winning11

查看: 9084|回復: 4

[金帝苑] [blank51769]【金帝苑】有驚喜·Dior

升級  67.83%

三星會員

[blank51769]【金帝苑】有驚喜·Dior
http://sn11.cc/thread-2120222-1-1.html

小弟好耐冇出過報告喇,但中間其實都有食過唔少囡囡,只不過係懶左冇寫到咁解...咁點解今次又會再寫Dior呢?因為有驚喜~

其實Dior小弟已經返食無數次,上親去Keeper見到我都會問今次係咪搵返Dior架喇,但前一排囡囡放左個大假,所以今次回歸第一日就約左囡囡,做頭害玩返三粒先。

囡囡入到房,樣同之前一樣都係咁順眼,可能因為放左大假,面色紅潤左。大家除衫,囡囡大脾同PATPAT有肉左,但腰都仲係KEEP到有線條,佢仲話呢排少左運動,遲下要KEEP返...(但其實小弟覺得而家剛剛好,起碼唔會瘦到得棚骨,做落俾骨頂住都咪話唔痛苦 )

沖涼,洗得十分乾淨,衛生方面同之前一樣,值得一讚!而且BM水簫囡囡都有做,功夫並冇因為放完假而生疏。

沖完乾身上床做大爺,囡囡就撲左上嚟坐住我同我傾下計先,傾左一陣,囡囡忽然叫我拎住身話不如幫我做背,我心諗,呢句說話我好似未喺佢把口聽過 咁我當然聽話地反身...平時唔做,一做先發現囡囡條脷都幾犀利下,上下上下之餘,仲會打圈,而且幾有力,心諗如果陣間吹都係,咁就好~

做咗一陣,因為我知道其實囡囡唔鍾意做毒龍,我又冇呢個喜好,所以我自動反返轉個人,同囡囡對望一下,跟住囡囡笑左笑就開始錫LIN同漫遊~可能同囡囡熟左有默契,大家知道大家想要乜同邊D地方敏感,所以喺囡囡瀨我全身時,係專攻我某D敏感位,未吹已經硬到一個點。當然我亦都手多多咁抽下水,休息夠係唔同D,摸多兩摸,囡囡下面已經有水出...

吹奏時間,平時成日笑嘅佢突然怕怕醜醜咁講,放完假唔知仲識唔識吹...我就話當我係練習對手得架喇,點知一吹...O,齒感比之前少左,而且囡囡而家吹果陣都識得用埋條脷,一時攻龜頭,一時就用脷喺棍身打轉,係舒服過之前。小弟唔算係勁,但平時都冇人吹得爆我,點知今次竟然有衝動...知道囡囡仲未做到口爆,於是叫停,囡囡亦都好快手就幫我上套,跟住就女上坐入。

論騎功,囡囡並唔係我遇過最強,但都算有力嘅,今次仲有快有慢,有淺有深咁坐,感覺爽到飛天,但就喺我臨到爆發點,諗住第一次俾囡坐爆嘅機會嚟喇,點知囡囡突然停低,然後喺我耳邊講,「我想你喺上面咁出」...媽呀,我下次一定要試下坐爆,我未感受過呀...

換左男上,一開始M字腳咁做,做下做下就試下頂入去,小弟唔算大同長,但可以到頂,囡囡開始越叫越大聲。同囡囡做過咁多次,呢次囡囡竟然叫到連面都紅埋,仲用手攬住我,然後開始郁身郁勢,睇嚟係高潮喎~呢個時候,小弟報復下囡囡唔坐爆我,特登停低唔郁,囡囡問做咩做到高潮先唔郁,我就叫囡囡用返我最鍾意嘅夾腿式。

囡囡狠狠咁車左我半分鐘之後,就開始夾腳,做到我出為止。但重點嚟喇,囡囡喺我出完之後,話俾我試下新野,我心諗都發射完仲有咩新野?正當我奇怪梗,忽然感覺囡囡下面竟然收縮吸實 我心諗,收音機?之前冇個喎,囡囡見我呆呆地,笑住話佢都唔係成日做到,係要感覺去到某個位先至得。睇嚟,我又要努力去研究下...

出完一次,攬住囡囡抖左陣,跟手我話想試多次收音機,於是第二Q就開始~到最後,第二次都成功有收音機~

沖身出房前,囡囡話同我熟,所以做落好易有感覺,好多時有好多野都係感覺到左就會不其然發生,小弟亦都認同。所以各位睇報告嘅師兄,唔使對囡囡問長問短,點解人有我冇,其實兩者都開心先係最重要,好可能你有嘅野,反而我冇呢?

P.S.
1.會唔會返食已經唔需要多講,Dior係我長期飯票。

2.各位師兄,如果想同囡囡玩得開心D,我個人覺得唔做毒龍會比較好。事關將心比己,如果叫閣下去幫人做毒龍,我諗冇人係會想嘅

3.有問過囡囡會唔會解禁口爆,囡囡話仲諗梗,所以暫時唔會,當佢決定左做時,會自然幫師兄做。同埋依我對囡囡性格了解,佢係唔鍾意人問長問短...

4.承上,因為囡囡暫時唔做口爆,所以各位師兄麻煩尊重自己,尊重囡囡,事關佢同我講有人試過強行禁住佢個頭...

5.囡囡最近想換髮型髮色,見同我熟就俾左張舊相我睇,問下剪唔剪好...之前有師兄話佢似JJ,小弟唔覺,但睇完張相,反而覺得有少少似溫碧霞...期待...

註:blank51769-金帝/悅來/美妙/太子/來閣
Superadmin

升級  0.37%

二星會員

請問DIOR係咪中超?

升級  67.83%

三星會員

BbsbbsQ 發表於 2018-5-12 22:29
請問DIOR係咪中超?

呢個恕小弟雞齡淺唔識分,但囡囡話之前keep住做運動練到個人橫左,唔知有冇影響,反正小弟唔識分

升級  14.25%

三星會員

BbsbbsQ 發表於 2018-5-12 22:29
請問DIOR係咪中超?

係中超……

升級  27.72%

四星級會員

上星期六食咗dior,初初睇個樣真係麻麻,但做緊嘅時間某d角度的確幾索,服務亦都ok