winning11

查看: 16987|回復: 16

[鳳 城] [ultramanpaul]【鳳城】三粒鐘先夠玩·美琪 (有圖)

升級  44.04%

四星級會員

鳳城 美琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ultramanpaul報告]【鳳城】三粒鐘以上先夠玩·美琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2114893-1-1.html
註:美琪 通常返 18:00-05:00 / 162cm

有圖有真相

之前在網上中獎,其實已經向水餃話不用了,讓給下位師兄啦!但荃荃一再聯絡,盛情難卻最後約了30/1美琪2粒鐘。未到30/1前看了haveaniceday師兄的美琪報告,已經想是否應約三粒鐘,但又未試過,天氣又夠凍,早幾日重要行山,腳還在痛,便沒有更改。

今晚準時到達,上美琪別有洞天私家房。見真人,身形跟相片一樣,應大則大,應小則小。樣貌我覺得有點似,剛結婚的吳X言,當然身材美琪正好多。真係著住衫沖涼,重問我喜歡什麼look? 我其實有選擇困難症,就白色啦!因濕水後會變透明。

沖涼房都玩幾個字,不希望講了欠驚喜,留給各位師兄自己感受。總之應有盡有,好似自己拍緊AV,做緊男優一樣。最重要囡囡大真波皮膚又滑,問過美琪是四川囡囡,平日喜沖凍水涼。

出房後又有難題,問我喜歡她著什麼衫?最後選了又似老師,又似OL的白恤衫和黑色嬲——裙。

上床後經歷和之前師兄報告一樣,軟熟波波加貓仔舔舐全身。本人極少做毒龍都俾她強姦了兩次。

俾美琪攪完,我話我要攪返她,返過來我男上,睇住miss俾我攪(全程開大燈,不似其他房黑蚊蚊)當然要囡囡對自己有信心才可以,先打車輪,囡囡話我點解合埋眼,平時其他囡囡都話不要望住她。美琪就剛剛相反,要我開眼望住她車,又是自信的表現。今次我錫返她耳仔,再錫美美波波,撕開絲襪,輪到我反攻她妹妹。捉住她小腿時,發覺小腿亦好幼。報仇食美琪鮑魚食到她叫晒救命,我亦成面鮑汁。她話要食咗我,便又交換主權俾她。俾她錫到我怕走火,而我亦用神之手攪到她水聲不斷,便要求用我自己帶來私家套做。美琪個蘿咁正,緊係要求企住後入,美琪著回高跟鞋,手按住牆邊,我從後攬住腰插,幾有日本AV男優Feel,插到差不多,轉按床再插,越插越快越插越大力,真係怕自己對腳抽筋,最後都俾miss夾爆左,脫套事後簫。

美琪又給我難題,問還喜歡什麼類型?最後選了黑色內有乾坤旗袍,又再俾她強姦,不知好彩還是不好彩,哥仔拍門話夠鐘,囡囡還要抽多我一陣水,才放我入沖涼沐浴。其實還有很多彩蛋沒講,留給師兄們神秘感,自己感受,不過兩粒鐘真係唔夠。特別一提美琪房,有野食有野飲,不怕餓親,怕俾她抽乾您啫!

註:ultramanpaul報告-鳳城/怡春/浪漫/三川/美妙/多港/金田/來閣/春秋/太子/金帝
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  66.67%

一星會員

恭喜師兄食到好嘢

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

Paul兄,是約3粒鐘才夠媲美琪玩你

本來美琪比以前進步左咁多我都想寫多次美琪,但今個月已3個咁精采報告,我都係留番D時間寫新女
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  8.17%

三星會員

Paul兄下次記得拉定筋去

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持,,,,

升級  63.33%

一星會員

真係好吸引

2萬

客戶代理會員

謝謝哥哥精彩的美琪報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

睇完我都想今日 book 兩粒,但8點就冇時間了。如果5點比到我就好了!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  85.17%

三星會員

有私家房勁

升級  44.04%

四星級會員

haveaniceday 發表於 2018-1-31 10:43
Paul兄下次記得拉定筋去

我睇完您報告,已經心郁郁是否需要約三粒鐘以上,結果真係衰左,唔夠時間玩。

升級  44.04%

四星級會員

草泥馬 發表於 2018-1-31 11:17
可唔可以叫美琪返早少少呀 平時巳經好難book

我問過她,她話一般都是返19:00後。

升級  44.04%

四星級會員

鳳凰 發表於 2018-1-31 13:30
睇完我都想今日 book 兩粒,但8點就冇時間了。如果5點比到我就好了!

兩粒可能唔夠時間玩,因沖涼有新攪作。

升級  44.04%

四星級會員

好似還有幾位囡囡有私家房,問鳳凰兄最清楚,可能下次我們是鬥食晒私家房囡囡。

升級  44.04%

四星級會員

maniron 發表於 2018-1-31 05:36
恭喜師兄食到好嘢

食到好野,更係分享啦!最憎收收埋埋,獨食難肥。不過講真,我最欣賞水餃荃荃能就我時間,約到靚女。偷跳時間真係好保貴。

升級  0.17%

三星會員

中獎係咩意思

升級  93.33%

二星會員

好大對野啊

升級  58.42%

三星會員

美琪係難book 少少,我都仲未約到時間去返食佢。

升級  56.67%

一星會員

very good ar.