕羞 ! !燈光較暗啲 !78會放啲 ! !雖然唔係技術型 ! !但很有第一次偷食感覺 ! !

79號~樣貌唔錯屬中上.斯文教書老師feel.環保.中等高度.身材均勻.皮膚白 (10:00-19:00)
[oxana報告]:論樣貌, 頭先講左啦, 唔錯屬中上, 有斯文教書老師feel (事實上佢真係响大陸教過書)
論身材, 中等高度, 身材均勻, 皮膚白, 至可惜係冇咩波.
論服務, 一般服務範圍, 屬斯文輕量型, 可環保, 扑得佢舒服可以有好多驚喜, 但如果想玩重口味暴力痴囡feel應該唔適合. 後花園未清楚有冇放開.

80號~樣ok.有肉地.白淨.大真波.乳頭淺色.可輕車.可69.奶撻時High到會郁 (15:00-04:00)
[祖兒你在那]:有肉地白大真波囡囡,沖涼一般,輕車可69,奶撻時High到會郁
相頭分:6分 / 口技分:7分 / 服務分:6分 / 返食分:5分
[star2004u]:環保真波囡囡,80號囡囡樣ok,...真大波,揸落好
正,乳頭淺色,皮膚白滑,冲凉細心,吹功好,插落有D緊,中出完場。事後有按腿。
[Wai1208]:此女相頭可接受,但身材就真係唔係個個接受到,比較肥同大件,但勝在服務搭救,有車有69,毒龍做足,想要服務嘅師兄就可以食用。

81號~環保.久休復出.性能在最好狀態.皮膚白滑.多毛小鮑魚.C Cup.真波.十分軟熟.好手感 (15:00-04:00)
[火槍兄]:囡囡無乜點變,下面依然多毛的小鮑魚,而且波波比之前大左小,小目測應該有C Cup杯左右,但肯定是真波無中超,但十分軟熟,好手感,只係肥了小小,但十分好攬無骨衫衫感覺,身形和20差不多,而且靚過退役前 !
棗紅色真波,真水,有收音機令人衝刺嘅時侯有更強的快感,而且射完後都不捨得抽出離開並發生多次餘震,而且下面窄窄地,加上嗲聲嗲氣及環保。
而且沖涼洗車底時把頭髮扎起向上望著我的時候強烈的輕熟人妻feel,而且這情節只有日本的愛情動作片才有 ! 前奏波推全部齊全 !
令我會再次回味一年多前的情境 ! !久休復出 ,性能在最好狀態皮膚白滑! !雖然有小小肚腩仔 ! !但都很可愛 !
如果之前有食過的戰友應該都知呢件好嘢...

83號-【新女】最新囡囡.歡迎調教

85號~全能.巨乳.身材就真係靚.皮膚又白又滑.對車頭燈又夠大.粒的唔算大.功夫一流.鮑魚都好靚 (24Hours)
[愛卡115]:早幾日終於都試咗85號,雖然相頭就沒。但係身材就真係靚,皮膚又白又滑。對車頭燈又夠大,粒的唔算大。功夫一流,平時毒龍我就唔好。但係今次有啲興趣試下,招呼一流。唔會揸流灘,mon姐同我講;話佢吹簫一流。今次畀佢吹到硬一硬,係金多港玩咁耐,自問沒必邊幾個令我咁硬。鮑魚都好靚,簡單要食招呼的話。依個一定試,返食我都會。
[wtf46709394]:除三身材幾ok,皮膚算白滑,對波襯返身形都幾大下。沖涼,囡囡非常健談,同我講一d之前客人嘅趣事,搞到沖涼個時無咩服務,不過都有水簫。上床第一次玩狗仔獨龍,亦都係第一次比囡囡鑽到好入,好爽!唔叫唔停,終於我忍唔住叫轉前面,囡囡仲問我:唔鑽啦?抵讚喔。身材:160-,苗條走肥,對波幾靚,中大波。有水簫獨龍。囡囡係全能環保。總括,85號係我指壓玩得最多嘢嘅,暫時服務最好,係個樣差d,囡囡仲話下次同我吞精添,呢d服務真係少有。
[kelvindio7]:格離屋師奶樣,身形細粒走肥。即尺 待浴+用心水潇磨棍、狗仔深毒龍唔識停,前面由頸開始慢慢一路錫一路奶到小腿;再由膝頭開始濑棍底、抱起床邊69、口水濕吹!正場女上,一插feel到妹妹濕潤,插完一輪轉pose叫佢再含番跟著插後面,夠晒淫。怒插轉番前面半邊燒鵝比晒米漿佢。
樣貌:7/10    一般師奶樣 / 身材:7.5/10 有波走肥 / 服務:9/10    完全配合、勤力 / 返食指數8/10  唔介意樣及年纪,係幾好嘅性愛對手。

