winning11

查看: 25806|回復: 59

[鳳 城] [雙飛何報告]【鳳城】掀開S級痴女面紗·美琪 (有圖)

升級  25.17%

三星會員

鳳城 美琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[雙飛何報告]【鳳城】千言萬字·終極掀開S級痴女面紗·美琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2119417-1-1.html
註:美琪 通常返 18:00-05:00 / 162cm

有圖有真相

-前言-
要完成這次壯舉,首先要多謝兩位,分別是鷹媽的預約安排,和林雪大哥的慷概贊助,非常多謝兩位.
今次利用了報告得將的預約和優惠價,因想同時選用這兩個將品,我根本沒有選擇餘地,品嘗美琪是梗局.
雙飛何嘗試用不同角度,不同層面,剖析美琪的真面目,而此文稍長,請各位耐心觀看完畢,務必獲益良多.
而之前又做足左功課,知道起碼要雙鐘才夠玩,所以mark了雙鐘享受,以免有所遺憾.
本人文筆生動寫實,如在觀看過程中未能自控,建議要即時跳開,並喝下清水一大杯,以免意外遺精.
有些師兄要保留神秘感,不願詳細描繪,但我想寫,我真的想寫,
我要保留美琪和我這雙鐘的美好時刻,這篇文章將引證兩強相遇一刻的歷史見證.
兩強相遇,必有一傷,但我不想傷害她,我寧願被她蹂躝我,強姦我,她是SM能手,
而我又擁有博士級的知識,她很喜歡與我交流,以下再慢慢詳細剖析美琪的-多款能力.
而我卻非常貪心,希望在這次雙鐘之旅就得到SM,男潮吹,走後門(女插男),得到特殊性興奮狀態.
但我似乎是太貪心,雙鐘真的不夠時間玩,只能揀選一款來玩,所以今次先試男潮吹,其他唯有下次再試.

-專用房間-
官方引言-美琪:36D,白淨靚女,乳中簫絕技,全心全意令你做個真男人.
一踏入房間,與平時的佈置大為不同,嘖嘖為奇
我還沒有看真美琪個樣,已經被周圍環境所吸引,我先深測陣地

1.制服誘惑服裝欄
2.大量款式眼鏡
3.大量款式高跟鞋
4.大量款式耳環
5.大量款式絲襪
6.靚靚沖涼房
7.家用的床舖
8.梳化
9.雪櫃飲品任你飲
10.提子生果迫你食
其餘未能儘錄,請自行深測
這佈置一絲不句,且囡囡有多款服裝和飾物給客人選用,細心程度之高,真抵讚!

-望樣,梳化挑逗-
攪完一大輪,我先有時間望真D痴女美琪個樣,架起眼鏡,好似女教師,
而某些角度看美琪,我感覺到幾靚,幾有味道,但正面看卻很普通,但個樣超姣加晒分,
目測30-35,同其他報告一樣,身材合格有餘,手腳都靚,仲有水晶甲,個淫濺痴女果款頭,
總之找不到彈鐘的理由,然後美琪說浴室制服不用揀的,是透視裝的,
之後沖完涼出嚟再揀制服高跟,此時我已講明自己極度喜愛絲襪高跟鞋,
美琪聽到非常開心,說一陣著出嚟俾我觀賞,佢一手推我落梳化,我底褲都俾佢除埋,
然後佢條利啜我lin,但由頭到尾都沒有踫到我,只是畫面挑逗,這個挑皮鬼,老是想挑逗我,
又唔俾我揸波住,結果俾佢攪到好心癢,手拖手入神秘浴室沖涼.

-浴室篇1-   鑽探王
一入到去又是好奇怪,有股香味,擺設好唔同,新環境新意境,驚喜度十足,
這正正展開這次滿足之旅,美琪沖涼都好細心,捽乾淨,然後美琪先鑽我兩個耳洞,我兩個窿都濕晒.
你沒看錯,是鑽探,很深入果款,再吹氣,確實好正,之後都唔夠一分鐘,我就俾佢示意要扒埋牆搜身,
因為之前已刨過報告,所以有晒心理準備,沒有被嚇到,但佢失神無神就鑽探過來,好突然,但舒服到暈,
美琪示意要我將左腳提起,放在廁板上,以利她進行探一步的鑽探工程,我都好合作,提腿高高的,
她就好努力鑽研,鑽鑽下,我感覺到自己碌棍被吞噬,原來美琪由底下伸頭向前,幫我含鳩,新奇刺激.
之後我拎轉面,玩浴室篇2

-浴室篇2-    姐喱
AV式?喱,美琪向自己狂倒av片果款?喱,佢仲話可以食嘅,之後佢成身濕,加上姐喱,對奶又再磨我全身,
磨到後面又鑽肛,又鑽耳,乜都俾佢鑽暈,勁到爆燈,之後我成碌扯到衡,佢用件喱士衫包著我碌野,磨下磨下.
我知呢個衰鬼唔幫我含,一心想吊我胃口,之後磨到夠,又鑽到夠,佢先幫我含,但含之前先瀨我,再慢慢吞晒成支野,
此次我發覺D?喱起晒泡,我成碌野都係泡,佢就在我面前姣吹,整個畫面好淫亂,也是將浴室篇的遊戲推到高潮.

