winning11

查看: 38451|回復: 33

[金多港] [wtf46709394]【金多港】第一次·126號 (有圖)

升級  16%

三星會員

金多港 126號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wtf46709394]【金多港】第一次·126號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2116395-1-1.html
註:126號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

本人玩開一樓一,因為我覺得一樓一d女應該靚d,今次終於落定心水試下指壓,今次死火,我覺得上癮啦,再離開唔到指壓啦。
平時睇ching報告多,唔知點解講到天花龍鳳都無咩感覺,可能ching玩開指壓,一d爽到飛天嘅感覺表達唔到出來,今次我就以一樓一玩客第一次玩指壓嘅視覺同大家分享。

去到金多港個陣有d緊張,因為唔知點玩,一路都係由個d我都唔知點叫就叫哥仔啦帶我,首先帶我入房,問我有無相熟嘅囡囡,我就傻傻地感話想睇下20號同126號,我唔知係咪感叫法,哥仔就問我想點睇,我唔係好明咩意思就係感話體下先,哥仔就問我做過未,我話未,哥仔話20有排等等個幾鐘,就叫左126過來,係房等左一陣有人敲門,見到126相頭算ok就叫左入來,但係近d體就有d肥肥地,目測30幾40,無咩老態。

跟住我就好似玩一樓一感即刻除三,囡囡自己除,唔知各位ching係咪感玩啦,跟住入去沖涼,呢次我真真正正知道乜嘢叫侍浴,用身體不斷磨我,洗乾淨就叫我坐係張凳度幫我水簫,含住淡熱水係感吹,暖暖地好鬼舒服,因為都沖左幾耐就話出去,出去望下時間真係過左13分鐘。

出到去叫我上床趴低,我就唸可能幫我獨龍,點知仲未,由脖瀨到落囉,好鬼痕又鬼死甘舒服喔,獨龍鑽左兩下就叫囡囡玩前面,本人對獨龍無咩太大追求,轉前面黏我lin,跟住大車,無異味仲有d香香地嘅味,然後叫囡囡吹,上上落落感含屋咩特別技巧,都算舒服,吹左幾分鐘叫69,囡囡含我我又食鮑同獨龍,無異味真係好食,無玩指插亦無問所以唔知囡囡有無得玩,然後就做。

囡囡係環保全能但我唔係環保人士所以帶套做,入妹妹就好舒服,但係入後花就難入,可能茶得唔夠ky,插左十幾下都好難郁反而有d痛,轉返妹妹。

插左5分鐘到啦應該,期間轉左幾次體位,狗仔,側插,正常。跟住叫囡囡環保口爆,吹左2分鐘到我就準備爆,可惜爆個陣囡囡已離口,無得口內爆發,其實感樣又算唔算口爆呢?玩口爆無非都係想睇囡囡將蛋白吐落手掌嘅刺激,不過都同平時插個陣爆發有d分別,插個陣如果想爆呢好快就爆啦,係一剎那嘅快感,而用口呢感覺就慢慢開始有d痕痕地熱熱地然後pang感爆發。爆發完就響左鐘真係啱,估唔到玩左咁耐。

評論下囡囡先啦,樣就見人見智,正面睇都算ok,但係側面就有d大,囡囡瞓係度嘅時候因為髮夾所以一直係側面,所以就有d面大,話時話竟然比我見到紅牌31號,如果以兩人相比31號8分美女126就6.5,比起一樓一都算係正常樣貌啦。31號我第一眼體有d似陳寶蓮,無體清楚都唔係好知。身材方面就有d肥,除左三先見到,各人口味啦。
皮膚唔算白滑都接受。叫聲就略嫌唔夠吸引,服務因為第一次唔識評論,但對比一樓一直程超班。總括來講呢次係一次好好嘅體驗。

因為我以第一次視覺來分享可能有d長氣,請大家多多見諒。

試過指壓真係返唔到轉頭,平時見ching報告話指壓囡囡樣都係差d,但估唔到都有靚女喔,下次一定要試31號,搵個機會試埋20號。

註:wtf46709394-多港/來閣/金豐/春秋/美妙/金田/浪漫/鳳城/太子/京華/怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  80.42%

三星會員

恭喜師兄進入指壓之門

升級  8%

三星會員

多謝師兄報告! 1仔的囡囡的確係比較吸引 但相對地服務就無指壓咁好

升級  4%

三星會員

恭喜C兄我都係去咗指壓唔去1樓1

升級  49.26%

二星會員

初飲酒就飲白蘭地芧台咁高度數,師兄,下次要環保,3p,sm

升級  49.26%

二星會員

我玩指指幾年,普通野已能满足新鲜興奮

升級  74.07%

二星會員

指壓最高

升級  2.92%

四星級會員

指壓有好多臥龍鳳雛,有靚女拍住一樓一,不過d PK收埋食成日full

升級  19.8%

五星級會員

一仔咩都話要加錢,我試過去一仔入到冲涼房一边冲凉一边同我講服務收费,好似倾大生意咁,未開波已經話加乜加物,搞到咩mood都冇,情願去指壓好過,起馬服務有保证

升級  8%

三星會員

大S36D 發表於 2018-2-26 00:11
一仔咩都話要加錢,我試過去一仔入到冲涼房一边冲凉一边同我講服務收费,好似倾大生意咁,未開波已經話加乜 ...

師兄我都遇過你呢種"傾生意嘅情況 真係令人好反感

升級  28.33%

三星會員

31係紅牌黎, 3味女,
20 號就更加唔使講, 約幾次都約唔到

升級  82.92%

三星會員

DLLLM 發表於 2018-2-26 00:35
師兄我都遇過你呢種"傾生意嘅情況 真係令人好反感

同意。
所以近年都已經好少玩一仔或樓上骨,樓上骨都要按下骨做下愛,所以一仔更少

升級  2.75%

三星會員

wtf非環保人士、玩金多20囡好大晒。

升級  2.75%

三星會員

payboy1234 發表於 2018-2-25 23:36
初飲酒就飲白蘭地芧台咁高度數,師兄,下次要環保,3p,sm

payboy兄請問那哩指壓有Sm玩。

升級  16%

三星會員

mk3887735 發表於 2018-2-26 10:11
wtf非環保人士、玩金多20囡好大晒。

我碌野算係大,4點幾cm,唔過膠而囡囡又唔夠水或ky會有d痛,雖然我未玩過環保,但係一樓一報告玩後花唔夠ky都會有d痛,無辦法啦,有得必有失,何況做人都係小心d好,我又無咩錢

升級  78.15%

二星會員

我都係玩完指壓後  唔會再玩 141

升級  54.67%

三星會員

真誠報告, 感謝

升級  73.33%

一星會員

ching, 試完20之後你一定返唔到轉頭!!!

升級  49.26%

二星會員

我都係比D女sm我多,被毒龍,被口爆,被内出

升級  85.17%

三星會員

歡迎師兄加入指壓大家庭