86號~性奴一樣.高.波不算大.但一定有得揸.有超級大車.吹功偏柔.前前後後唔係個個得.會返食 (24Hours)
[環保先鋒]:金多港 86:高,走油、...樣感覺上怪怪的、波不算大,但一定有得揸,第一Q問我戴5戴套?我話戴袋使--黎呢度,先環保吊西、再肛爆1次,第2Q坐蓮中出,可以吊前再吊屎忽再吊返前面,唔係個個得,有超級大車,可惜吹功偏柔不舒暢!會返食
[ryoma@2008]:之前睇有師兄話86性奴一樣,小弟硬9晒,決定去試一試!一入房就同86考車牌,沖涼!上床後幫我毒龍鑽,搞到我爽!吹功都幾好,吹到離口過陣見到大量口水c,之後頂唔順男上,一路車一路插,之後中出完事,太耐無做一抆出黎見到大量精液漏出,諗番起都回味!

87號~似許X妮+梁靖琪.算後生.幾野性.好好玩.比較新技術幼嫩.樣貌係金多港嚟講算頂班馬 (17:00-05:00)
[哨牙仔]:唔覺意見超版介紹, 話靚女一名, 咁就去睇睇啦, 樣貌加少少幻想較暗燈光會有幾分似喜愛夜蒲3的許X妮, 幾野性, 好好玩, 比較新技術幼嫩, 皮膚唔白, 無女吹得爆我所以唔知有冇口爆, 毒龍無興趣所以唔知有冇毒龍不過有做背, 碰碰車, 算後生...
[cbr600]:瘦底波波算大...樣貌係金多港嚟講算頂班馬 (有少少似梁靖琪, 我覺得)...

88號~全能.兼職.樣順眼.吸手波.真波大Lin.無肚腩.腰幾fit.佢把口好嫩吹得好舒服.可環.有後花園 (18:00-01:00)
[cbr600]:今次主角88號 ,因本人趕時間+樣順眼, ...故此冇再睇其他女,
報鐘後主動幫我除衫, 入房沖涼, 有水簫, 妹妹磨大脾, 真波大LIN, 吸手波
沖完涼上床做服務, 冇錫背冇獨龍, 只係做正面, 錫LIN幾有心機, 錫好耐好多口水流出黎, 錫完兩邊LIN就吹簫, 吹簫吹好耐, 有師兄報告話佢把口好嫩吹得好舒服, 呢點我都認同, (我好CARE吹簫呢PART)
跟手問帶唔帶套, 我話要帶, 佢就回一句係嘅係嘅, 衛生D好, 先女上, UN左分零2分鐘話轉男上, 到男上插左百零2百下, 我要求轉狗仔式插後欄, 88號就搽左小小KY係後欄後, 小弟就慢慢插入, 插左唔知幾多百下就插住黎出...
[star2004u]:前兩日上金記點名要食88號,有客中,要等多十分鐘,ok等,囡囡一入房,樣順眼...
皮膚滑,瘦底B波,真波好揸,無肚腩,腰幾fit,吹功好舒服,有深喉,全能女,前邊有小小
收音機,中出完場,洗白白後無其他服務,吹下水幾分鐘就夠鐘,可返食。
[nismoming]:腰酸背痛又發作,昨天又找89號,服務做足,好笑容,最利害是她穴位指壓,正骨般的指壓一流享受,一個價錢兩種享受,冇得頂!

89號~樣OK.有腰有蘿.環保人士.鮑魚好靚.再次返食原因係佢識揼正骨.特意加鐘 (15:00-03:00)
[愛卡115]:89啱啱出閘,就同鐘房講。我入房,等到89入房報鐘時。就話同鐘房講落粒半鐘,89做嘢係好。唔會偷懶,再次返食原因係佢識揼正骨,所以先特意加鐘。搵佢幫我按下,出完1次之後就幫我按。按左個人鬆好多,仲有時間。佢問下要唔要出多1次,我就話下次先啦!有多嘅時間留番畀妳休息一下,出報告只係想分享一下,89做嘢認真。手骨係掂,指力係夠。未嚟金記前,囡囡係做骨場。所以識得幫人揼,如果有師兄們鍾意揼骨。可以一試
[star2004u]:89號樣OK,有腰有蘿,係對波波有小小墮,吹功嘛嘛,環保人士,鮑魚好靚,毛毛有修剪過,同AV女優咁好睇,叫聲一般,開頭有D鬆,插耐D鮑魚會一鬆一緊吸緊JJ,好high,中出,囡囡服務好好,幫我鬆骨到就快夠鐘先去冲凉。返吃指數五星。