-浴室篇3-    閃避遊戲
都含左好耐,我以為完結,點知痴女美琪要同我玩閃避遊戲,因為她二話不說,就用個蘿友磨我,
我要用手不停將個棍頭移去合適的位置,以免誤入桃源洞,而呢條痴女就不停想入,如是者我左閃右避,成功逃離魔掌.
都玩左咁耐,滿足了,美琪示意出去揀制服,掀起第二個高潮位.

-選制服配搭-
沖完涼出嚟,望望,嘩,40分鐘,但浴室入面絕無冷場,時間過得好快,所以要單鐘玩,根本無可能吊到佢塊寶,
咁出到去,我坐在梳化,飲下野,食下堤子,順便回回氣,因為在浴室內基本上碌鳩全程係扯住,但美琪控制得好好,
我完全沒有爆炸的危險,她似乎很懂男人的敏感點和時間掌握功夫,非常到家,抵讚.
之後美琪又戴眼鏡,耳環,這些你有要求是可以自由轉換的,揀到合心水為止,攪完一大輪配備,到制服配搭.
眼看有水手裝,護士,OL,旗袍,校服,...總之不盡,且有任何類型的絲襪,多款顏色和款式的高跟鞋任你揀.
如有選擇困難症就會好大鑊,之後我選了旗袍,幼黑網絲,佢著出嚟,我再叫佢試鞋,因為我對高跟鞋情有獨鐘,一絲不苟.
示意美琪著了黑色,很誘惑,再試試其他款,都覺得不襯,最後我揀了紅色三吋高跟,成個淫LOOK出晒嚟,
此part花了很多時間,佢好心急,叫我快D上床趴低,要炮制我.......

-反轉瀨全身,啜手指-
跟手我望到美琪姣LOOK,正爆,我背向上,佢在後面瀨全身,美琪把口基本上唔會停頓,不停瀨,
全身都係口水,之後佢啜我手指,反轉我,同時啜手指和賓周,左一口右一口,簫不離手,
所以要警告各位,任何洞,任何突出物,痴女美琪都會收服你,同含住你,要小心.

-傳說中的狗仔毒龍簫-
之後佢叫我狗仔式,蘿友移到床邊,我就知又有新野玩,完全無冷場,勁到爆炸.
美琪又再次深毒龍,耳洞又俾佢探到濕,肛門又鑽,唉什麼洞都鑽到咁,好惡頂,之後我成碌鐵炮被人強行向後拉扯,
傳說中的狗仔簫出現了,條利不停瀨馬眼,你狗仔緊,個頭要向下望佢究竟攪緊乜,佢又再次單眼,好威風的樣子,
其實美琪好挑皮的,呢個女仔好玩得,佢狗仔簫好耐,之後佢成個頭索性移上來面向我,要我吊佢口,正淫痴女當之無愧.
又再將我手指,同碌野一齊含,又轉我耳洞,不停重覆左好多停,攪到我好混亂.

-乳中簫絕技-
玩到咁上下,以為無野玩,點知佢不停深我喉,成碌濕,我見時機?,叫佢大吐口水,作口水簫,佢話有D人唔鍾意,所以無做,
叫我早響,原來咁鍾意咁吹,佢就唔客氣不停浪吹,吹吹下,索性用波波夾腸,大力吐口水,再用波波捽,乳中簫絕技呈現在你眼前.
我望住白旗袍,靚黑絲,紅高跟,淫姣樣,賓周俾佢玩到鐵炮咁,咁仲有咩好做,梗係吊七佢.

-被人鎖上手扣,瀨格肋底-
美琪話未得住,原來佢早有準備,要鎖住我,我比佢用皮手扣鎖住雙手,向上郁唔到,慘被佢再度強姦,佢再次瀨我全身,
lin,棍頭,再慢慢毒龍,之後佢都無諗住放過我,話要炮制我,再不停掃我lin頭,連格肋底都瀨埋,我被佢攪到小抽筋和震動,
此part好有驚喜,有種被虐的興奮Feel出來,佢做到呢種效果.

-痴女騎乘-
之後美琪再次把我打倒,因為佢太強勢,唔俾我男上插佢住,佢話要觀音我先,
我俾佢騎左100下都未爆,到我反攻........呢時望望鐘,得番幾個字,又要吊,又要男潮吹,賓周從未軟過.

-男上飛何式頂子宮-
兩強相遇,必有一傷,但我不想傷害她,我寧願被她蹂躝我,強姦我,SM我,
但此時我再忍的話,雙飛何還是男人嗎?我自行鬆開手扣.
我毫不客氣地,把美琪推去床上,把她的腿大大地分開,望實佢靚靚高跟絲襪姣look,男上插佢.
男上飛何式頂子宮,頂到佢實一實,估唔到佢咁快有反應,不停啜我手指,加淫叫,超大聲,
我見機不可失,要挽回面子必須令她有高潮,以九淺一深的節奏對付佢,果然不出所料,淫娃怎可抵擋到,
Feel到下面出gap水,加抽筋,而美琪高潮抽筋的幅度很大,可以好似鯉魚咀咁,塊西吸下吸下咁,
呢D無得呃人,高手過招必然感覺到,如是者,佢出過兩三次,都好滿足,佢示意時間好趕,說好的男潮吹,希望chok到我射水.

