winning11

查看: 10825|回復: 2

[元 朗] [天邪鬼狐報告] 元朗·兆豐A座4D2 台灣小妹

升級  66.75%

三星會員

[天邪鬼狐報告] 元朗·兆豐A座4D2 台灣小妹 比翼雙飛...?

大家好耐冇見
是咁的
本身4台出名圖文不相符, 但有一日下晝心思思想出出火
近近地去咗元朗睇吓有咩食
點知基本上都未開工, 又啱既~下晝2點,正常
咁就洗樓~利群洗到青山147再到兆豐A座,得閒既女唔夠10個
揀下揀下~就開左台灣小妹,定應該叫台灣中女
但唔緊要啦
之前港島做過~波大大又唔厚粉而且上次都幾好服務,番做試吓其他野玩都好
好又好在~佢果日我排第一,有啲優惠
R到9舊水可以莞式全套仲可以揼骨,心諗爽YY~拿拿聲沖涼
點知沖沖下有另一條女入咗佢房話拎野,我當時心諗:哇~!!!會唔會偷我野架
但好彩...都冇事
點知啊台灣中女就問:要唔要雙飛啊?
我呆一呆....
雙飛? 1仔雙飛唔係犯法架咩?
佢之後說我話~2條女服侍你都係900蚊,都係每人450啫,隔離房條女又啱啱開工~~
我聽完,記起佢上次又有問我要唔要雙飛,咁人世物一世,機會難得
好!9舊水起雙飛!!!
但當我行出沖涼房抹乾身睇第2條女咩樣果陣
我開始後悔.......
我全程諗番起母女丼果個笑話........
中女完全冇問題,但另一個阿姑就完全出晒事
最好笑係佢地傾比我想就用廣東話
唔想我聽就用國語, 內容大約係:係咪每人900?吓?!900叫2條女咁倒蝕....泥馬....但算!450就450好過冇
一間你叫500我收400啦~始終個客係你.........

其實我果陣真係好想叫番佢出去等我嘆埋中女其他服務
唉.....早知今日.....何必當初
900蚊.....當果400蚊買個教訓

升級  53.33%

一星會員

師兄我都有去元朗洗樓,但質素麻麻哋,心灰意冷之際諗住去足仔就算,點知足仔仲正!已約定囡囡再返食

升級  66.75%

三星會員

tsecool7 發表於 2018-7-5 11:02
師兄我都有去元朗洗樓,但質素麻麻哋,心灰意冷之際諗住去足仔就算,點知足仔仲正!已約定囡囡再返食 ...

師兄~足仔我真係未玩過
有冇門路介紹吓