90號~環保女.樣子順眼.身形百份之百走肥.腰幼.無胃腩無肚紋.技術很好.水中簫十分強勁 (13:00-24:00)
[火槍兄]:樣子順眼,沒有誇張的化妝,但身形百份之百走肥。
當大家解甲後發覺囡囡,除了腰幼外 !而且無胃腩,也沒有肚腩 !
而且無肚紋 !如果喜歡完全走肥嘅師兄,絕對啱玩 ! !最可惜波波太細,沒什麼好揸手。但我的經驗話我知,這種囡囡應該會有更好服務 !
入沖涼房後,囡囡沖涼很仔細 ! !全身都洗得很乾淨!而且囡囡的水中簫十分強勁。由細路頭奶到代底,而且吹過不停 ! ,差點到了爆發點,幸好及時叫停 ! !上床再試佢嘅魔笛功價 ! !
以環保囡囡來說算是比較起來年紀輕 !而且身上無橙皮紋十分滑!
而且囡囡有點像退役了的孖女2和92身形細細粒,只是爭了一點波波。我會返食。因為技術很好 !!而且囡囡可能休息了很久。狀態十分好而且全身都很敏感 !各位大大有時間可以試下囡囡嘅吹工 !

91號~後生陳秀珠.身高唔太高.真波.有肉.妹妹水源夠.笑起上黎係幾甜 (11:00-01:00)
[風雨同露]:見到有個唔熟號碼91 , 咁就叫入房睇一睇, 一開門我呆咗 , 因為太似TVB綠葉阿媽陳秀珠 , 不過比陳秀珠肥同後生, 身高唔太高, 我諗大約5呎3吋 , C9身形, 有肥腩 , 真波不過係 C9波(有少少THE) , 到入房後 , 大家各自除衫, 佢除完後就自己入沖涼房 ! 水中簫得兩下, 無錯係得兩下 ! 之後上床就好D, 落力吹 ! 妹妹水源夠 , 上套後已經感覺到妹妹闊 , 只可碰碰車 , 無乜反應 ! 完事各自沖涼 ! 如果環保女嚟講, 佢個樣真係唔差, 笑起上黎係幾甜 !

92號~全能.吸手真波.少肥.超級毒龍鑽.演奏級水平 (10:00-02:00)
[anthony927]:今次主角92號
本來又係想搵其他 唔係做緊就係無翻 咁就同哥仔講5味
第左一陣 哥仔入嚟同我講話有少少肥 我話ok 等多幾分鐘 92入㴝
樣:6分
波:吸手真波
身材:少肥 我接受到
服務: 8.5分
咁就由沖涼講起,奶lin,奶袋,吹簫,應有盡有,廢話不多下一part。
上到床做背,奶完全身,跟住就到重頭戲,超級毒龍鑽,如果鍾意毒龍師兄,真係可以試下,我起碼玩左十幾分鐘,跟住做前面。前面就正常奶lin,到吹嘅時候,原來92係演奏級水平,係沖涼嘅時候都唔覺,演奏左都起碼十幾分鐘,差啲爆。上套,抽插左一陣之後入菊,感覺都幾好,跟住除套繼續,插左一陣跟住交貨。
總體來講92服務真係唔錯 可應玩儘玩 返食指數4粒星

93號~順眼.走肥身上有小公仔.皮膚白.粉紅中乳暈吸手尖形乳房.一手揸晒.AV片泡法妹妹磨大脾 (11:00-22:00)
[黑斯廷斯]:93就入來第一眼望過去順眼,ok收來報鐘!條女好溝通!原來今日先返工!第二個客!
咁就各自除衫,依到要扣分!入到去沖涼!...走肥身上有小公仔皮膚白,粉紅中乳暈吸手尖形乳房,吸手波一手揸晒!
冲涼直頭一絕!AV片泡法妹妹磨大脾...93號總體表現我比90分
[star2004u]:樣順眼有7分,皮膚白滑,C級真波,竹笋波,粉紅lin,功夫做足,拗袋袋特
别舒服,環保人仕,妹妹外形保養得好靚,叫床好淫,無車牌,中出完場。