-S級痴女式騎到爆精-
我話要打到射精,之後再chok到我潮吹,但佢唔批准,佢要再度女人強姦我,話要騎爆我,此時我被再度扣上手扣,
根本無力反抗,佢大力撞擊,我好快到末點爆精了......慘.

-男潮吹-
我爆射之後,美淇以9秒9的速度除套,事後筆,加手打只磨馬眼,手口並用,痴女式想我男潮,
但chok左一分鐘左右,我的男潮吹始終沒有出現到,大家有點失落,我也知道不是易事,所以只能放棄...........-完-

-美琪的多-
(口多)-口水多過茶,把口無停過,有點煩,這扣少少分
(口水多)-條利基本未停過,你成身口水
(表情多)-不停單眼,很有自信,但表情次數太多,欠缺真實
(多瀨耳洞)-條利會在你耳洞進行鑽探工程
(多瀨肛門)-條利會在你肛門進行鑽探工程

我來詳細講解一下。男潮吹達成條件。
1。男方要在事前喝水,有少少尿意才開波,但也不能太急,太急會有反效果,不能潮吹。
2。男方必須在射精前後,保持高閥值的勃起,並必須在射精後引發潮吹,假如中途軟左,就是失敗,也不用再嘗試。
3。男方在射精後被刺激時仍在緊張狀態,在潮吹前一刻必須懂得放鬆,想尿就尿。
4。女方在男性射精後5秒內,用掌心大幅度磨擦龜頭頂的位置,千萬不用刺激下面的敏感位,只刺激龜頭上面。
5。男方射精後會有不應期發生,所以單靠自己嘗試潮吹是不可能的事,必須靠別人幫忙。
6。男女雙方都要有必勝的信心,男方要有被虐的感覺,被chok到有尿意時刻意放鬆,
女方也要毫不留情地刺激馬眼位置,集中攻擊。
7。當男方做完上述條件,引發潮吹,此時一股尿意在,必須放鬆,讓尿就去尿的感覺,有一種寞名奇妙的羞恥感,
當大腦接收了信息,由於剛射精不久,無法再射精,改由是尿液經膀胱在尿道口強制排出,像女性潮吹一樣,副度會很大,
很多次,據聞可達十多廿十次,每射一次都有比平常射精高五六倍的快感出現 身體也呈抽搐,痙攣狀態。
8。囡囡必須經常訓練,了解潮吹原理和刺激的位置,也必須是個淫邪型功架囡囡。手技了得。
在此希望有興趣者能潮吹成功
人有你未必有
我試你未必試
我得你未必得
一切要顧及囡囡意願,請先自行交涉和查詢,以免引起不必要的誤會。
還有一點請注意,如兄弟有幸潮吹成功,有可能被對方追討相關清潔費用,因為你攪到人地個房一地都係,好多水水。此點請注意。

附上女優教學片一齣。由花?教你點潮吹
http://m.thisav.com/playvideo?id=
請在等於符號後面打上215035

註:雙飛何報告-鳳城/來閣/美妙/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

4萬

前客戶代理員

多謝哥哥報告,写得好详細啊,不過写美琪系值得嘅

升級  19.8%

五星級會員

何兄文筆生動,我都睇到投入咗現場一樣,很精彩的報告,謝分享

升級  62.83%

三星會員

非常精彩,謝雙飛何報告。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

犀利!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  0%

二星會員

詳盡REPORT, 支持!

升級  71.17%

三星會員

生動到我好似企咗係你隔離咁

7萬

客戶代理會員

何哥哥,畫面感十足啊

升級  2.59%

二星會員

我以為你拍緊四仔

4萬

前客戶代理員

長期 發表於 2018-4-21 13:36
我以為你拍緊四仔

唔係拍緊係做緊。
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  30.53%

五星級會員

咦,你又話要求美琪女皇
用假尻插你??

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

應該還有下集

升級  25.17%

三星會員

荃荃 發表於 2018-4-21 12:37
何哥哥,畫面感十足啊

荃荃你又知個畫面係點? 你入過房現場觀戰咩

升級  25.17%

三星會員

Landmark 發表於 2018-4-21 14:43
咦,你又話要求美琪女皇
用假尻插你??

唔夠時間玩,最後好趕場,睇黎想俾人吊屎忽,要book三粒鐘先夠玩

升級  25.17%

三星會員

走後門.....和尿道責

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

雙飛何 發表於 2018-4-21 15:51
荃荃你又知個畫面係點? 你入過房現場觀戰咩

cctv現場觀摩

1萬

前客戶代理員

超級厉害!謝謝何生!
鳳城指壓

升級  25.17%

三星會員

美琪說下次玩呢個................

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

咁長插後門,好易拮傷的!

1萬

前客戶代理員

何生在美琪度有排玩
鳳城指壓