winning11

查看: 10122|回復: 5

[帝濠桑拿] [Hi仔報告] 澳門【帝濠桑拿】之沖咗好次涼

升級  25.56%

二星會員

話說同個兄弟由細玩到大
玩到連食好閪都一齊玩先開心既
係香港玩到悶 轉戰澳門
一早係港澳碼頭買套票既時候
兩條友真係咩都唔識又唔夠膽行入去問
甘貴一次驚買錯 又驚唔識買比人當傻仔玩
係港澳碼頭上網搵資料搵左成個鐘
最後兩條友一人對左兩支啤酒之後沖入去買
入去買果時 有一種好似第一次去一樓一既感覺
好彩賣套票個呀叔好有心機同我地講解邊間係點玩法 跟住先知原來有啲場係唔同玩法既
又同我地講邊間宜家有著數邊間好玩啲
之後我地揀左帝濠因爲個呀叔話呢個場宜家送多一個大堂之後畀錢位位2190
一共4380好意頭
之後點去澳門同睹錢啲廢話就唔講啦
要講番既係一去到帝濠有幾好玩
第一次沖涼既時候會有啲姐姐係咁問你擦背
我同我兄弟當時都話唔要
沖完一定要去熱水池到浸番一鎮
岀到黎去到大堂 我地先按個大脾內
跟住啲員工話有show睇
原來係有靚女睇同可以揀
睇既時候我終於明白點解呢個世界係女多男小
最少有20至30條女企係到比你揀
有啲直情好似無着甘 得兩條帶可以睇到曬全身
因為我本身係一個短髮控 再加上個個都好身材
所以我好快就揀到 號碼唔記得左
因為甘貴就算今次條靚女既服務好到識飛都無用
下次我一樣會搵其他靚既女玩
我兄弟就差啲有選擇困難不過唔緊要
睇show睇唔啱 仲有小遊戲玩
小遊戲就激啦真係全部除曬衫
唔單只可以睇 仲可以摸 啲女又會主動挑下你
最正係我已經揀好左 未上房 都有得玩小遊戲
到我兄弟都終於揀好一齊上得房
上到房 上點玩就點玩 值得一讚既係沖涼個張人字床 條女既服務真係完全喚醒左大髀內的猛獸
完事又一齊沖涼
岀番大堂我選擇做咗個採耳
跟住又沖涼再做埋擦背就走啦
去着衫既時候勁搞笑
係我甘大個仔都未試過有4個人幫你着衫
有啲好似iron man着裝甲甘
一身疲倦的番香港
去完呢次之後 我既睇法係
其實最主要既揀女同食唔食到好閪唔需要甘着緊
因為一定食到 條條女都係樣靚身材正仲會好服務
反而我同我兄弟都覺得三個大堂要花小小心思諗下揀邊幾個係舒服既
呢次澳門之旅
缺點係可能有人覺得有啲貴 時間長
但優點係有一啲係香港完全比唔到你享受既野

升級  7.78%

二星會員

多謝師兄無私既分享,其實小弟都好耐無過澳門玩,一黎無時間,二黎唔係平,所以依家間唔中都會上網睇價同服務變成點,如果$2xxx咁都仲可以接受,有時間有腳再去玩都唔錯

升級  0.74%

二星會員

就是贵,有時間有脚还要有钱。

升級  25.56%

二星會員

無人叫你日日玩 去小4至5次一樓一都係番到

升級  39.63%

二星會員

好似幾正,入房時間幾耐?可加錢砌多獲?

升級  24.75%

三星會員

入房埋牙幾多時間?1次?2次?