95號~環保.初入行白淨中女.相頭中上.真波幾大.態度好好有笑容 (15:00-03:00)
[36van]:95號相頭中上, 似45左右. 真波幾大. 正常肥瘦. 笑容幾好, 佢話佢自己新做.
正常沖涼, 有水簫, 吹工都中上十分舒適. 但奇怪洗patpat好快手, 我心諗你怕唔污糟咩?
上床服務首先body, 點知body完就叫我轉身, 下環保女冇龍鑽!?!? 你係咁易錫下都好啊, 減分. 唔怪得知洗patpat咁快手.
到吹簫95號簫功真係唔錯, 好舒服. 可惜時間唔長, 我諗3/4分鐘左右就叫我**佢.插佢個時係多水架, 強力收音機, 太緊好快就中出咗.
結論: 95號相頭中上, 態度好好有笑容, 但服務內容就小左d. 有好有唔好我畀啱啱合格啦.

96號~3味女.早更.有肉地 (10:00-18:00)

98號~正宗慢工出細貨.相頭OK.少肥.好禮貌.好態度.蕉不離口.中車.中出.環保女.服務得 (12:00-02:00)
[fcyh]:好好禮貌~態度好好~...相頭OK~
[ph839]:環保女  樣貌正常C9樣 身材小肥 不過一入門口到走好多野講 服務得。
[aesops94832]:無跌,ok㗎,感覺吹功偏慢&柔,騎功還可以但都其他都可以配合。
[lawger]:做了98~~ 一個字形容......慢,正宗慢工出細貨~~ 蕉不離口~~少肥, ...樣OK, 中車, 中出,但真係唔頂得, 要慢-
[yyslim]:中女小肥有腩肚有公仔,素顏,C9順眼樣. not bad.....一入嚟就口水多過浪花. Really talkative....服務還好,沖涼有水簫,考到小車牌,乾身上床,skip左做背,漫遊幾下就吹了,幾用心吹奏,不過唔算好高技術.同埋我去個時間唔多好,囡囡剛做完上手客..too busy la.全程得男上...總結,囡囡都好健談,鍾意同C9吹水嘅師兄可以一戰.

126號~真係好正.身材雖然肥少少.波大而唔墮.好彈手.前後門任玩.水源充足.識收音   (10:00-22:00)
[aeiou1010]:126號真係好正,身材雖然肥少少,但有對大而唔墮嘅波好彈手,前後門任我玩,水源充足又識收音,返食指數5粒星
[star2004u]:126號小小金毛,真大波,好揸手,有小小肚腩,
冲凉好細心服侍,上到床,俾女瀨曬全身,好舒服,環保上馬,
全能人仕,中出,再冲凉後按摩到夠鐘。返食指數五星。
[aeiou1010]:多港#126真係好正,身材雖然肥少少,但有對大而唔惰嘅波好彈手,前後門任我玩,水源充足又識收音,返食指數5粒星。

128號~有波C-Cup.160cm.有啲似中學老師.水中簫.上床再吹加69.環保上 (11:00-02:00)
[Quartz1357]:128號...,160cm,眼鏡,有波C-Cup的C9,有啲似中學老師,就叫佢入嚟。沖涼,水中簫。上床再吹加69。環保上,然後中出。可以再玩多一次。

168號~高.走油.微乳(我個波大個佢).皮膚滑.妹妹外觀靚.吹功中上.環保.中出.推車一流.會返食 (14:00-02:00)
[環保先鋒]:金多港 168:高、走油、微乳(我個波大個佢)、不多說話,先環保1Q,但被要求射在肚臍上,要last Q才能中出、推車一流、大屎忽,小車,可惜不坐蓮。會返食
[star2004u]:樣遠睇OK,近睇真D叫過得去,不是美女,也不是丑女,
瘦底B波,真波好揸,凸LIN好玩,皮膚滑,囡囡冲完凉都會搽BB油,有
保養果然keep得好,妹妹外觀靚,有D緊。服務幾好,俾女kiss曬全身,吹功
中上,環保中出,無考車牌。

http://sn11.cc/thread-2112703-1-1.html

【金多港】指壓相冊
http://sn11.cc/thread-2112783-1-1.html

【金多港】指壓信箱 2019 Tel: 2394 1735
http://sn11.cc/thread-2128622-1-1.html
有圖有真相

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

9萬

管理員

金多港 更新日期 2019-06-10

02號~樣幾好.小肥有波.幾有禮貌.鑽得耐同深.全程都叫滿意架 (10:00-19:00)

03號~3味女.似陀北.後生細粒瘦底.樣企理.標準服務 (16:00-06:00)

05號~3味女 (12:00-02:00)

06號~3味.靚女.吸手波.Model身形 (12:00-24:00)

07號~後生.服務好.3味女.有車牌.微乳 (12:00-02:00)

09號~熟女feel.都幾多水.皮膚白滑.鮑魚保養得好.大車.69.環保.食撻樣樣具備.口技有進步空間 (24 Hours)

10號~相頭唔差.眉清目秀.中等身材小肥.波就唔大.車牌自考 (24Hours)

11號~真係好靚下.身材嬌小.瘦底無腩.吸手真波.皮膚滑滑有彈性.望住佢吹簡直視角享受 (10:00-20:00)

12號~新女.算後生.順眼.Quite樣.身材平均.粉紅的.服務極好氹氹轉.可以一試 (15:00-06:00)

13號~相頭似施明姐.全程都幾主動.追住你做獨龍.暫時試過幾件全能型係最好嘅一個 (15:00-04:00)

15號~少婦型.怕羞斯文Look.細粒.A波.瘦底走肥.皮膚幾好.過程投入.主動提出嚟多Q.要讚 (15:00-03:00)

16號~長髪.白淨.高大.有肉而不肥.粉紅色乳頭·純天然 (12:00-02:00)

17號~3味.後生.靚女.走肥 (10:00-20:00)

18號~快富街胡定欣.身材高瘦.可考車牌.感覺唔錯 (16:00-04:00)

19號~環保.細粒 (10:00-22:00)

20號~綠色和平份子.全能性戰士.樣順眼.皮膚都好白好滑.粉紅釘.識得營造氣氛.又緊又濕潤 (14:00-02:00)

21號~相頭70分.微波.口碑唔錯.水簫有深喉冇齒感.十分舒服.囡囡服務好好 (10:00-18:00)

22號~MK林雅詩.外形真係無得輸.吸手波.皮膚白.冇公仔.腳幾靚.超級坦克車.環女之中數一數二 (18:00-06:00)

23號~3味.陀地.有肉 (10:00-18:00)

25號~3味.真大波.好白淨 (14:00-02:00)

26號~新晉環保分了.面尖.身形好以梨咁.吹功有進步 (16:00-04:00)

28號~樣順眼波又唔細.相頭ok.對奶夠墮手.毒龍功夫中上.有好嘢唔好收收埋埋先得架嘛 (10:00-19:00)

29號-【新女】最新囡囡.環保服務.歡迎調教

30號~3味.樣ok得.波大腰幼.有patpat.服務ok (10:00-20:00)

31號~翠如BB.笑容甜美.波型似AV女優Julia.質素比想像中高.樣貌身材冇得輸.不愧係紅牌 (18:00-06:00)

32號~環保轉全能.即前91號回歸.有肉地 (16:00-06:00)

33號~3味.Model身形.全走肥 (14:00-03:00)

35號~環保.大波.少肉.超強師傅級事後骨.舒筋活絡(16:00-06:00)

36號~3味.陀地 (10:00-18:00)

38號~中等身材.吸手波.相頭順眼.似藝人.性格囡囡.Cool.吹功都算唔錯 (10:00-22:00)

51號~環保.樣順眼.有女人味.吹技OK.有少車.少少肉地.好砌 (14:00-02:00)

55號~相頭還可以.波唔係話好大.C Cup左右.有水簫.冇齒感.有收陰機.PAT PAT好大好多肉 (13:00-06:00)

60號~環保.相頭ok(順眼).走肥.高157左右.細細粒.波波適中真野好手感.健談唔太多口水.水簫ok (16:00-04:00)

61號~環保.白淨.吸手波.走肥 (18:00-06:00)

62號~做過兩個場都係紅牌.仲轉埋做全能.自動波貨柜車.D奶.毒龍鑽功夫技術真係數一數二 (15:00-06:00)

63號~(即前97號回歸)環保.肉地.大波大蘿 (24Hours)

66號~3味.大波.長頭髮.身形唔錯.水簫技術唔差.簫技屬中上.亦都夠勤力.服務好好 (13:00-03:00)

68號~有10%感覺似葉童.瘦底.樣ok.身材fit.C波.下身蘿柚十分巨大.吹簫呢PART技術唔錯 (12:00-01:00)

69號~3味.有點像關之琳.細粒走肥.皮膚都ok滑.用心吹.冇偷懶.反應十足.不造作 (15:00-02:00)

70號~環保.細粒.大波 (10:00-02:00)

71號-【新女】最新囡囡.歡迎調教

72號~環保.高挑.走肥.Model身形.自動轉重車 (12:00-01:00)

75號~環保女.細細粒.有身材.笑得甜.全身漫遊全自動.主動迎合 (10:00-24:00)

76號~人妻feel.B-C Cup.熱情.環保人士.多水.服務ok.反應幾好 (14:00-05:00)

77號~環保女·即前76號回歸 (10:00-22:00)

78號~唔算靚女但都順眼.皮白肉軟.深粉紅lin.吹功算幾好.有水簫.有車牌的話一定不斷返食 (10:00-24:00)

79號~樣貌唔錯屬中上.斯文教書老師feel.環保.中等高度.身材均勻.皮膚白 (10:00-19:00)

80號~樣ok.有肉地.白淨.大真波.乳頭淺色.可輕車.可69.奶撻時High到會郁 (15:00-04:00)

81號~環保.久休復出.性能在最好狀態.皮膚白滑.多毛小鮑魚.C Cup.真波.十分軟熟.好手感 (15:00-04:00)

83號-【新女】最新囡囡.歡迎調教

85號~全能.巨乳.身材就真係靚.皮膚又白又滑.對車頭燈又夠大.粒的唔算大.功夫一流.鮑魚都好靚 (24Hours)

86號~性奴一樣.高.波不算大.但一定有得揸.有超級大車.吹功偏柔.前前後後唔係個個得.會返食 (24Hours)

87號~似許X妮+梁靖琪.算後生.幾野性.好好玩.比較新技術幼嫩.樣貌係金多港嚟講算頂班馬 (17:00-05:00)

88號~全能.兼職.樣順眼.吸手波.真波大Lin.無肚腩.腰幾fit.佢把口好嫩吹得好舒服.可環.有後花園 (18:00-01:00)

89號~樣OK.有腰有蘿.環保人士.鮑魚好靚.再次返食原因係佢識揼正骨.特意加鐘 (15:00-03:00)

90號~環保女.樣子順眼.身形百份之百走肥.腰幼.無胃腩無肚紋.技術很好.水中簫十分強勁 (13:00-24:00)

91號~後生陳秀珠.身高唔太高.真波.有肉.妹妹水源夠.笑起上黎係幾甜 (11:00-01:00)

92號~全能.吸手真波.少肥.超級毒龍鑽.演奏級水平 (10:00-02:00)

93號~順眼.走肥身上有小公仔.皮膚白.粉紅中乳暈吸手尖形乳房.一手揸晒.AV片泡法妹妹磨大脾 (11:00-22:00)

95號~環保.初入行白淨中女.相頭中上.真波幾大.態度好好有笑容 (15:00-03:00)

96號~3味女.早更.有肉地 (10:00-18:00)

98號~正宗慢工出細貨.相頭OK.少肥.好禮貌.好態度.蕉不離口.中車.中出.環保女.服務得 (12:00-02:00)

126號~真係好正.身材雖然肥少少.波大而唔墮.好彈手.前後門任玩.水源充足.識收音   (10:00-22:00)

128號~有波C-Cup.160cm.有啲似中學老師.水中簫.上床再吹加69.環保上 (11:00-02:00)

168號~高.走油.微乳(我個波大個佢).皮膚滑.妹妹外觀靚.吹功中上.環保.中出.推車一流.會返食 (14:00-02:00)

【金多港】指壓相冊
http://sn11.cc/thread-2112783-1-1.html

【金多港】指壓信箱 2019 Tel: 2394 1735
http://sn11.cc/thread-2128622-1-1.html
有圖有真相
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  40.58%

三星會員

#29已收山啦

9萬

管理員

謝謝提醒,已經更正!

升級  45.83%

三星會員

支持支持

升級  0.88%

四星級會員

多謝superadmin, 新格式果然好睇又方便好多。

升級  4.08%

三星會員

13有沒即尺

升級  27.42%

三星會員

正。。辛苦晒超板

升級  56.5%

三星會員

支持,正。。

升級  6.25%

三星會員

支援師兄……